Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 164
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Ей едно време влизаха с каруцата, а сега с пикапчето..

# 466
  • София
Ей едно време влизаха с каруцата, а сега с пикапчето..

Първият стопанин влизаше и с различни модели трактори 😄

А Каролев какъв е подстрекател, нямам търпение да напусне периметъра.

# 467
Иван оцени ли игрите или не са дали?
Подозирам, че на Мишо=то му няма нищо и се надяваше Иван да оцени с много игри, в които се ползват краката за да може изненадващо да ги спечели.

# 468
Иван оцени ли игрите или не са дали?
Подозирам, че на Мишо=то му няма нищо и се надяваше Иван да оцени с много игри, в които се ползват краката за да може изненадващо да ги спечели.
Само че игри в които се ползват крака нямаа.Продукцията е избрал игри в които се ползват ръце.

# 469
# 470
Учуди ме Франческа, като каза, че ще подкрепи Мишо. Бързо забрави за счупения си зъб май.

# 471
Това с доматите е ужасно!! Тоя Мишо е ужасен грубиянин и е ясно,че ще спечели тази игра.
Станислав ми е любимец от ден първи!!!

# 472
Учуди ме Франческа, като каза, че ще подкрепи Мишо. Бързо забрави за счупения си зъб май.
Да, и мен ме изненада. Чудя се кой още ще застане на пейката зад него да го подкрепя?  Thinking
Обаче Альона как го насмота: Нидей рива! Няма да ривеш!   Mr. Green  

# 473
  • Mediterraneo
Нима сте очаквали други игри?! Беше повече от ясно, че ще му подберат игри, в които да ползва повече ръце!

Франческа се чудя ще си падне ли най- после на точния... да не казвам какво! Много бързо си мени мнението, не понасям такива хора. а ми беше симпатична.

Божидара пък не й ли идва на акъла, че им записват всяко движение и изказване?! Как с едните е една, с другите- друга. Още един тип хора, които не понасям. Да не говорим, че чисто физически не ми е приятна.

Лошо впечатление ми прави и Елена вече с това нейното злословене. Като дърти клюкарки трите с Анита и Франческа чоплят хората. Не им отива, млади момичета!

И така един по един отпадат харесваните от мен хора. Само Владо май още не ме е загубил с нищо. Още.

# 474
Каролев завижда на Владо, защото волейболистът повече прилича на старейшина от него.

Лошо впечатление ми прави и Елена вече с това нейното злословене. Като дърти клюкарки трите с Анита и Франческа чоплят хората. Не им отива, млади момичета!

Да, трите хич не изглеждаха добре - като събрали се по неволя пренебрегнати женички ми бяха. И Елена сякаш е най-неприятното зрънце в компанията.

# 475
Трите кокошки, които вчера нарекох Трите грации, днес ме подразниха още повече. Марина се била справила по-добре от Алек с ръководството на фермата... Алек нямал авторитет, все с Валерия бил. Последното е така .. Но свършиха всички поставени задачи, имаше съвсем малки забележки. Франческа я дразнело, че Алек ѝ благодари за свършената работа, но са ѝ важни фалшивите извинения на Мишо. 😉
А Елена е същата простакеса като Виолета, поне на мене така ми звучи.

Франческа и на мен ми беше симпатична, до вчера. Като я видях на тяхната седенкЯ на сенкЯ, като я чух да клюкарства наравно с другите две... А обяснението, че Виолета е мъжествена и затова не ѝ харесва, ме разби просто. 😂 😂 😂
    Сценаристите и режисьорите ни правят на маймуни - оня ден била плакала от болка и омерзение заради Мишо, днес е готова да го подкрепи, защото се извинява, знаел бил, че е сгрешил. Е, много скалъпено звучи, бе... 😂
Може пък да го подкрепя, защото ѝ е харесала неговата теория за еволюцията, кой я знае.

# 476
Тия тричките хич не са цвете! Работата се свърши, но не от тях. Дори смея да твърдя, че се свърши от Гечо, Владо Николов, Станислав и Марина. Всичко останало бяха кибици!!

# 477
Жените са...ужас.Франческа и мен ме разочарова , най вече с клюките и с заставанвто и зад Мишо.
Марина все още е супер и май и Ивона ще излезе по стабилна от всички жени.

# 478
  • София
Уви и мен италианчето ме поразочарова. Дано да е просто моментно влияние от Елена и Анита, ще видим.

# 479
  • Разпиляна във въображението
Тия тричките хич не са цвете! Работата се свърши, но не от тях. Дори смея да твърдя, че се свърши от Гечо, Владо Николов, Станислав и Марина. Всичко останало бяха кибици!!
Също така и Яни. Ивона пък била постояно с Владо Н. , нали това бе натъртено снощи.

Франческа и мен ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт