Завършване на жилище

• 85 880
  • 998
  •   1
Отговори
# 405
Според мен щом е направено в едно жилище ще може и в това да се направи(имам предвид технически като височина). А другото ще е въпрос на дизайн и доизкосуряване. А това, че не било модерно...така или иначе често с кеф потъпквам модата за много неща. Това, което ме притеснява е дали има шанс да събира влага или някакви подобни проблеми...

# 406
Най-добре питай Бонита, работила съм с тях и те няма да се вкарат във филм с недоволни клиенти или рекламации. Ако не ти препоръчват, ще ти кажат, а ти после си прави където искаш.

# 407
Как са цените при тях спрямо средните за София? Нямам бъкел идея колко трябва да излезе окачения таван за трите стаи, колко се смята за евтино и колко за скъпо.

# 408
В работата ни правиха лятото на два етажа - 22 лв кв м с материалите, обаче незнам това с ДДС или без ДДС

# 409
Змачи грубо до около 1500лв трябва да се впиша за таваните в цялото жилище?

# 410
Е па ти навсякъде ли искаш такова? Остави си само в хола примерно, за акцент. На по-голямата площ там ще седи по-добре. Иначе на ония стаички ще се окаже квадратче 1.50х1.50.

# 411
Ми видях го и в спални и там ми хареса Simple Smile Не казвам точно такова, но подобно, вече цветове форма и светлина ще се мислят

# 412
Имай предвид, че такива чупки събират супер много прах, паяжини и какво ли още не.

# 413
Иван за пръв път се замисля за свое жилище и все още е в младенчески и ентусиазиран етап от развитието си, така да се каже. Има време, ще почне да мисли и рационално, но в момента няма смисъл да го убеждаваме с нашия опит на лелки Twisted Evil Нека прави каквото иска, пък след време за следващото жилище (следващия ремонт)  вече ще има друга гледна точка и ще знае кое е било грешка, кое е било правилно, кое му харесва наистина и кое не чак толкова. Но от някъде трябва да се тръгне все пак. 

# 414
Аз казвам, защото размерът е от значение за ефекта. Накрая да не се ядосва, че е дал хиляди левове и получава някаква минюнка фигурка.

# 415
Ми видях го и в спални и там ми хареса Simple Smile Не казвам точно такова, но подобно, вече цветове форма и светлина ще се мислят
Ванко, завършването на жилището цъфна и върза, че чак до завитите тавани стигна...я дай малко по реалистично...

# 416
Определено и на мен ми е прекалено за всички стаи, пък дори и моите идеи да са по-семпли от твоите.
За 25 лв ми се вижда химера да има таван, аз знам за 50-100 лв кв м. Чисто маркетингово една спалня ми е странно да излиза 250-300 лв. За материалите чисто да са толкова-може!

# 417
Ванко, завършването на жилището цъфна и върза, че чак до завитите тавани стигна...я дай малко по реалистично...

Всичко трябва да се измисли навреме, да отлежи и така

# 418

Всичко трябва да се измисли навреме, да отлежи и така
Не се изхвърляй с таваните. Приятелски съвет. Wink

# 419
Ами трябва да разбера колко ще струват първо. Но едва ли са скъпи.

Моя приятел с окачените тавани завършването на апартамента от до с материали майстори мебели по поръчка му е излязло преди година 26 хил лева. Сега може в Бургас да е малко по-евтино, обаче за мебелите са го изклатили здраво - кухнята я е платил над 8 бона, а моята над 3.5 няма да я пусна.

Общи условия

Активация на акаунт