Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, ама аз не мога да преценя кой е най-слабият. Пък и вторият подрежда игрите, дано отпадне Мишо. Но ще избере Божидара за фермер, поне така ѝ каза, ужас... Imp
И аз не мога да преценя кой е най-слабият в очите на Мишо, но не се и опитвам. От уважение към достиженията, които е постигнал в еволюционното си развитие, не за друго.  Laughing

# 211
  • София
А според вас кои са най-слабите от мъжете? Аз още не мога да ги преценя. Освен Иван С. Може би Калоян, но той пък е спортист и сигурно ще е бърз.

# 212
Рейна, 😂 😂 😂!
Лошото е, че има мъже с истински болежки - Яни, Гечо.., май и други, не запомних. Да не вземе тоА симулант гаден да победи...😬

# 213
  • Буркина Фасо
Ако случайно някой загуби срещу Мишо мнооого ще ме е яд.
Ако пък е Владо Николов на толкова ранен етап.... #Cussing out
Кой ще ги организира тез хорица после просто не виждам, а на Мьшо акциите му ще скочат до тавана.
Аз го "виждах" победител Владо, но той определено би се затруднил на някои от игрите.
голяма част от фермата ще е построена. остават ежедневните грижи по животните , градината ,по гримирането. там не трябва организация.  hahaha
според мен Владо не е за този формат и го виждам далеч от победителя.

пп. папагала видяхте ли го да върши някаква ПОЛЕЗНА работа ?   newsm78

# 214
  • София
Рейна, 😂 😂 😂!
Лошото е, че има мъже с истински болежки - Яни, Гечо.., май и други, не запомних. Да не вземе тоА симулант гаден да победи...😬
О, да не дава Господ, че тогава ще стане страшно, този както се е озлобил.  Crazy Аз, честно казано, не виждам особено полезен ход от страна на останалите срещу него. Освен да го изолират, но то това каква файда е. Ако решат наистина да го правят все ратай, едно на ръка, че пак ще трябва да му търпят мизериите, а ратайката ще се изгърби от работа, ами и като нищо могат да се лишат от един-двама от мъжете, защото Мышо не го знаем колко е силен. Може да се окаже някоя скрила лимонка.  Rolling Eyes

# 215
Ох , сега се притесних за Владо Н.
Тоя Мишо не може да извика Алекс на дуел , обаче чу и видя , че Владо е против аргументите на Иван за пощада на Мишо.И пак вида, че пръв Владо си каза мнението и чак тогава се обадиха другите.А и е очевидно че Владо е фактор сред останалите и е много харесван.
Тоя плъх ленив като нищи ще извика Владо.Дано не съм права

# 216
  • Другата България
голяма част от фермата ще е построена. остават ежедневните грижи по животните , градината ,по гримирането. там не трябва организация.  hahaha
според мен Владо не е за този формат и го виждам далеч от победителя.
пп. папагала видяхте ли го да върши някаква ПОЛЕЗНА работа ?   newsm78

Като гледам всеки път им се поставят доста задачи, така че организатор си е нужен. За градината и животните също си трябва организация, и това си е труд, а и не е само това. Владо ги обединява някак, и всички го слушат, рано му е да си тръгва.
Анита не я дават нищо да върши, но аз и Елена не я виждам да работи, но пък не се конфронтират с никого и никой не ги номинира. Елена даже я спасяват. Grinning
О, да не дава Господ, че тогава ще стане страшно, този както се е озлобил.  Crazy Аз, честно казано, не виждам особено полезен ход от страна на останалите срещу него. Освен да го изолират, но то това каква файда е. Ако решат наистина да го правят все ратай, едно на ръка, че пак ще трябва да му търпят мизериите, а ратайката ще се изгърби от работа, ами и като нищо могат да се лишат от един-двама от мъжете, защото Мышо не го знаем колко е силен. Може да се окаже някоя скрила лимонка.  Rolling Eyes
Дано не стане, че ми е жал за останалите.

# 217
Представяте ли си? Един по един да ги бие...ужасТ  ooooh! ooooh! ooooh!

# 218
  • София
Не виждам как ще бие най-малкото Алек и Станислав.

# 219
  • Другата България
Представяте ли си? Един по един да ги бие...ужасТ  ooooh! ooooh! ooooh!
Аз пък ...знам ли, не го изключвам. От една страна, ако наистина е контузен и го боли, няма да е много приятно да отиде на дуел. От друга, сигурно не е много ок да знаеш, че никой не те харесва, това би следвало да свали самочувствието на човек донякъде. Да, ама видяхме какво стана с Ивона, нея пък това я мотивира и спечели въпреки неодобрението. Така че не изключвам вариант Мишо да остане. Интересно е да видим ако това се случи дали няма да си промени поведението някак. Аз мисля, че може и да стане. Най-малкото да стане по-смирен. Струва ми се, че може и да се случи, не може да е толкова глупав и да не разбира ситуацията. При всички случаи дуела ще е интересен.
Аз отначало исках да си ходи, сега май ми се иска да поостане Sunglasses, и аз като Иван философ вярвам в положителната промяна.

# 220
  • Mediterraneo
О, не, промяна при този дебил не може да има. Извинете ме за лошия френски, но не намирам по- подходяща дума за него.

# 221
И аз мисля, че при Мишо промяна няма да има.Когато простотията е придружена с огромно самочувствие и претенции нищо добро не може да се  чака.Тоя е такъв дебил че не се съмнява в правотата си.

# 222
Merri_An, завиждам ти на оптимизма... Ако участието в реалити формат променяше характери, или наливаше маааааалко, мъничко акъл, щеше да ги има целогодишно, а и нямаше да влизат срещу голям хонорар.
Не може простака да поумнеее, или да "види" неодобрението на останалите. Абсурд.
Дано не избере Владо Н, щото май на известните договорите са за определен срок.

Скрит текст:
А някой в темата " Знаете ли кого видях", беше споделил, че го е срещал с приятел на 1,09 е писан поста http://old.bg-mamma.com/?topic=977673.540;topicrefid=20

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:56 от Билян@

# 223
  • Другата България
 Grinning Добре де, нека все пак му дадем шанс на човека, може пък да ни изненада.
А и е контузен все пак.

# 224
  • Бургас
Контузен е той, ама в главата. Перманентно.

Общи условия

Активация на акаунт