Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ами може би го тества. А той не издържа теста Grinning
Тества го като му дава нишани и той й се връзва, но не е издържал теста? А каква е правилната реакция, за да го издържи? Thinking
Ами според това какво поиска от нея ще разбере неща за него и за отношението му. Правилната реакция би била: "Аз това, което искам от теб, искам да го направиш, защото и когато и ти го поискаш ,а не по принуда заради бас." После да измисли някое сладурско желанийце като целувка по бузата или масажче, или пък да му отговори честно на личен въпрос (но не "Да или Не") и готово. Печели 100 точки и минава на следващото ниво Simple Smile

# 376
Отново ще кажа- мъжете много повече ме кефят как се забавляват. Тия жени са егати търтеите и интригантките!

# 377
  • Буркина Фасо
Тия жени са егати търтеите и интригантките!
съмнявала ли си се някога в това?
жени , просто жени  hahaha

# 378
Бе гадно е аз да го казвам, защото съм жена, ама тия ужасни!

# 379
  • Вестерос
И аз се забавлявам с мъжете

# 380
Тия жени са егати търтеите и интригантките!
съмнявала ли си се някога в това?
жени , просто жени  hahaha

Важното е да сме живи и здрави Joy

# 381
  • София
Чак сега включвам, честито на 5-те познали за Иван Г. в анкетата, мен ме изненада 😄 Връщам да гледам какво са се делили жените, чак много се забавиха 😄 А Франческа ми е адски сладка ❤

# 382
Резултати от анкетата:
 Гласували: 34
Владо Николов - 2 (5.9%)
Гечо - 3  (8.8%)
Иван Гинчев- 5 (14.7%)
Иван Сапунджиев - 16 (47.1%)
Яни - 3 (8.8%)
Калоян 5 - (14.7%)
Станислав - 0 (0%)

Честито на петимата познали!

Доволна съм, че си избра що-годе равностоен противник Мишо. Но мисля, че Иван Г. интелектуално е много нива над Мишо и се надявам да спечели. Всъщност той ми е симпатичен от известно време, в началото ме дразнеше.
  Марина е сладурче, много я харесвам, като изключа съвсем краткия ѝ "сталинистки режим" 😀 .
Анита, Франческа - учудена съм, Елена - трите грации ми полегнáли на сенкЯ и обсъждат Виолетка. Не си ли бяха дружки досега? Заради трите грации автоматично ѝ ставам фен. 😂 😂 😂 Може да е всякаква, но съм на нейна страна. 😂 Виолета се мазнела на Ивона - може пък да са се сприятелили, бе, що пък не. 😉😈
А на Франческа дали не са ѝ подшушнали случайно от екипа да се разфучи малко, а?😈😸
Ха, Альона с децата ще идва при Мишо, прекрасно!😀
Вратата на банята ми хареса, доенето/галенето на пръча - също.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 01:03 от Ензим

# 383
Аз бях сигурна, че ще е Ванката. Не знам защо , но интуиция.. дано Мишо падне!
От какъв зор ще идва противната Альона , че и с двете деца.. голям тъпанар тоя Мишо..

# 384
От какъв зор ще идва противната Альона , че и с двете деца.. голям тъпанар тоя Мишо..
Нали дуелистите имат право да видят близките си. Както предната седмица Ивона видя гаджето си

# 385
Хубави са епизодите, когато Каролев и Мишолев ги дават по-нарядко. Хубави неща настроиха фермерите, и Франческа беше хубава на чекръка, и Марина попя хубаво на Мышо, и Иван го изгъбаркаха хубаво. Изобщо, приятно беше тази вечер. Grinning

# 386
Нали дуелистите имат право да видят близките си. Както предната седмица Ивона видя гаджето си
Да, да, ясно ми е. Ама хич не искам ни да я чувам, ни да я виждам тая дама

# 387
  • Варна
Мухахаххаахаааа! Поредния забавен епизод. Освен това с идеално кривата врата, която ставала перфектна с малко повечко пирони според Владо Николов, ме забавлява много и шегата с Ванката Берлински. "I thought you were a femaааааle". FlushedLaughingSob Ох, миличкия имаше сякаш щастието, че пръчлето още младо и неосъзнато иначе щеше да го сполети съдбата на Сид ленивеца.

# 388
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Валерия се държи отвратително.
На масата,когато той я целуваше,изражението й беше точно на отегчена лигла,на която досаждат.
Кажи на момчето - Да или Не и стига с тези игрички.Аз ако бях на Алекс,щях да я игнорирам.

Е,на половина познах за втория дуелист.Казах,че ще е Иван,ама се оказа Германски.
Мисля,че Мишуту ще го бие.

# 389
Валерия не харесва Алек. Той търси близостта й , а тя не.
Това с пръча беше много , много забавно Wink тия мъже са много готини. Дори когато работят се забавляват, а ония кобри са големи толкова скучни!

Общи условия

Активация на акаунт