Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 252
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Западна Витоша, язовир Студена.
Мерси! Чудех се,  колко ли е високо, че да им е толкова студено...Е, значи можело и по-студено да им е... Laughing

# 271
Западна Витоша, язовир Студена.

А дали не е възможно да си ходят от време на време(както излизат ония т.н. "випаджии" в ББ? tiptoe 33uu
Може, кой ги знае.☺
Според мен известните може би излизат.Все пак може би имат обществени ангажименти и им се налага.
Надявам се това да е причината да бъде видян Владо Н. навън а не друга...вие знете каква.
А пи повод дали са отслабнали.Някои да, ама Мишо дето е вечно гладен май не е мръднАл кантара.

# 272
  • Варна
хахаха и аз харесах епизода Simple Smile Защото по-малко даваха дразнителите

Да, Тиф. А и сякаш на опосумите Иван и Андрей по-малко време им дадоха да философстват и анализират всяко фръцване и пръцване на участниците. Е блещиха пак глупости, колко ценен бил Мишо, но се изтърпя тази една минута. Grinning То верно, че скандалът и сеирът продават ама чак пък толкова на това да се разчита. То си е направо обида към аудиторията на предаването. На мен са ми много по-интересни други неща. Нито ми се слушат заяжданки, нито ми се гледа перене на пишки, нито ми се гледат сладникави любовни драми. Да ги провокират повече да се адаптират към условията, да ги провокират разни хитри изобретения от нищото да си скалъпват, да ги карат повече инженерна мисъл да влагат, да се види кой колко сиво вещество носи и колко му е творческата мисъл. Дет се вика, докато гледаш с кеф да възкликнеш: "Ей, брао уе Мыша! Как ти хрумна таз яка идейка?"... Последния споменат беше на произволен принцип избран, да не помислите, че от него точно такива неща очаквам. Grinning

# 273
Джоли, и аз на това се надявам, а дано е това. ☺
Страх ме е сега за Иван Философски. Просто не ми с ще Мишо да избира него...😏

# 274
Много ми хареса снощния епизод. Всички бяха мили и забавни. Допускам, че това е обичайният тон във Фермата, но да не ни го показват. Залагат на принципа "хляб и зрелища", пък то един хляааб Grinning На мен ми липсват отборните игри тип тиймбилдинг, по-точно игра за спечелването на някаква награда, в която да не са на отбори. Не ми се слушат закани и надъхвания.

Бях сигурна, че Яни ще избере Ивона за вечерята. Дудненето на Виолета, че не е избрал нея го възприех  като майтап, въпреки че съм от тези, които я смятат за твърде злобна на моменти. Смешен ми беше и моментът с облизването на посудата и навъртането като котараци около масата с вкусотиите.

Нямам идея кого ще предизвика Мишо, но ми прилича на онези дуелисти, които се отказват бързо и изтъкват някаква "страшно основателна" причина -  заболя ме нокътя на кутренцето, влезе ми сламка не-знам-къде-си и други от сорта. Мисля, че би спечелил игри от типа на избутването на противника с дъска и такива, за които се изисква груба сила, без капка мисъл Smiley На такава игра противници като Калоян и Иван С. нямат грам шанс. Макар че не вярвам да дадат такава игра заради крака му. Все пак повече клоня към предположението, че ще избере физически слаб играч. Много ми стана смешен Мишо като каза, че отива да чисти обора, но "САМО защото ТОЙ така е решил" GrinningGrinningGrinning

# 275
  • Варна
Много ми стана смешен Мишо като каза, че отива да чисти обора, но "САМО защото ТОЙ така е решил" GrinningGrinningGrinning

Наченки на мисловна дейност. Проблясъци разни. Видя, че може да им накриви само шапките с тоя бойкот. Житото си го има нали. Мляно, не мляно, все си има начини да се усвои. Да не говорим, че и заместители има като източник на въглехидрат. Та така. Наистина САМ прозря, че няма смисъл. Аз ако бях на мястото на Алек, типично по женски и с типичната женска злоба хич нямаше внимание да му обръщам на демонстрациите, веднъж точно подканвам и търся диалог, после почвам с мойте си мръсни номера. Брашното се пресява, каквото излезе от него качествено, излезе. Останалото обратно на Мыша за закуска. Да си го консумира както си ще. И да не казва после някой, че гладен бил държан. Храна бол давана ли му е, давана му е.

# 276
  • Разпиляна във въображението
Spirit Crusher, то от строене, набиване на пирони и рязане на дъски, за друго не им остава време.

# 277
  • Вестерос
хахаха и аз харесах епизода Simple Smile Защото по-малко даваха дразнителите

Да, Тиф. А и сякаш на опосумите Иван и Андрей по-малко време им дадоха да философстват и анализират всяко фръцване и пръцване на участниците. Е блещиха пак глупости, колко ценен бил Мишо, но се изтърпя тази една минута. Grinning То верно, че скандалът и сеирът продават ама чак пък толкова на това да се разчита. То си е направо обида към аудиторията на предаването. На мен са ми много по-интересни други неща. Нито ми се слушат заяжданки, нито ми се гледа перене на пишки, нито ми се гледат сладникави любовни драми. Да ги провокират повече да се адаптират към условията, да ги провокират разни хитри изобретения от нищото да си скалъпват, да ги карат повече инженерна мисъл да влагат, да се види кой колко сиво вещество носи и колко му е творческата мисъл. Дет се вика, докато гледаш с кеф да възкликнеш: "Ей, брао уе Мыша! Как ти хрумна таз яка идейка?"... Последния споменат беше на произволен принцип избран, да не помислите, че от него точно такива неща очаквам. Grinning
Точно така, но непонятно е за мен защо масово мислят, че зрителите са тъпи и се кефят на простотията. Още повече , че примерно във фб ги заливат с негативи точно заради това и то от сезон 1 и Варсамов.

