Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 216
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Миналият сезон се базикахме тук как Ванчо си кръстосва краката по един много особен начин. И понеже Ирини чете тук, явно му е казала, та сега Иван си държи краката за коленете, за да не ги преплита. И усуква. Мися, че това визира gold__ .
hahaha Това съм го пропуснала,  coolcool. Благодаря ти. bouquet
Кога има време Ирина да чете тук, аз сега съм с повече свободно време и затова съм така активна, като ме завърти въртележката....дано имам време да ви чета поне.
Затова се чудя тези хора уж обществено ангажирани кога успяват да четат темите, не са малко мнения това!
Като коментират в судиото Иван седи с крака скръстени на Х или направо на Ф Simple Smile
Изглежда смачкан и отпуснат, а цветните маратонки допълнително привличат погледа към малките скръстени крачета
Joy Ще загледам довечера. Ама казвате, че си е взел забележка.

# 346
Колко са различни възприятията на хората - за мене Божидара е мнооого далече от понятието красота, да не кажа нещо по-грубо, за друг е красива. А Франческа и Елена са тоолкова различни, нищо общо нямат във физиономиите.
Красива в лице е само Диана за мене, повечето от другите минават за хубавки, сладки, но не и красиви.
Чудех се на кого ми прилича Ивона, е, сетих се - на Стойка Пипирудата от първия ББ.
    На мене Виолета винаги ми звучи майтапчийски, за някои е лоша, всеки възприема различно, това е ясно. ☺

Но има едни неща, за които май всички са на едно мнение - че са уникални - Мишо и Каролев.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 18:53 от Ензим

# 347
Защо Сапунджиев е в анкетата като има имунитет? Енизм виж първо и след това пускай.

# 348
  • Другата България
 Grinning Чукча писател, не читател. Чети де.
Сапунджиев е с имунитет за ратай, не за дуелист. Самия той каза, че допуска Мишо да го избере.

# 349
Защо Сапунджиев е в анкетата като има имунитет? Енизм виж първо и след това пускай.
Защото имунитета е само за ратайство, но не и за дуел. Даже снощи самия Иван каза, че може Мишо да го извика на дуел.
С Мери сме писали по едно и също време.
След като имунитета е само от ратайство Каролев какво мърмори, че ако знаел че Мишо ще е ратай щял да му даде имунитет. Даже и да беше отишъл някой друг мъж, явно може да го извика.

# 350
Е, нали миналата седмица беше и за дуел?

# 351
  • Другата България
От къде вадиш този извод? Някой казал ли го е? Аз поне не съм чула.

# 352
Аз също имах съмнения, че имунитетът е и за ратайство, и за дуел. Но специално изгледах избора на Диана за втори дуелист - не казаха Франческа да има имунитет за дуел. Ако имаше, изобщо нямаше да питат Диана дали би избрала Франческа, нали.☺

# 353
  • София
Да, имунитет и тази и миналата седмица е само за ратайство.

# 354
  • София
Иначе за Валерия и поведението ѝ - ми ок ми е, не е длъжна да дава категоричен отговор в ефир и въобще да отвръща по 'честен' начин на свалячество с ясна цел. Пък и ми се струва, че се притесни вчера, и въобще всеки път, когато Алек настъпва. Тя си каза в началото, че е романтична и ѝ харесва отношенията да се развиват яваш-яваш,
Не е длъжна, така е. Ама не се притесни да предложи да му изпълни едно желание. А е повече от ясно какво би си пожелал мъж, който харесва дадена жена. И изобщо.... не ми харесва поведението на Валерия - малко в стил "Ела, вълчо, ме изяж", пък после се притеснява и се дърпа.  Rolling Eyes

# 355
Ясно, благодаря за разяснението.

# 356
Иначе за Валерия и поведението ѝ - ми ок ми е, не е длъжна да дава категоричен отговор в ефир и въобще да отвръща по 'честен' начин на свалячество с ясна цел. Пък и ми се струва, че се притесни вчера, и въобще всеки път, когато Алек настъпва. Тя си каза в началото, че е романтична и ѝ харесва отношенията да се развиват яваш-яваш,
Не е длъжна, така е. Ама не се притесни да предложи да му изпълни едно желание. А е повече от ясно какво би си пожелал мъж, който харесва дадена жена. И изобщо.... не ми харесва поведението на Валерия - малко в стил "Ела, вълчо, ме изяж", пък после се притеснява и се дърпа.  Rolling Eyes
Ами може би го тества. А той не издържа теста Grinning
Да, казано е, вкус другар няма. За мен Анита е красива, атрактивна и привлекателна. За вас май не е. А Виолета най малко ми харесва в лице. Направо ми е като кон, много груба.

# 357
  • София
Ами може би го тества. А той не издържа теста Grinning
Тества го като му дава нишани и той й се връзва, но не е издържал теста? А каква е правилната реакция, за да го издържи? Thinking

# 358
Мишо си има теория за произхода на човека ама трябва да знае, че маймуните  биха се засрамили ако видят какво нещо е произлязло от тях.

# 359
  • Бургас
Божидара е мнооого далече от понятието красота
И за мен, много ми е "остроъгълна", а на всичкото отгоре е и злобна, що касае за характера...

Общи условия

Активация на акаунт