Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 200
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Съгласна, но защо не му го казва тогава, а няма нищо против да я прегръща и ухажва? То е ясно, че той много напира, но на нея ѝ харесва това донякъде като че ли.

# 331
   Имам чувството, че снощи Алек искаше Валерия да каже "да" на неговия въпрос, за да правят секс. Ясно е, че Валерия няма такива дълбоки чувства. Алек ми прилича на плейбой. Валерия има своите цели и се е прикрепила към Алек. Няма намерение за нещо по-сериозно с Алек. Честно казано не ми харесва този флирт между Алек и Валерия. Дори не обръщам на тези кадри особено внимание. Валерия не е силен участник и бързо ще падне на двубой. Изобщо не знам защо участва във фермата.

Още малко и Каролев се маха. Като беше в джакузито, ми се стори доста гнусен и отвратителен.

Яни е все гладен.  Joy Колко е слаб, но колко яде.

# 332
Merri_An, може би не иска тотално да го отреже, сигурно ѝ е приятно и ухажването, и гушкането. И на мен не ми хареса отмятането ѝ от баса, но може би се притеснява докъде би си позволил да стигне Алек пред камерите. Както казваш, харесва ѝ, но донякъде. Във всеки формат си има по една такава история иди си-ела си. Ще си поиграят малко, пък ще им писне Wink Говоря и за двамата, защото и неговата целт не му е да се ожени за нея и да ѝ бъде верен до гроб, нали така? Ще си легне с нея 1-2-5 пъти и това ще е.

# 333
     Яни е все гладен.  Joy Колко е слаб, но колко яде.
    Ми то с това бързо храносмилане... ☺
    Ама и работи здраво, не само той, де. Всички ми се виждат заслабнали. По-слабите имат по-бърз метаболизъм и са отслабнали още повече.

# 334
    • Другата България
    Валерия не е силен участник и бързо ще падне на двубой. Изобщо не знам защо участва във фермата.
    newsm78
    Значи Валерия изобщо не е слаб участник и ако я сравним с Божидара, Дарина, Анита или Елена, би ги отнесла като куцо пиле домат на двубой. Такова поне е моето мнение. Но сега ще имаме мъжки двубой. Laughing
    Та тя тренира от дете, а и се включва в мъжката работа отвреме навреме, докато останалите поне от това, което ни показват повече поседват тук-там.
    Защо участва? Laughing Ти как мислиш?
    Merri_An, може би не иска тотално да го отреже, сигурно ѝ е приятно и ухажването, и гушкането. И на мен не ми хареса отмятането ѝ от баса, но може би се притеснява докъде би си позволил да стигне Алек пред камерите. Както казваш, харесва ѝ, но донякъде. Във всеки формат си има по една такава история иди си-ела си. Ще си поиграят малко, пък ще им писне Wink Говоря и за двамата, защото и неговата целт не му е да се ожени за нея и да ѝ бъде верен до гроб, нали така? Ще си легне с нея 1-2-5 пъти и това ще е.
    newsm10 smile3521

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 17:04 от Merri_An

# 335
       Яни е все гладен.  Joy Колко е слаб, но колко яде.
      Ми то с това бързо храносмилане... ☺
      Ама и работи здраво, не само той, де. Всички ми се виждат заслабнали. По-слабите имат по-бърз метаболизъм и са отслабнали още повече.
      Да бе всички.Я виж Мишо , не е трепнАл.
      А другите наистина са отслабнали.
      Яни ми става все пи симпатичен.Не е красив, не блести и с нещо друго , но пък работи, няма злоба, държи се добре с всички..Става ти симпатичен с поведението си....въпреки..физиологичните му нужди.
      Това го казвам във връзка със спора за Виолета.Да тялото и е супер, не е лоша и в лице, но поведението и...не ми се връзва с представянето и на скорошна вдодвица.
      Дори и да се абстрахираме от това, тя е майка и единствения жив родител на тези деца.Какъв пример ще им дава с такова поведение, с изкази от рода на" ще я спукам, ще я смачкам".
      Ивона и тя ми става все  по симпатична.
      Абе направо се чудя ако излезе Мишо и като си тръгне Каролев кой ще плюем.Ей сън ме не хваща.

# 336
      А видяхте ли Иринкиният как понечи да скръсти краката като преди, и сякаш ток го удари!
      Взета е бележка от забележката Mr. Green
      newsm10 

Много сладък беше Яни като го пременяха! И как се тюхкаше, че не му били изгладени панталоните!

Виолета прекали с тръшкането, че не  е избрана - той с такава като нея само веднъж щял да има шанс... 5 пъти повтори че не е избрана - ако беше веднъж - айде майтап, ама толкова, колкото дадоха... прекали.
      А колко ли неизлъчвано мрънкане ще да е имало!  Crossing Arms

# 337
      Е, той Мишко си пести силите - контузен бил, за дуела, само леж Па еж. 😁
      А Яни ми е много сладък на мен, изобщо не ми пречи, че не го смущава да си пърди и че си казва, че му се ака, някак по детски. ☺

# 338
      • Другата България
      А видяхте ли Иринкиният как понечи да скръсти краката като преди, и сякаш ток го удари!

newsm78 Това нещо не го разбрах, каква забележка?

# 339
      • Варна
      Е, той Мишко си пести силите - контузен бил, за дуела, само леж Па еж. 😁
      А Яни ми е много сладък на мен, изобщо не ми пречи, че не го смущава да си пърди и че си казва, че му се ака, някак по детски. ☺

SobSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 340
      Виолета прекали с тръшкането, че не  е избрана - той с такава като нея само веднъж щял да има шанс... 5 пъти повтори че не е избрана - ако беше веднъж - айде майтап, ама толкова, колкото дадоха... прекали.
      А колко ли неизлъчвано мрънкане ще да е имало!  Crossing Arms

И аз твърдя, че е неприятна досадница. И не беше никакъв майтап това нейното!

# 341
      Яни в тяло ми се струва най-хубав, така де, висок и строен. Пък и се очертава да пуска лафовете в този сезон.
      Иначе за Валерия и поведението ѝ - ми ок ми е, не е длъжна да дава категоричен отговор в ефир и въобще да отвръща по 'честен' начин на свалячество с ясна цел. Пък и ми се струва, че се притесни вчера, и въобще всеки път, когато Алек настъпва. Тя си каза в началото, че е романтична и ѝ харесва отношенията да се развиват яваш-яваш, Алек пък изплеска клишето (хормонално оправдано, де), че любовта е 3 години. Нека има за какво да се радват съфермерите, малко пипер. А на мен като зрител ми е сладка и красива в лице. Всъщност заедно с Ивонче и Божидара са ми единствените красиви от жените, но то шоуто не е за това, де.
      Смятам, че Мишо може да избере Калоянчик или Владо, ако реши да отмъщава. Все ми е в ума, че ивановото слово за кодекса може да го спаси, което ме замисля дали не е било стратегическо, ама това е задето Ивонче ме зарази с тия ми ти стратегии за Фермата.

# 342
      Аз още в лице не мога да различавам Елена и Франческа. Много си приличат за мен Simple Smile

# 343

Миналият сезон се базикахме тук как Ванчо си кръстосва краката по един много особен начин. И понеже Ирини чете тук, явно му е казала, та сега Иван си държи краката за коленете, за да не ги преплита. И усуква. Мися, че това визира gold__ .

# 344

Като коментират в судиото Иван седи с крака скръстени на Х или направо на Ф Simple Smile
      Изглежда смачкан и отпуснат, а цветните маратонки допълнително привличат погледа към малките скръстени крачета

Общи условия

Активация на акаунт