Завършване на жилище

• 85 792
  • 998
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В банята трябва да имаш два канала - за самата баня и за душа. Винаги могат да ти ги променят срещу малка сума  Wink

# 76
В банята трябва да имаш два канала - за самата баня и за душа. Винаги могат да ти ги променят срещу малка сума  Wink

Проблема беше в канала за тоалетната чиния

# 77
  • София
Да, там няма мърдане  Wink

# 78
Обърка ми всичките планове тая тоалетна Grinning

Ама и така ще стане достатъчно добре.

# 79
Тоалетна чиния май с малко само може да се измести с мека връзка, няма мърдане.
Моята е забита в дъното, където идеално можеше да се прегради половината помещение за душа, но тя на мястото на душа след мивката срещу вратата няма как да иде....
Тъпо разположение по проект...

# 80
При мен е абсолютно същата работа. Трябва да е в дъното, а мислех там да заградя широко душ-пространство.

# 81

Това е  най-доброто решение ама....
Душът е мегатъпо заврян срещу вратата, и на вън да се отваря ще е тясно  да се прегради, (при мен размерите са 220х176), а ще се мокри всичко..... Единствено стъкло между него и мивката или нещо на ъгъл.
В две от залите където тренирам душовете са на кабинки и онзи ден докато се къпах се замислих да взема метър да измеря тази, в която най-малко си удрям лактите докато се къпя да видя какво е оптималното пространство, но ако стане по-широко ще остане тясна пътечка между двете врати. А сгъващите прегради изгледжат т**ак.

# 82
Моята баня е някъде 2.60 на 1.50 и мислех нещо подобно да направя, ама уви. Душкабината ще я сложа овална срещу входната врата, като вратата трябва задължително да се отваря навън. До нея ще е мивката, а вътре в дъното тоалетната. Така ще остане и доста неупотребена площ. Поне в банята ще има чувство за простор Grinning

# 83
Точно пък с душ кабина такъв простор ще има, че не е истина Grinning

# 84
Аз хем уточних точно къде да ми сложат тръбата за мръсния канал, обясних как ще е разположен моноблокът и къде какво искам и ядец. Аз на работа, съпругът ми на работа. Майсторът отишъл сложил тръбите, поизместил ги, както му харесва. След него другите положили бетона... Сега, за всеки сантиметър мъдруваме.  Бъдещият резултат вече ми е непредвидим.

# 85
В две от залите където тренирам душовете са на кабинки и онзи ден докато се къпах се замислих да взема метър да измеря тази, в която най-малко си удрям лактите докато се къпя да видя какво е оптималното пространство, но ако стане по-широко ще остане тясна пътечка между двете врати. А сгъващите прегради изгледжат т**ак.

При мен на стена 178 см сложихме тоалетна и оградихме 90 см за душ пространството. Измери си във фитнеса, но би трябвло 90х90 см да ти е добре.

Ето една интересна картинка с отстоянията за баня... http://maistorplus.com/uploads/shema-banq1.jpg

# 86

При мен на стена 178 см сложихме тоалетна и оградихме 90 см за душ пространството. Измери си във фитнеса, но би трябвло 90х90 см да ти е добре.

Ето една интересна картинка с отстоянията за баня... http://maistorplus.com/uploads/shema-banq1.jpg

Мерси за полезната схема. Утре ще ходя и ще взема ролетката Grin.
Гледам в практикер сега широчината на стандартни паравани варира  от 70 до 90 см.  При 90 см. широчина остават 86 см до вратата, изглежда достатъчно и за минаване и за отваряне.  Simple Smile

# 87
 Сега ми трябва акъл в колко най-малко разстояние мога да наместя Г-образна кухня с миялна, хладилник, печка с котлони на нея и пералня. Над пералнят мисля да направя до тавана шкафа, в който да се нарежда посудата. И мисля за някакъв прибиращ се плот, защото просто не намирам място за плот. Аз по принцип кухня не ползвам повече от веднъж-два пъти седмично, ще я направя за переспектива и затова не искам да ми заема ценно място Simple Smile

# 88
Сега ми трябва акъл в колко най-малко разстояние мога да наместя Г-образна кухня с миялна, хладилник, печка с котлони на нея и пералня. Над пералнят мисля да направя до тавана шкафа, в който да се нарежда посудата. И мисля за някакъв прибиращ се плот, защото просто не намирам място за плот. Аз по принцип кухня не ползвам повече от веднъж-два пъти седмично, ще я направя за переспектива и затова не искам да ми заема ценно място Simple Smile
Недей да претупваш кухнята, защото като дойде ТЯ, с главно Ж и ще има  #2gunfire хахаха Wink

# 89
Не искам да я претупвам, а да се събере в по-малко място Grinning

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 13:30 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт