Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 230
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Отначало ме кефеше женският каст, обаче мъжете са много готини. Изключваме руснака. Обаче много бачкат и се забавляват.Станислав направи супер зимник. Обаче си е лукс да пиеш розе в буркан Simple Smile
А Виолета как злобееше,че Яни не е избрал нея,Тя защо си мисли,че някой я забелязва въобще???? Валерия ако бешеприела баса щеше да спи на топло

# 256
А Виолета как злобееше,че Яни не е избрал нея,Тя защо си мисли,че някой я забелязва въобще????
Убеждавам се, че тук много хора не разбират от майтап. Дори Майтапът на Виолета се възприема като злоба.  smile3544 tooth
Повтаря се едно и също като мантра - Виолета е злобна примерно.  tooth

parasiempre86, аз на никого не държа сметка, казвам какво мисля. Ако ти е неприятно - не ме чети, не ми отговаряй, никой не те задължава.
Никога не бих си позволила да кажа на някого, че е развалил "хубавия тон в темата" , между другото.😘😘😘

# 257
  • София
Повярвай ми, определено вече ще е така 😂 Не ми се спори с телевизор. ✌

# 258
Измъкваш се, защото не можеш. 😘 Който не умее да спори, да се аргументира, вади ей такива клишета като това с телевизора. Flowers Hibiscus

# 259
  • София
Точно така, ти си най-умна и красива тук, може ли да сменим темата?!

За да не е само спам отново, Мишо според мен ще предизвика Иван С. Интересното е, че Мишо и Владо Н. са забелязано горе-долу по едно и също време навън, та ще видим.

# 260
Точно така, ти си най-умна и красива тук, може ли да сменим темата?!

За да не е само спам отново, Мишо според мен ще предизвика Иван С. Интересното е, че Мишо и Владо Н. са забелязано горе-долу по едно и също време навън, та ще видим.
Това първото е само в твоите мисли, аз не съм казвала такова нещо. ☺

Спирам, мир, не се сърди, симпатична си ми. 😘

По темата - не искам Владо Николов да отпада на този етап. А Мишо не може да предизвика Иван С., защото последният е с имунитет.
  А И и А какво казаха, че не слушах - че Мишо би бил идеалният участник във всяко риалити?😨😱 Може да не съм чула правилно.

# 261
Може! Винаги всичко може.  
parasiempre86, нали каза, че няма да я четеш. Ами? поне за няколко минути си спазвайте обещанията, де. И тук като във ВБ, а аз идвах да прочета новини...
И к'во станало - и тук биг брадър. Грешка - ВИП брадър. Peace

Мъишо - вън, Владо е с връзки (за туй са го пуснали), аз залагам на това.  Laughing Не вярвам МЪишо да избере Владо. Ама то то може ли да предвиди човек, еле па на глава, еволюрирала от катерица. Нали не бъркам, че не Фнимавах. На лекцията за еволюцията.
Утре повече, като го гледам.

# 262
А Виолета как злобееше,че Яни не е избрал нея,Тя защо си мисли,че някой я забелязва въобще????
Убеждавам се, че тук много хора не разбират от майтап. Дори Майтапът на Виолета се възприема като злоба.  smile3544 tooth
Повтаря се едно и също като мантра - Виолета е злобна примерно.  tooth

За мен тя Е злобна!!!! И това нейното не беше майтап.

# 263
  • София
Аз мисля, че имунитетът е само за  ратаи, не и за дуелисти. И.С сам каза, че мисли, че може да бъде избран.

# 264
Права си, така е.

# 265
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи Сапунджиев ще е.Според мен Мишу ще го победи зверски и не смятам,че е толкова контузен.Разиграва театро,за да го подценят.

И като заговорихме за Мишу(и в случай,че ви е залипсвал),така гледаме Фермата вкъщи Mr. Green :

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 05:50 от Beautyholicа

# 266
А видяхте ли Иринкиният как понечи да скръсти краката като преди, и сякаш ток го удари!
Взета е бележка от забележката Mr. Green

# 267
  • somewhere near the sea
А дали не е възможно да си ходят от време на време(както излизат ония т.н. "випаджии" в ББ? tiptoe 33uu

# 268
  • Бургас
Здравейте! Извинявам се ако е коментирано, но не ви следя: къде се снима формата, коя е тази планина?

# 269
Западна Витоша, язовир Студена.

А дали не е възможно да си ходят от време на време(както излизат ония т.н. "випаджии" в ББ? tiptoe 33uu
Може, кой ги знае.☺

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 09:19 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт