Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Е, ама пишеш "Пак да стоят гладни" , а на фермера пък толкова не му пречи да смели брашно.
LaughingЕ нали обясних какво имам предвид, явно фермера е смлял, но не е почнал още от началото на ратайството, все е имал някакви надежди, че Мишо може и да проработи, и след като се видя, че няма да стане се е заел той с това. Мрънкаха всички за това брашно, не само Франческа.
И другата седмица няма да са гладни, защото отнесоха доста кошници от наставниците. Затова Мишо пак няма да им накриви шапката, ако се върне и стане ратай. Ще я накриви само на тази, която ще трябва да работи за двама. Но щом е ходил на море, няма да ги тормози дълго с капризите си.
Именно. Затова според мен няма да е ратай ако остане.

# 511
Аз мисля, че пак ще е ратай, ако остане Мишко. Стига, както писах и преди малко, да не получи имунитет. Което би било тъпо, но от Каролев може да се очаква.

# 512
Аз мисля, че пак ще е ратай, ако остане Мишко. Стига, както писах и преди малко, да не получи имунитет. Което би било тъпо, но от Каролев може да се очаква.

E, нали Каролев си тръгвал? Тц, тц, кой ще ги напътства со кротце, со благо оттук нататък? Laughing И какво ще стане с имунитетите, кой ще ги раздава?

# 513
  • София
Ее той ще има ли право да имунизира, нали се маха най-сетне? Ако има, сто про ще го спаси.

# 514
  • София
Е Каролев няма ли да се маха най-накрая?

# 515
  • Другата България
Да си повторя питанката, че ме чопли.
А какво провокира недоволството на Каролев от Владо Н., че тогава движех напред назад и не схванах?

Според мен затова плаче, щото си тръгва. Не му се тръгва просто.
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-nedelja-ot-20-ch-edna-me … a-na-arenata.html

# 516
  • София
Това, че няколко човека седяха, а Владо предложи да вземат да се организират всички и да довършат, каквото има за довършване. Те му се опънаха, че искали да хапнат, а той каза, че ако се включат, ще свършат по-бързо работата и после заедно ще седнат да закусят.

Според мен затова плаче, щото си тръгва. Не му се тръгва просто.
Дано си права.  Grinning  fingerscrossed

# 517
Може малко гадно да прозвучи, но трите момичета ми звучаха като незадоволени жени, на които им липсва мъжко внимание и ги е яд, че не са те първите хубавици.
За едно обаче бяха прави и това е, че Алек с държанието си спрямо Валерия губи тежест, въобще и като фермер, и като мъж според моите виждания. А, като оставя това настрани се справя чудесно с работата, а че им благодари и ги поздравява, не знам с какво ги подразни, защото всъщност той го прави за повдигане на духа.

Франческа ми беше много симпатична, но с тези обобщения за българите определено ми промени мнението. Не ме разбирайте погрешно, не съм фанатичен родолюбец, вярвам, че има по-синьо море от нашето, по-високи и зелени планини,  но като чуя - "Вие българите", "В България хората... (са мързеливи, бедни, не четат)", независимо дали е казано от българин, българин-емигрант, чужденец, веднага си изграждам едно определено мнение за този човек. Влудяват ме подобни твърдения, защото навсякъде по света има хора от всеки вид - работливи-мързеливи, умни-глупави, добри-зли и т.н. И ако всички запеем в общ хор как нас ни мързи, как цари беззаконие, в един момент в тези твърдения ще се повярва и  в действителност никой няма да влага усилия, защото ...Ми то няма смисъл ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Силно се надявам да се отървем в един ден и от Каролев, и от Мишо.
На Каролев проблема му с Владо Николов дойде оттам, че вторият успя да направи нещо, за което първият си мечтаеше - а, именно да е капацитет в очите на другите,  да търсят мнението му и  съветите.

# 518
  • Бургас
Този дразнещ връзкар Каролев /Иван и Андрей имат някаква слабост към него още от "Сблъсък"/ с какъв статут е  в предаването сега не мога да разбера? Играч ли е вече, равностен на останалите, и въобще, кво аджеба прави там? Не съм гледала всички епизоди, сигурно е казано, ама...В началото нали беше с някакъв ВИП - статут или нещо подобно newsm78

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 17:49 от rosi81

# 519
  • Буркина Фасо
...В началото нали беше с някакъв ВИП - статут или нещо подобно newsm78
и сега е с такъв. вероятно няма да стане редови играч

# 520
  • Другата България
Това, че няколко човека седяха, а Владо предложи да вземат да се организират всички и да довършат, каквото има за довършване. Те му се опънаха, че искали да хапнат, а той каза, че ако се включат, ще свършат по-бързо работата и после заедно ще седнат да закусят.
Hug
Дано Владо им е фермер другата седмица, дано. Praynig
На Каролев проблема му с Владо Николов дойде оттам, че вторият успя да направи нещо, за което първият си мечтаеше - а, именно да е капацитет в очите на другите,  да търсят мнението му и  съветите.
Peace

# 521

Не знам, може да даде имунитет на двама още веднъж, тогава да си ходи.☺

# 522

Е, не, нали и другата седмица и ми казваме чао...

# 523
  • Другата България
Не вярвам, от промото оставам с впечатление, че в неделя си тръгва. И му е мъчно за това.
Абе като изключим скандалите с Дарина не е изпадал в други кофти ситуации, или поне не са ни показали.

# 524
Ясно е, че игрите са ги подбрали, за да паснат на Мъйшо. Ето и един недостатък на целия сценарий....ами много по-прозрачно ще е, ако водещите обявяват предварително поредността на двубоите и какво ще се съдържа на нас зрителите. По този начин се избягва субективния фактор.
Стискам палци за Иван.

Общи условия

Активация на акаунт