# 278
  • Варна
Spirit Crusher, то от строене, набиване на пирони и рязане на дъски, за друго не им остава време.

Така е за съжаление, време за мотаене, оглеждане отляво, отдясно, отгоре, отдолу, под пряка слънчева или лунна светлина на всяко едно камъче не остава, та да ти хрумне нещо гениално. Чисто механично бой с чуковете по пироните и гонене на норма, че ей я на Бети се вижда вече от завоя как иде да инспектира. Тежките условия и тежкия труд при някои обаче не приспива креативната дейност, дори напротив. Показаха вече няколко добри и много по-оптимизирани решения на поставените им задачи. Това с покрива на втората юрта ми хареса. Първо си намотаха платнището на руло готово изпънато без гънки на земята върху нещо като триъгълник и после точно двама души само бяха нужни да го размотаят върху скелето. При първата юрта беше някак си смях. 100 маймуни си подвикват. Държиш ли? Държаааа! Опъни маааалко. Чакай! Много опъна, отпуснииии! Отпускаааам. Grinning Ей такива ми ти работи.

Те хората са си го казали. Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл. Ей... сега се сетих за Тома. Абе симпатичен ми беше някак си. Освен с феноменален тумбак, все с някви такива решения блесваше. Как за нула време си опънаха вътрешен заслон, като им прокапа покрива на първата юрта по време на бурята. Биваше да се задържи още малко и да ги весели там и участниците, че и нас зрителите, но... "липса на малшанс" както казва един наш известен футболист. Grinning

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 10:37 от Spirit Crusher

# 279
Аз мисля, че ако във Фермата (или което и да е риалити) цари мир и спокойствие, няма да е интересно. Ако няма конфликти, "любовни истории" , ако дават само как всички се трудят в мир - коват пирони, режат дъски, ринат лáйна и доят животни, готвят и ядат, ще бъде скука, мисля. Когато има дразнители, съответно - конфликти, зрителският интерес е по-голям, личи и по коментарите - повече и по-настървени. Затова такива като Мышо са необходимото зло, така да се каже. И сигурно ще го оставят за по-дълго - да ни радва. 😂

# 280
  • София
Така е, все пак засега има някакъв баланс сеир/интересни неща. А иначе разликата с миналия сезон е огромна - сега яко работят, а миналата година се разцепваха от партита с музика, танци, пиене и т.н., Капчикова дори се преби си спомням, пускаха им Криско, за бога...То не е късно като поотметнат повечето неща и тазгодишните фермери да се раздадат де Grinning

# 281
  • Вестерос
Въпрос на гледна точка.

# 282
  • постоянно
И аз си мисля , че Мишо ще избере лесен противник  като Иван . Мишо иска да се върне на всяка цена- личи му.  Peace

# 283
  • Варна
Ама много блудкаво и изтъркано ни го поднасят това с вечно актуалните теми - скандал, любов, болка по загуба на близък. За последното не съм много сигурна де... Калоян ме трогна някак си, също и Сапунджиев, въпреки че пак нещо ни накърти на клише като показваха болката му. Какво тръгнали да го шпионират с камерата как се отдава на мъката и се търкаля в храстите. Оставете го човека на мира, бре! Майка оплаква и дай Боже всеки му! С ръка на сърцето пожелавам всеки му това. И не го тълкувайте като лоша, злобна, вещерска клетва, това наистине е едно добронамерено пожелание. Че има и други сценарии... майка детето си да погребва и оплаква.

Относно темата любов... или лИбоФ както обичам да си я наричам, ами... изкуствено, преиграно, напудрено, досадно чак. Все едно екранизация на някоя детска приказка гледам. Тотална скука. Нещо трябваше да ме разчувства на кадрите как гологлавчо пада на колене пред властелина на шарените плитки ли? МИ НЕ! Грам пък не се трогнах, разпознах или завидях на шареното девойче. Аз коса нямам, мигли нямам, вежди нямам, две еднакви цици нямам - едната леко рязана, та даже два пъти рязана, по принцип репродуктивни органи сякаш още си имам, но функцията им ще бъде унищожена на по-късен етап.... и стоя и си гледам мъжа ми... и вместо да се сополивя на драмата на тия наивници, които ми показват на екрана, се осъзнавам, че по-голяма любов от моята никой не е преживял. Не си е тръгнал въпреки всичко, брех... да му се не надяваш... явно не с плитки и грим съм си спечелила това мъжко присъствие до себе си. А, че е МЪЖКО присъствието не се и съмнявайте. Бая топки си трябват да се навърта около мен човек, още по-големи си трябват, когато съм в общо неразположение. Външните промени кучетата да ги лаят, дреме ми. По-притеснителни са другите бонуси, които кралица Химиотерапия ми снася. Моят човек обаче ме търпи. Всякаква ме търпи. Ей това е ЛЮБОВ. Тук няма как да пропусна да го изпиша правилно и то с главни букви. Тук е задължително да се изпише както си трябва.

# 284
  • София
Spirit Crusher ❤❤❤ Трогна ме до сълзи.

Общи условия

Активация на акаунт