Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 213
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
 Laughing Значи цял ден трябва да топлят само за джакузито? newsm78 Щот огъня един, или поне това дават.

# 406
Не, то май има собствено подгряване Жакузито, май чух Бети нещо такова да споменава.

# 407
  • София
Имаха някаква печка в юртата, та може и в банята да са им инсталирали.  Thinking А може и да е така, както Ензим казва /аз това не съм го чула  Blush/.

# 408
  • Другата България
Не, то май има собствено подгряване Жакузито, май чух Бети нещо такова да споменава.
Аха, екстри значи. Това съм го пропуснала.
Имаха някаква печка в юртата, та може и в банята да са им инсталирали.  Thinking
Печката в юртата е ясна, но защо по ягодите не палят, а рИвът, че умират от студ? Пак ли от мързел? Mr. Green На Алек печката му гореше здраво, тия хем по земята спят, хем печката не палят.

# 409
  • София
Май я палят, даваха снощи или предната вечер, че някой се занимаваше с нея.

# 410
Снощи накрая не гледах внимателно, но ми се върти нещо, че Валерия отиде в къщичката на Алек, защо? И ако е отишла по собствено желание защо отказа да изпълни баса? Smiley

# 411
  • Другата България
Абе това и аз видях, но реших, че само я подготвят...възможно е и да я палят.
Снощи накрая не гледах внимателно, но ми се върти нещо, че Валерия отиде в къщичката на Алек, защо? И ако е отишла по собствено желание защо отказа да изпълни баса? Smiley
А може и да го е изпълнила. smile3532

# 412
А някой видял ли е да правят трапа за риба? При това спаднало ниво на язовира... не знам как ще стане.
Жалко, че не ходят с въдици, тююх ☺. Ако съм там, няма да мръдна от гьола, пълен с риба заради забраната. 😍 Не че много ще кълве при резки спадове на нивото, но ни са знай. 😀

# 413
  • Другата България
Тоя трап май за последно го оставиха, очаквам днес да ни покажат как го правят.
Освен ако Алек не го е забравил.

# 414
  • София
И аз за трапа се чудих снощи, дано не са го забравили. По пък Алек си записваше...

# 415
Много моля да ме извините, че без да искам махнах анкетата, ще пусна нова. Извинете ме!😊
Просто пишех от телефона, а ми звъннаха в същия момент и стана грешка.. Съжалявам за причиненото неудобство.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 14:51 от Ензим

# 416
Не съм вярвала, че ще го кажа, но на дуела съм за Иван Берлински. В началото ме дразнеше, но напоследък започнах сякаш да му симпатизирам. В анкетата гласувах за Мишо, защото имам неприятното чувство, че опосумите ще нагласят игрите така, че той да спечели.  Sick Отделно смятам, че той симулира още от самото начало на "контузията", както и по-късно за да не го изберат за ратай/дуелист. Възможно е даже това да му е стратегията още отпреди да влезе.  Thinking Всъщност по време на дуела ще проличи дали наистина го боли крака или е симулирал.
Стискам палци на Иван да го размаже.  Peace

# 417
  • Другата България
Да, то от това си зависи - как ще подберат игрите и доколко Мишо наистина е контузен. И на мен Иван ми стана симпатичен, и работи човекът, и от строителство разбира - все ще е полезен във фермата.
Много моля да ме извините, че без да искам махнах анкетата, ще пусна нова. Извинете ме!😊
Просто пишех от телефона, а ми звъннаха в същия момент и стана грешка.. Съжалявам за причиненото неудобство.
Laughing Сега върни и гласовете - 25 май бяха за Иван, ако не се лъжа.

# 418
И аз мисля, че ще нагласят игрите в полза на Мишо.То такава защита от тяхна страна не е били.
Начиии ако има игра с доене е ясно че има нагласа.То всички видяха, чуха, разбраха че Иван не може да дои.

# 419
  • Вестерос
Алек занесе Валерия в къщата.
Печката май е в новата юрта, празната, а не в тази, в която спят.
Казаха, че Виолета се преобличала по 3 пъти на ден и се оправяла.
Елена съм я виждала само да свива цигари, Анита май 1 път пъхаше слама в стените.

Общи условия

Активация на акаунт