С какво ви дразнят свекървите- 87

• 80 943
  • 812
  •   1
Отговори
# 75
Аз искам сега да се оплача от свекъра.
Миналата година му направиха операция на сърцето, сложиха му стенд.
Тази година неговият кардиолог иска пак да го отвори, за да видел нещо. Мъжът ми стигна с връзки до един професор по кардиология, шеф на една от най-добрите кардиологични университетски клиники в Европа, в топ 5 клиники за кардиология. Успях да запазя час за преглед на 4Д сонограф специален за ангиография. Сега свекърът отказва да отиде на преглед. И свекърва ми вместо да помага- тя все- ами той е достатъчно възрастен да предцени сам и т.н. Мъжът ми иска да вземе второ мнение от професора, а и техниката му е на милиони години от техниката на един обикновен кардиолог. Ще запишем прегледа на ЦД, може и неговият кардиолог да го види, вижда се много по-добре от обикновен сонограф. ще му направят триизмерна снимка на сърцето, и ако се наложи през устата пускат камера през гърлото, хранопровода и за 15 мин. правят много точна диагноза. Това е неоперативен петод за диагноза, а неговият хирург иска направо с катетър да гледа, т.е. да оперира, без да знае, има ли му нещо, няма ли му.

# 76
  • София
Скрит текст:
Аз искам сега да се оплача от свекъра.
Миналата година му направиха операция на сърцето, сложиха му стенд.
Тази година неговият кардиолог иска пак да го отвори, за да видел нещо. Мъжът ми стигна с връзки до един професор по кардиология, шеф на една от най-добрите кардиологични университетски клиники в Европа, в топ 5 клиники за кардиология. Успях да запазя час за преглед на 4Д сонограф специален за ангиография. Сега свекърът отказва да отиде на преглед. И свекърва ми вместо да помага- тя все- ами той е достатъчно възрастен да предцени сам и т.н. Мъжът ми иска да вземе второ мнение от професора, а и техниката му е на милиони години от техниката на един обикновен кардиолог. Ще запишем прегледа на ЦД, може и неговият кардиолог да го види, вижда се много по-добре от обикновен сонограф. ще му направят триизмерна снимка на сърцето, и ако се наложи през устата пускат камера през гърлото, хранопровода и за 15 мин. правят много точна диагноза. Това е неоперативен петод за диагноза, а неговият хирург иска направо с катетър да гледа, т.е. да оперира, без да знае, има ли му нещо, няма ли му.
Не можа да издържиш. Време беше за нов драматичен сценарий. Важното е "ефициентност" да има.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 18:08 от milenaka

# 77
Миленака, изпревари ме. И аз си помислих същото.

# 78
Не можа да издържиш. Време беше за нов драматичен сценарий. Важното е "ефициентност" да има.
Все ми е тая какво си мислиш, в момента ми е по-важно някой да ми даде идеи, как да заведем дядото на прегледа.   Peace

# 79
  • София
Миленака, изпревари ме. И аз си помислих същото.
Жената си е поставила норма, изпълнява си я. За мен би било изтощително да се мъча да лъжа толкова, но тя явно си има енергия.

# 80
Стига де, пускайте се по пързалката, може да стане весело Simple Smile

# 81
Все ми е тая какво си мислиш, в момента ми е по-важно някой да ми даде идеи, как да заведем дядото на прегледа.   Peace

Доведи го в България. Тук стентове поставят неоперативно, по време на коронарографията. Никакво бъркане през гърлото, хранопровода и т.н. (това даже не мога да си представя как става на практика, а и звучи много гадно).

# 82
  • София

Доведи го в България. Тук стентове поставят неоперативно, по време на коронарографията. Никакво бъркане през гърлото, хранопровода и т.н. (това даже не мога да си представя как става на практика, а и звучи много гадно).

Laughing
Не само ти.

# 83
И аз това щях да кажа - какво отваряне, какви стендове, какви 5 лв. Grinning Първо, казва се стенТ и второ, по света и у нас отдавна се поставя неоперативно, а трето, наистина това си е работа на свекъра да реши какво да прави.
За Марселин и свекърва  - не ми е ясно въпросното изброяване, както и защо снахата се цупи, но в НАЧАЛОТО на една връзка наистина няма как нейните родители да са И неговото семейство.
А като знаем как в темата многократно се е подчертавало, че неговите родители никога не са от семейството, за какво всъщност се сърди Марселин newsm78

# 84
  • София

Не е скандална, тъпа е- особено шарените му гащи!

# 85

Тц, тц, тц поне не говори глупости.
Има два видове стентове- на аортата и на короналната артерия.
Стентовете се поставят чрез катетър и след това 24 часа си в интензивното. И всяко поставяне или преглед със сърдечен катетър е риск. За това и мъжът ми иска второ мнение и добра апаратура, да се види има ли проблем, или няма. Както има и винаги риск от пълната упойка.

# 86
Ох, ама каква пълна упойка? Хората си гледат на монитора какво ръчкат из сърцето им.  Laughing
Но пък се радвам, че се научи как се пише "стент". Нищо че едно "благодаря" даже не каза.

# 87
Все ми е тая какво си мислиш, в момента ми е по-важно някой да ми даде идеи, как да заведем дядото на прегледа.   Peace

Никакво бъркане през гърлото, хранопровода и т.н. (това даже не мога да си представя как става на практика, а и звучи много гадно).

Гадно е! И то много! На мен ми правиха нещо такова. Беше с местна упойка.
Скрит текст:
Вкараха ми със специален уред тръбичка с лампичка през носа  в трахеята. Тя беше изкривена. Смятаха, че е вродено положение, но после снимки показаха ,  че е  тумор на белия дроб, който е притиснал дроба,  както и изместил трахеята. Оперираха ме. Доброкачествен беше и оживях.
Скрит текст:
Не знам дали това, което казва Бътерфлай  е нещо подобно, но в медицината вече има много  нова и модерна апаратура. На наше роднинско дете му правиха операция в мозъка , но проникнаха през кръвоносен съд на крака. Детето имаше аневризъм и голяма опасност от спукване. Сега е добре.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 20:11 от K.A.G.

# 88
  • ВАРНА
 А навремето ги слагаха през ануса.Confused

# 89
може да е гадно, но не е инвазивно, като ангиографията- т.е. с катетър да прегледат сърцето, това е инвазивен, защото се пробива тъкан и се оглежда сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт