Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 229
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Иван Берлински-втори шишко започва да ми е симпатичен, Алек също - старае се, работи. Исках да попитам това с Бентлито кога се е появило, не беше ли Бамби преди, или на мен ми се е причувало досега? Също така пуканка за задник някакъв нов лаф ли е, или във Фермата си го измислиха?
Друго ме озадачава - Яни казва, че Ивонче е срамежлива, а другите, че говори много. Диана в писмото си също беше дала съвет за въздържание.
Станислав като го показаха да работи също ми стана по-симпатичен. Може би са решили да правят 'тематични' епизоди, да показват някого повече, та да ни запознаят с него повече.
Въобще вчерашният епизод беше лежерен и приятен, Марина с 'мирише на зелено' ми напомни баба и ме усмихна. Не мисля, че е скучно да ни ги показват като работливи човеци със своите разговори. Дано върви така.

# 286
Ама много блудкаво и изтъркано ни го поднасят това с вечно актуалните теми - скандал, любов, болка по загуба на близък.
Толкова могат. Peace

# 287
  • София
Забавни ми бяха- Андре твори, Яни и Ивона хапват вкусотии, а останалите гледат като циганета и се облизват.
Накрая олизаха чиниите.
Иии да не сте казали лоша дума за брашното на Мишо и хляба направен от него- това било кулинарен шедьовър
Абе да беше си счупил някой зъб и Андре, щеше да види кулинарен шедьовър тогава.  Laughing

# 288
  • Другата България
Мишо не може да предизвика Иван С., защото последният е с имунитет.
А И и А какво казаха, че не слушах - че Мишо би бил идеалният участник във всяко риалити?😨😱 Може да не съм чула правилно.
Относно първото - оказа се точно както си мислех - че може да предизвика Иван С, защото имунитета е само за ратайството. Wink За съжаление, защото мисля и аз, че Мишо ще предизвика или него, или друг с болежки. Дано не е Владо Н.
Относно второто - точно това каза Иван - че Мишо е идеалния участник във всяко риалити, в което няма нищо чудно - вече коментирахме, че те точно това търсят и искат.
Видяхте ли, че се промени Мишо, а вие не вярвахте пък  Crossing Arms. Не е толкова лош човекът, но държи да е по неговия начин. Laughing Владо Каролев също е кротък, може и той да си е взел забележка от недоволството на другите относно отношението към Дарина. Въобще една идилия настана....чак скучно да му стане на човек. Laughing И пак Валерия и Виолета по бельо /вече почвам да си мисля, че имат клауза в договора да няма епизод без да им показват кръшните снаги по гащи Mr. Green/, за Анита и Елена нищо няма да казвам, то се видя колко са "сръчни" и колко работят /затвърждавам си мнението, че ги търпят само защото не се конфронтират с никого/.
Станислав като го показаха да работи също ми стана по-симпатичен. Може би са решили да правят 'тематични' епизоди, да показват някого повече, та да ни запознаят с него повече.
Дано направят това и с Божидара, защото не мисля, че някой помни и знае, че тя е там. Умишлено ли е, наистина ли няма какво да ни покажат от нея, не знам. 33uu
Хареса ми момента с вечерята, много харесвам Андре Токев Heart Eyes и това беше свеж елемент в епизода. И все повече харесвам Ивона, дано поостане момичето, мисля, че има какво да покаже.

# 289
Ох, Мери, ще ме умóриш, как ще се е променил Мишо, бе.😂 Стреснá се да не го оставят без храна, на дуел ще ходи.😂
Да, аз самата смятам, че конфликтните са нужни за поддържане на интереса към предаването. Но не е Мишо "идеалният дразнител" , бих се радвала повече на Ласкин, честно казано. 😈 Много е прост Мишо, само дудне, дори Марина го помоли да млъкне, докато доят кравите. Повече от жена говори, и повече глупости.😂 А начина, по който отговаря на Алек, просто ми е трудно да коментирам, нивото е по-ниско от циганска разправия...
Надежда има да изхвърчи скоро Мишко, има - на море е бил през септември. Синът ми беше по това време на същото място, ама не го е видял/чул, въпреки че Атлиман е относително малък плаж.😂 Явно е бил тих, щом детето не е чуло Мишовия меден гласец.😂 А сигурно други неща е гледал синът ми, де, почти пубер не се заглежда по чичковци, а по други неща. 😂😂 😂

# 290
Сега гледам епизода и се смея с Яни Grinning Вижте само с една ризка и заприлича на IT специалист, сладур.
И си мислех за Ивона, не е нужно да имаш много приятели и един е достатъчен, но да е правилният(в случая победителят).
И като оставим това настрани, ужасно е как те са седнали на маса, а другите ги обикалят като бездомни котки, аз лично бих се чувствала много неловко и едва ли бих успяла да се насладя на храната (но пък знае ли човек, ако си изгладнял до крайност сигурно забравяш и за скрупули, и за всичко).

Единият ми котарак се казва Мишкин и на галено понякога му казвам Мишо или Мьишо Grinning и като му гледам адаша направо.... Много неприятен човек. Хубаво го оставиха без храна, та се усети малко.
Алек и Марина изцяло промениха първоначалното ми мнение за тях и сега са ми дори приятни.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 13:33 от валия

# 291
Ох, хич не вярвям в промяната на Мишо.Някака си много рЕзко стана тази промяна.Та си мисля ,дали от продукцията не е бил лееко предупреден ,че ако я кара така  и все пак победи на дуела му готвят изненада да е вечния ратай.Та затова да се е " променил към добро"

# 292
И ти ли, валия? И ти ли така си си кръстила, котето?
Срам и позора за хайванчетата ни.

# 293
Хаха
Да! Но моят е джентълмен, уверена съм и твоят Heart

Чудя се аз ли нещо съм изтървала? Гласуваха за колене на животни, да си направят една яхнийка, картофи имат, някоя билка или подправка да добавят.
Аз не обичам месо и не ям по принцип, та да ги подстрекавам, но нали се жалват, че са умрели от глад.

# 294
Те в момента май имат само едри животни и никой не се наема да коли. И са си прави. Ако не си се занимавал с това, сигурно ще е доста трудна работа. Може би като им докарат кокошките някой ще се прежали. Тогава вегетарианките какъв вой до небесата ще извият.....

# 295
  • София
То уж вегетарианки няма, само Каролев, та ще ги видим 😄 Хапват месо, но не искат да се коли във фермата, това им е драмата.

# 296
  • Другата България
Каролев вегетарианец ли е?
Аз мисля, че не са явно чак толкова гладни, за да не заколят нещо.

# 297
  • София
Да, това поне запомних от онази игра за кошница салами/кошница зарзават - бил единственият вегетарианец в отбора им.

# 298
  • София
Каролев вегетарианец ли е?

Така каза. А и снощи не пожела да опита скаридите.  Peace

# 299
Те Па едни вегетарианки... За незнайните животни, чието месо купуват от магазина, не им е жал, само за познатите. ☺ Тя едната отпаднá от жалостивите, де. Тя и Елена реваха, като се заговори за клане на животни.

Общи условия

Активация на акаунт