Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 219
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Никой не поема риска да заколи яре или агне, да не си навлече гневът на каролката. Друга причина не виждам, щото не всички са мързеливи. От това, което ни показват има и доста работни мъже.
Гнева на Каролев ли? Щото той е За,
И аз така разбрах, затова и попитах дали е вегетарианец. Thinking

# 316
  • София
Никой не поема риска да заколи яре или агне, да не си навлече гневът на каролката. Друга причина не виждам, щото не всички са мързеливи. От това, което ни показват има и доста работни мъже.
Гнева на Каролев ли? Щото той е За,

Жертва се за общото благо, какъв добър старейшина 😂

# 317
  • София
Жертва се за доброто на групата.

# 318
Да се включа и аз.
За мъката на Сапунджиев отдавна се каня да напиша, ама все не успявам. Според мен нямаше как да не покажат как се чувства. Бяха достатъчно деликатни да снимат отдалеч и да не му се навират е личното пространство, но нямаше как да не покажат, че страда. После щеше да е пълно с коментари, че на тоя майка му починала, пък той една сълза не пролял, егати простак и т.н. На Драгия зрител е трудно да му се угоди.
А за Валерия и Алек, според мен той много напира и много я притиска. От първата седмица я е емнал да му кажела Да или Не. Аз на нейно място може би така бих се държала, даже и по- дръпнато. Родителите й я гледат, тя често говори за баща си, явно и е важна фигура в живота, а тоя се чуди как да й бръкне в гащите. Не ми харесват свалките на Алек, простее ми и набляга предимно на физическата част. Нормално е да му се дърпа момичето Hug

# 319
Искате ли да пусна анкета за това кого ще избере Мишо за втори дуелист? 😂 До довечера има време за гласуване, да видим дали ще отгатнем или Мишо ще ни изненада. ☺

# 320
  • София
Хайде, пускай.  Mr. Green

# 321
  • София
Пусни да се пробваме.  Grinning Hug

# 322
  • София
Давай Simple Smile Само ще е досадно малко с цитатите от първите постове, но ще го преживеем 😄

# 323
  • Другата България
А за Валерия и Алек, според мен той много напира и много я притиска. От първата седмица я е емнал да му кажела Да или Не. Аз на нейно място може би така бих се държала, даже и по- дръпнато. Родителите й я гледат, тя често говори за баща си, явно и е важна фигура в живота, а тоя се чуди как да й бръкне в гащите. Не ми харесват свалките на Алек, простее ми и набляга предимно на физическата част. Нормално е да му се дърпа момичето Hug
Ами на нея следва да ѝ е ясно на какво ще наблегне, ако е против това да му каже ясно, а не мрън - мрън, хъката - мъката, ама сега не, ама после не....твърдо му кажи да не прекалява и така. А на нея хем ѝ е приятно от вниманието, хем да не прекалява. На мъж директно трябва да му се каже. Grinning Sunglasses
Аз гласувах за Иван философ в анкетата.

# 324
parasiempre86, не те разбрах... ☺

# 325
  • София
Ами има бъг във форума за хората, ползващи го от телефон - ако има анкета в една тема, първия пост на всяка страница не може да се разшири, ако има цитати или е дълъг.

# 326
Гласувах за Иван С.
Дано обаче който и да избере излезе по силен от него и да оди Мишо да си лекува контузията.

# 327
  • Бургас
Божеее, аз се чудя защо не мога да чета постовете най-отгоре, тя каква била работата Joy

Валерия се държи инфантилно. Това ,,ще ти изпълня едно желание, ако направиш един какво си,, го играехме в основното училище. И после отказала щото ... ми и тя не знае какво иска.
Алек и на мен ми допада, с изключение на момента с лежането между двете дупета.

# 328
  • София
И аз за Иван С., симпатизирам му, дано ако е той, да изненада сливенската перла. 😒

# 329
Да се включа и аз.
За мъката на Сапунджиев отдавна се каня да напиша, ама все не успявам. Според мен нямаше как да не покажат как се чувства. Бяха достатъчно деликатни да снимат отдалеч и да не му се навират е личното пространство, но нямаше как да не покажат, че страда. После щеше да е пълно с коментари, че на тоя майка му починала, пък той една сълза не пролял, егати простак и т.н. На Драгия зрител е трудно да му се угоди.
Абсолютно на същото мнение съм за мъката на Иван С. Мислех да го пиша, после се отказах. Можеше да е по-кратко, но трябваше да го дадат. Иначе после щеше да има - тоя пък една сълза не пусна, баси ръба - и ей такива от сорта.
За Валерия и Алек също съм съгласна. Алек ми е симпатичен, харесва ми как се държи всички останали, добър е, възпитан, неконфликтен, работлив, но това бъркане в гащите на Валерия не мога да му го преглътна. И изобщо целият му начин на сваляне. На какво точно да му каже да или не? Дали ще спи с него ли? Ми то е ясно, че няма да се случи във Фермата. Какво я е емнал пред камерите и то още от първия ден, пред очите на 20-ина още съфермери и една сюрия екип? Може и да го харесва, но подходът му за мен е агресивен и би ме отблъснал.

Общи условия

Активация на акаунт