българинът не обича да плаща. предложи нещо безплатно
.Това не е вярно. Бих платила за нещо смислено. Но 8лв. месечно за подобна тъпотия е немислимо.
За сравнение абонамента за Евроспорт е 3 евро месечно, просто несравнимо...
Извинявам се за спама!
.
.
Ако сте любопитни за впечатленията ми, мога да разкажа
.
Ако сте любопитни за впечатленията ми, мога да разкажа 
Най-гледани са видео дневниците на Мишо и Иван С. На Мишо не съм го гледала още, почнах от по-симпатичните ми образи, но подозирам, че е гледан заради добрите социално антропологични анализи, които прави
Хората искат да се повеселят и си го пускат, сега му е пика
Иван С. ме спечели категорично с дневника си. Чудя се как обаче деяни сред останалите участници. Между него и тях зее интелектуална пропаст, но изглежда пък всички във фермата го харесват. За Ивона едва сега разбирам неясните подмятания, че много говорела и се намесвала - нейният дневник е безконечно, многочасово нареждане на стратегии, житейски истини, максими, страсти, изводи...налага се да превъртам, за да ми остане време да си вдигна масата и да си измия чиниите
Яни - симпатяга
При него всичко е на показ и простодушно наивно. Алек и Валерия - пълна скука и двамата. Празни образи. Явно любовната история, колкото и скалъпена да е, ги прави мааалко по-интересни отколкото са. Владо Н. - то на него почти всичко са му излъчили и в предаването, в дневника няма ново инфо. Гинчев - сам си прави сценарии, сам си участва в тях. За него разбрах само, че не бих му имала доверие. Дарина...ми...изнервя ме да я гледам и не повторих, кара ме да усещам загуба на време
Но говори яко глупости вече...Препоръчани теми