Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Aз се надявам Иван да спечели, харесвам го, нищо, че мрънка много.  Laughing

# 391
  • Вестерос
Валерия и Алек са ми точно Нора и Мони мандрата, само дето Монито не я целуваше по бузките.

# 392
  • София
А Франческа с какво се занимаваше в живота?

# 393
Валерия и Алек са ми точно Нора и Мони мандрата, само дето Монито не я целуваше по бузките.
Абсолютно! това й е стратегията да се добере до финал. Хем  иза продукцията е удобно.

Ох, очаквах и аз Мищи да избере Иван, сега гласувах в анкетата за него. Ама ако продуцентите да махнат него задължително ще им дадата доене, или нещо друго с животни. Щот нали Мишко бил ценен за всяко реалити.  Twisted Evil

А Франческа с какво се занимаваше в живота?

"Работи в администрацията на международна компания. В България идва преди 5 години". - това е от визитката.

# 394
Валерия се държи отвратително.
На масата,когато той я целуваше,изражението й беше точно на отегчена лигла,на която досаждат.
Кажи на момчето - Да или Не и стига с тези игрички.Аз ако бях на Алекс,щях да я игнорирам.

Е,на половина познах за втория дуелист.Казах,че ще е Иван,ама се оказа Германски.
Мисля,че Мишуту ще го бие.
Как да му каже Да или Не, много детинско. 😂 "Гаджетата" ми в шести - седми клас са ме питали така - в смисъл дали ще съм им гадже или не 😂. Но за възрастни ми е много смешно.☺
Мони в първата Ферма сякаш не беше толкова напорист, сякаш маалко повечко... романтика имаше.😂
А Мишото може и да победи Иван Г., за съжаление, много свирепо ми изглежда.☺ Но гласувах за Гинчев, де, надявам се просто.☺

# 395
На масата,когато той я целуваше,изражението й беше точно на отегчена лигла,на която досаждат.
Кажи на момчето - Да или Не и стига с тези игрички.Аз ако бях на Алекс,щях да я игнорирам.

Е,на половина познах за втория дуелист.Казах,че ще е Иван,ама се оказа Германски.
Как да му каже Да или Не, много детинско. 😂 "Гаджетата" ми в шести - седми клас са ме питали така - в смисъл дали ще съм им гадже или не 😂. Но за възрастни ми е много смешно.☺
Мони в първата Ферма сякаш не беше толкова напорист, сякаш маалко повечко... романтика имаше.😂
+1. Нормално е да изглежда отегчена, след като той постоянно я загражда, постонянно търси физически контакт - с публика, без публика все нещо я натиска. Според мен тя не иска да му каже "не", но не ѝ допада и начинът му на ухажване. Аз не съм на мнение, че поведението ѝ е стратегия. Просто се забавлява и ѝ е приятно, че си я е избрал най-привлекателният във Фермата. (да ми простят фенките на Владо Н. Grinning ... и на Мишо Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Другата седмица май ще ядат мЕсо и сигурно ще има драми. Пък снощи като се хвалеха, че никога не са били толкова сити, може да решат и да не колят.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 11:52 от pip4i

# 396
Скрит текст:

А Мишото може и да победи Иван Г., за съжаление, много свирепо ми изглежда.☺ Но гласувах за Гинчев, де, надявам се просто.☺
На масата Валерия не беше отегчена, а според мен не ѝ е приятно да получава такива ласки пред другите, защото те могат да приемат, че нещата са по-сериозни, отколкота са в действителност. Тя си го каза в един момент вчера - приятно ѝ е да я ухажват, но не е сигурна доколко сериозно може да бъде това. Не я цитирам точно, но смисълът беше такъв. А Алек много напористо го раздава и се държи като куче, което си е маркирало територията.

