Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Е сега ако беше изплющял един дъжд ..ей така да им  върви по вода.
Обаче Марина все повече я харесвам.Изобщо не я мързи, раздава се яко.
Гинчев айде пак за ядене.

# 76
Кого спасиха от ратайстване снощи?

# 77
Ох, от продукцията май се чудят как да спасят Мишо.Иван направо си намекна, да не кажа накара Алекс да не го прави ратай.

# 78
  • София
Кого спасиха от ратайстване снощи?

Елена и Иван С.

# 79
Браво на Алек , че не се поддаде на натиска на опосума и прати Мишо ратай.Оне мухльо Мишо  побесня и вече заплашва.

# 80
Боже, Божидара с какво се е пременила... ooooh!

# 81
  • гр.София
Само изборът на Марина за ратай ми беше неочакван. Браво, че избра Мишо! Всъщност кардиналът в сянка е Владо Николов-без да налага мнение тихо и спокойно внуши на Алек кого да избере ратай. Алек за всичко слуша Владо, което не е лошо. А Мишо е като Варсамов от първи сезон- едно към едно.

# 82
  • постоянно
Леле този Мишо много прост човек , прост та дрънка . Горката Маринка , ще и стъжни живота . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Моя фаворит е Марина, макар и след онова видео, но не ме бърка с участието й във Фермата.
Също и Владо Н.

# 84
Сега ми е жал пък за Марина, този търтей ще лежи цяла седмица и на нейните ръце ще падне цялата работа по обора и градината. Злобен, прост и ограничен човек. Че и ги заплашва, мутрата му с мутра.

Альонооооо, Альоно! Зарад тоя ли чак в чужда държава си дошла, Альонооооооо?!

# 85
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не желая Каролев в темата и ако това дребно човече с никакво възпитание и уважение към жените започне да пише тук,аз се махам.

Дарина е една Дарина,жена сред милионите такива в България.Каролев обаче влиза във Фермата с името и лицето си.Как не го е срам по такъв недостоен начин да се държи с жена,при това най-слабата психически и беззащитна? Имаш си комплекси,ходи си ги избивай на мъжете.Нещастник.
Мишо на дуел. Peace

# 86
  • Вестерос
Не съм му писала нищо, няма и линк да пращам. Ако сам ни намери и почне да се заяжда, тогава няма да си мълча Simple Smile

Не очаквах Марина да избере.
Мишо ще е на дуел. Може би срещу Гечо или Калоян.

# 87
Само изборът на Марина за ратай ми беше неочакван. Браво, че избра Мишо!

Много е логичен изборът на Марина, нали някой трябва да работи. А за МЪишо това не присъщо, той може само да напада и да лае. И от тук предвещавам и мъжки дуел - и Мишо си отива.

# 88
Радвам се за Мишо че е ратай, а и ще бъде дуелист 99%. А кой ще избере за противник не е от голямо значение, нали втория ще разпредели точките. Мишо с този крак освен да спечели алманаха друго едва ли.

# 89
Радвам се за Мишо че е ратай, а и ще бъде дуелист 99%. А кой ще избере за противник не е от голямо значение, нали втория ще разпредели точките. Мишо с този крак освен да спечели алманаха друго едва ли.
С тоя тъп акъл се съмнявам че ще спечели и алманаха.
Интересно ми е обаче кой ще избере.

Общи условия

Активация на акаунт