Завършване на жилище

• 85 885
  • 998
  •   1
Отговори
# 390
От това, което съм гледала Опънати тавани е по-интересно. Правят ги с нещо като винил и подсветка по цяла площ. Най-доказани фирми в София са К екстрийм и Бонита.

# 391
Интересно - да. Но казват, че миришели.

# 392
Тези 2 фирми конкретно ползват някакви немски антибактериални материали. Много много важно е кой ги прави, защото съм виждала окачен таван с мушици вътре....

# 393
Според мен на окачените тавани им мина модата преди 6-7 години, а на малки и немного високи стаи стоят още по-захлупващо. Сигурна съм, че има други варианти за интересно осветление, без да отнемат от пространството.

# 394
Модата не ме интересува ни най-малко. И пак искам да попитам кое наричате ниско жилище? Видях как изглежда на обикновенно жилище НС, беше супер.

# 395
Не знам за стандарт, но все съм живяла в около 270 см. Може би под 250 см не е комфортно.

Не се сещам за други интересни тавани освен опънати, окачени и разни первази със скрито осветление. По логиката на модното няма да имам пердета, ламперия, килими....

# 396
  • Canada
Според мен на окачените тавани им мина модата преди 6-7 години, а на малки и немного високи стаи стоят още по-захлупващо. Сигурна съм, че има други варианти за интересно осветление, без да отнемат от пространството.

Абсолютно! Аз лично много харесвам полилеи тип Спутник, с ЛЕД лампички, или с Едисонови лампи. Има едни лунички на релси - те са малко по-индустриален стил, но също ми харесват Simple Smile

# 397
ето това ми харесва, само цветовете ще са други:

http://k-extreme.net/tavani/Ceilings_24.jpg

# 398
# 399
За мене ниско е под 270см. Дори и да ти го издадат на 260см, като сложиш подложка, ламинат, па и някоя термоизолация - ето ти ги 250см. Оттам нататък да сваляш височината с окачени тавани, за мене е схлупващо и клаустрофобично. А па тия кривотии направо не знам, напомнят ми на онова време, когато за първи път навлязоха в България и всички се юрнаха да ги правят, бяха едни еднакви спални с лилави стени и лунички по тавана... И лъскави червени кухни... Ех Grinning

# 400
Име и един доста лесен начин за скрито осветление - никакви гипсокартони, никакви висящи тавани. просто слагаш по края на тавана декоративни профили с местенце за ЛЕД ленти по тях. Бърза, чиста и лесна работа. На мен не ми харесва обаче, че не се сещам как ще се бърше прах там. Ама то важи за всички скрити осветления.

Примерно това, ама има всякакви - светят нагоре, надолу, напред...

# 401
Ама на мен окачения таван с кривините ми харесаа адски много Simple Smile

# 402

Прилича малко на кича от къщите на орките с емблемите на мерцедес на таблите на леглата, онези с тел. измами.
Grinning

# 403
Не искам да те засегна, ама на мен ми прилича на нощен клуб  Embarassed   cheers  Нали някъде беше споменал за топли цветове и уют, маса столове..... Защо не пробваш да вградиш меко осветление в дърво.
Само след година, като прашляса този таван или като ти писне от него, за да го махнеш, ще трябва да правиш ремонт на цялото жилище, а за мръсотията не ми се и мисли.

# 404

Каквото ти харесва.
И аз все още масово виждам безлични венге кухни или някакви умрели бежови без живец, но не мога да се меся какво хората харесват(пряко).
Важното е технически височината ти да позволява и реално да ти се връзва с останалия интериор.

Общи условия

Активация на акаунт