# 397
  • София
Гласувах за Иван. Не съм сигурна, че ще спечели, просто много ми се иска.

Ами според това какво поиска от нея ще разбере неща за него и за отношението му. Правилната реакция би била: "Аз това, което искам от теб, искам да го направиш, защото и когато и ти го поискаш ,а не по принуда заради бас." После да измисли някое сладурско желанийце като целувка по бузата или масажче, или пък да му отговори честно на личен въпрос (но не "Да или Не") и готово. Печели 100 точки и минава на следващото ниво Simple Smile
Ми той може точно поради тази причина да иска да остане насаме с нея и да й каже всички тези неща, без свидетелството на камери и зяпачи.

# 398
  • Вестерос
Видях, че Гинчев ще е упражнява с лък , ще има явно такава игра Grinning

# 399
  • Другата България
Пак ли Альона бе хора? ooooh! Не ми се гледа пък! Crossing Arms Защо ни го причиняват? Дано поне е за кратко...
Аз гласувах за Мишо в анкетата Sunglasses. Много искам Иван да остане, защото е полезен за фермата за разлика от Мишо, но той така се е нахъсал, ако го обезболят и игрите са нагодени "ала" него може и да спечели. Дано не съм права. Не мисля, че Марина ще го подкрепи, тя се нагажда според масата, най-много Каролев да е в неговата половинка. Интересно ще ми е какви ще са игрите.
И на мен ми хареса снощния епизод, но продължавам да се питам Анита и Божидара....защо всички допускат тези двете да не правят нищо? Някой видял ли е нещо излъчено с кадри да вършат нещо различно от това да стоят около огъня, да се гримират, да лежат или седят по пейките и да обсъждат хора и събития? Сега последно са срещу Виолета, но тя поне работи жената, и готви. Тези двете и отчасти Елена - ни-що!
Виолета се преобличала - ами има дрехи, преоблича се, и какво от това? Аз ли нещо не схващам, моята представа ли е сбъркана, ама нали всички трябва да се трудят? Франческа не каза от какво и кого е породено избухването ѝ, но това, което трябваше да се свърши беше работа именно на жени, а никой не дойде да го прави. Ако срещу тях е била тази канонада малко лицемерничко ми идва да се въргаля после с тях и да клюка Виолета....

# 400
сериозно си мисля, че Мишо симулира  Peace я как се огъваше на реката, с разпънато сухожилие ни можеш сяда спокойно, ни да се навежда. За Иван съм, дано спечели, в повече ми идват с жена си във всички формати на И/А.

# 401
И на мен ми хареса снощния епизод, но продължавам да се питам Анита и Божидара....защо всички допускат тези двете да не правят нищо? Някой видял ли е нещо излъчено с кадри да вършат нещо различно от това да стоят около огъня, да се гримират, да лежат или седят по пейките и да обсъждат хора и събития?
Тези двете и на мен ми се губят в цялата картинка. Анита се мъчеше с един трион наскоро, а Божидара и с толкова не я помня. Все да изпадат трудовите им успехи при монтажа...не вярвам.

Альона смятм да я пропусна довечера.
Не знам за кого да гласувам. Продължавам да смятам, че Мишо е лесен за преодоляване и е напълно във възможностите на Иван да го бие, но снощи малко ме разколеба с това неумело въртене около кравата.

# 402
  • София
То и Ивона и Елена не ги дават да работят.

# 403
  • Другата България
Тях съм ги видяла покрай мъжете, а и ги споменават, Владо Н. например.
Докато онези двечките едно лежане и гримиране и това е, може и аз да не съм видяла, та затова питам.
И друго се замислих - дават ги да сядат вечер голи в едно "джакузи" Grinning, демек една дървена каца. Топла ли им е водата и ако да откъде? От огъня? newsm78
Много глобални въпроси са ме замъчили нещо, ама ако се киснат в студената вода ще се простудят тез хорица.  Laughing

# 404
Гореща беше водътъ у джакузито, Гечо обясняваше на Каролчо как да влезе, та да не му пари. Тия са луди да влизат у гореща вода, ще си сварят ташаците.☺

Общи условия

Активация на акаунт