Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 180

Коя ще да е тая игра, която Мышо дори и без шина би могъл да спечели? Бягане, катерене, рязане, коване, баланс, дърпане...? Аа, сетих се- Алманаха Joy Joy Joy
Ох, с глас се смея! Joy Joy Joy
Ама той се фукаше, че бързо реже дЪски, ни гу знам. Joy Но за Алманаха съм сигурна, че го е изкълвал, де. Joy Joy Joy

# 181
  • София
Да не забравяме обаче, че с все шкембето надбяга гимнастичката.  Laughing

# 182
  • Другата България
Коя ще да е тая игра, която Мышо дори и без шина би могъл да спечели? Бягане, катерене, рязане, коване, баланс, дърпане...? Аа, сетих се- Алманаха Joy Joy Joy
Ти се смееш, но аз няма да се изненадам ако натъманят някак нещата игрите да са предимно рязане, хвърляне на брадви, стрелба с ...нещо и те такива, само и само Мишо да остане. След като се набляга на сеира то няма кой друг да им го осигури той ако толкова скоро отпадне. Или пък зависи от опонента да са в негов ущърб, знам ли и аз.
За мен само Владо Николов е привлекателен физически.
За мен също.
От жените най-много ми допада Ивона засега. И външно, и вътрешно. Именно защото красотата е субективно понятие.

# 183
За Мъишо може да сложат игра с познаване на ракии или нещо за мерене - дължина , тегло....
Или както Владо Н. май предположи хвърляне на брадвички.
Все си мисля,  че ще измислят такива някакви игри. Нали ИиА са за феърплея.

# 184
А бе вие толкова на сериозно ги обсъждате все утре ще ги вземете в къщата си, или пък ще се жените за тях.... Я по ведро, поучете се от съседната тема, аз преди малко така се разсмях, още не мога да спра, та се наложи да излизам и ме питат защо плача.  Grinning

Смейте се на Мышо, но когато снощи се облещи пред камерата преди лягане, аз се замислих, че може би е имал хубави черти на лицето, когато е бил по-млад и по-слаб, и с повече коса. Sunglasses Все нещо трябва да му е харесала Альона. Mr. Green

Пак си помисли наистина ли искаш да знаеш? Първо - спасение от руският пияндурник, който я е млатил, второ: европейска лична карта. И трето - пИчели един пенкилер, дето ще я търпи, тя да си пие кафето, да си сменя тоалетите и да лае, без да й се налага да работи.  Но да я боготвори само и единствено щото се е родила в Санкт Петербург.

# 185
  • Другата България
За Мъишо може да сложат игра с познаване на ракии или нещо за мерене - дължина , тегло....
Да, и това, не се бях сетила за тях. Тъкмо 5. Mr. Green
Направо си е вариант.
Никой нищо не писа за новото семейство, вярвате ли, че наистина са спали през тази така студена нощ /по думи на останалите/ навън, та макар и с тези завивки? Аз не.

# 186
  • София
А бе вие толкова на сериозно ги обсъждате все утре ще ги вземете в къщата си, или пък ще се жените за тях.... Я по ведро, поучете се от съседната тема, аз преди малко така се разсмях, още не мога да спра, та се наложи да излизам и ме питат защо плача.  Grinning

Търсим си диалог тук просто. Laughing

# 187
  • Другата България
А бе вие толкова на сериозно ги обсъждате все утре ще ги вземете в къщата си, или пък ще се жените за тях.... Я по ведро, поучете се от съседната тема, аз преди малко така се разсмях, още не мога да спра, та се наложи да излизам и ме питат защо плача.  Grinning

Търсим си диалог тук просто. Laughing
Joy hahaha

# 188

Никой нищо не писа за новото семейство, вярвате ли, че наистина са спали през тази така студена нощ /по думи на останалите/ навън, та макар и с тези завивки? Аз не.
Аз предположих по-назад, че ще се събудят рано на сабайле целите в роса. Е, почти познах, чаршафът беше в скреж, само това не допусках посред лято.😂 Ама там си е студ. Не знам дали са спали навън, може и да са, бяха добре завити. ☺

# 189
Довечера Андре Токев и задълбочаване на спора между Алек и Мишо

# 190
И аз на опашката на фенките на Владо Н.  Embarassed Иначе и Алек е готин, и Калоян, и Станислав, но за мен лично най-привлекателен физически е Владо. Може да е съвкупност от цялостното му представяне във фермата и образа му на спортист, не знам.
И аз като вас мисля, че непрекъснатото избиране на Мъйшо за ратай няма да е наказание за него, а по-скоро за останалите. Жената-ратай ще бъхти здраво и заради него, а храна вечно няма да има. Може би Алекс сега трябва да покаже доста повече твърдост, за да не остава всичко на гърба на Марина.

# 191
  • София
Довечера Андре Токев и задълбочаване на спора между Алек и Мишо
Само Андре им липсва там. Но ми се иска да видя как ще направи нещо със смляно от Мишо брашно.  Laughing

# 192
  • Другата България
Само Андре им липсва там. Но ми се иска да направи нещо със смляно от Мишо брашно.  Laughing
Joy Нали, те това ще е Мастършеф. Наистина се чудя Токев какво ще прави там.

# 193
Как каква бе по биология , антропология и произход на човека
И ето ти победител.

# 194
Само Андре им липсва там. Но ми се иска да направи нещо със смляно от Мишо брашно.  Laughing
Joy Нали, те това ще е Мастършеф. Наистина се чудя Токев какво ще прави там.

Ще спори с Каролев.

Долу ръцете от Николов, аз първа си го заплюх! Не го давам. На ни- кой.

Общи условия

Активация на акаунт