Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 222
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Здрави, прави мъже и жени, бъхтещи яко по цял ден /повечето/, да не са гладни? При положение, че закусват купичка кисело мляко и редуват боб, леща, ориз и картофи? Но много странно, не са давали разговор да се заколи някое животно. Повдигнаха темата само когато обсъждаха по принцип.

# 301
  • София
И аз мисля, че чакат пернатите да дойдат, ще я видим тогава Елена. Simple Smile

# 302
Пък на мен ми се струва, че правилата не им позволяват да колят, когато им кефне и каквото им кефне. Трябва стопаните да разрешат/наредят. Доколкото помня в първия сезон клането беше поставено като задача и то на жените и Мара единствена се престраши и после рева. А и както сега имат само едри животни, колко време ще могат да съхранят месото?
Във втория сезон колиха ли, че не помня? Имаха доста прасета.

# 303
  • Другата България
Каролев вегетарианец ли е?
Така каза. А и снощи не пожела да опита скаридите.  Peace
Ясно. Мерси.

# 304
Пък на мен ми се струва, че правилата не им позволяват да колят, когато им кефне и каквото им кефне. Трябва стопаните да разрешат/наредят.

Бети още предната седмица им каза, че имат животни  Peace едри не, но агне биха могли да си заколят, при почти 20 човека ще иде на 2 -3 манджи

# 305
  • Другата България
И според мен не им се занимава, нали трябва някой да го заколи и да го приготви това животно, да го сготви, разправия си е.
По им е лесно да си мрънкат и да се оплакват.

# 306
Аз съм убедена, че Мишо ще отпадне от всеки друг във фермата. За мен е мързелив и отпуснат човек, който няма нужния хъс за победа.  И какво стана с шинирания му крак? Оправи се чудодейно след едно преспиване под навеса ли? Реши да свърши една работа, ама и нея оплеска - може да е съвпадение, но според мен и кравата се изнерви от женското му дърдорене, и разля млякото на Марина. Когато му спряха храната се поукроти,  но за мен продължава да е ненужен като участник, а и най-малко симпатичен ми е от цялата компания.
Не знам дали конфликтите са необходими за едно шоу - вероятно, защото трябва да има от всичко, както и в живота, пък и ние вече така сме преинсталирани от години - да ни заливат от екрана с агресия и всякакви негативи. Но за мен е досадно да чувам всеки ден как ми обещават "и още много скандали", когато  рекламират поредния епизод на Фермата. Веднага ми намалява желанието и си казвам, че за тая работа си имам ВБ на разположение. Там са профита, защото от години се усъвършенстват в продажбата на скандалджийски панаири.

# 307
  • Другата България
Аз пък се чудя на поведението на Валерия.
Стратегия ли е това да е уж с Алек, ама не баш. И как си обяснявате поведението ѝ? Явно ѝ е приятно от вниманието, но не е наясно какво иска и как го иска. Дава му надежди, но според мен фалшиви. Това да е уж с него ѝ гарантира по-голям престой там, поне докато самия Алек е участник. А после? newsm78

# 308
  • София
За мен си е чиста стратегия. Ползва го като ракетоносител - докъдето я изведе, все е кяр. Без него и дотам няма да стигне със сигурност.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:32 от Reinа

# 309
  • Другата България
Абе и на мен така ми се струва, не ми харесва такова поведение.

# 310
Никой не поема риска да заколи яре или агне, да не си навлече гневът на каролката. Друга причина не виждам, щото не всички са мързеливи. От това, което ни показват има и доста работни мъже.

# 311
Никой не поема риска да заколи яре или агне, да не си навлече гневът на каролката. Друга причина не виждам, щото не всички са мързеливи. От това, което ни показват има и доста работни мъже.
Гнева на Каролев ли? Щото той е За, против бях само Елена, Дарина, Франческа и Диана, без да са вегетрианци, просто жалостиви били.☺

# 312
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Валерия - не я разбирам.Иска ли,не иска ли..да заеме една позиция и да спре да разиграва човека.Оставам с впечатление,че го използва,за да стигне по-далече.
Между другото Алек ми е много приятен, и като действия и като начин на мислене.От това,което сме видяли досега - точно момче.От мъжете,той ми е фаворит.

Аз пък искам Мишо да се върне Mr. Green защото ще раздвижи схемите.Простак е,невъзпитан - ок,но е от титаните,които правят шоу.Не знам колко от вас гледат американския Сървайвър,но там все такива типажи стигат финалите.
А иначе дреме му за закуската.За обяд яде ориз,вечерта го даваха да си готви зеленчуци и картофи.И не е като да дели храна с 18 човека.

# 313
  • София
Познавам момичета като Валерия - не харесват особено човека, но има допада вниманието, развлечение им е...

# 314
Според мен Валерия се държи съвсем нормално - като момиче, което има някакви симпатии, но не много дълбоки. Не знам дали е действаща или пенсионирана гимнастичка, но в нейния спорт са работяги и свикнали на дългочасови физически натоварвания. Това не означава автоматично, че ще се окаже силен дуелист, но все пак има си наличната ОФП. Затова не мисля, че се е прикрепила към Алек с цел промъкване колкото се може по-напред. Но имам съмнения, че от продукцията може да ги подтикват да даряват на зрителската аудитория нужната доза любовни трепети. Това са си само подозрения, защото приятелства и симпатии твърде лесно могат да се зародят в изолирана от света група като тяхната. Още повече в тази възраст и с тази физика, която имат двамата. Grinning

За еднообразната и необилна храна не знам какво да кажа - аз съм от хората, които не са в състояние да заколят животно и бих яла постоянно супа от корени, ако трябва, стига да не трябва да се похарчи някое хайванче за изхранването ми.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:54 от Mesmunda

Общи условия

Активация на акаунт