Свестните са заети

• 65 519
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моят жокер е бивш съученик Simple Smile След развода ми се оказах 32-годишна, сингъл с малко дете на 6. Работех по много часове, когато не работех бях с детето, време за живот никакво. Тогава нямах ФБ и в един момент на доста свободно време в офиса, си направих и си изнамерих бившите съученици. Така стигнах до една стара тръпка (повече аз негова, отколкото той на мен) и се заговорихме, после се видяхме ... и така, десета година вече, с брак, второ дете и щастие.
Иначе като четях за критериите, се сетих, че тогава пишех тук в самотните родители и тогава бях написала какъв мъж искам и че после като го намерих, не можех да повярвам чак, че всичко съм си сбъднала Simple Smile Та се разрових да си намеря мнението от тогава и сега вече ми се струва много базисно и елементарно, но след кошмарния ми първи брак явно ми се е виждало голяма работа Simple Smile :
Мамка му, толкова много ли искам??? Моногамен работлив мъж, който да ме обича, две деца и да прекарваме времето си заедно.
Нито дума за английски, кореми, косми и хобита Joy

# 526
Аз също пожелавам на авторката да намери своя мъж. Просто би било нелепо, тя да срещне някой , който й пасва, която я цени и обича такава каквато е, и тя да го отхвърли заради филми със субтитри.

# 527
  • София
Няма начин тема в бг мама да не стигне до космите  Joy  Joy

bgtatko81, ако щеш вярвай - ученето на език, особено насила, не е гаранция за владеенето му и определено не всички учили някога руски, могат да го четат, говорят или пишат. ММ е учил руски в у-ще, почти колкото мен, но нито би могъл да говори, нито да прочете нещо по-сложно. Чувала съм как хора на 50+ говорят руски - ум да ти зайде  Mr. Green Не че аз съм корифей, де, но не замествам руски думи с български със съответното окончание.

# 528
Аз също пожелавам на авторката да намери своя мъж. Просто би било нелепо, тя да срещне някой , който й пасва, която я цени и обича такава каквато е, и тя да го отхвърли заради филми със субтитри.

+1  Peace

Пък и филми - бол, може с дублаж, със субтитри, кой както му е кеф.... Mr. Green Peace

Ако пък знае немски, може да гледат от другите филми  Mr. Green с по 3 реплики - schneller, schneller; O, nein; O, ja, ja  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 529
И още нещичко, Helloweenka, за да срещнеш човек, вярвай, че ще се случи! Не подхождай така скептично. Не молиш за чудо, пък и така да беше, пак трябва вяра.

# 530
  • София
Ако пък знае немски, може да гледат от другите филми  Mr. Green с по 3 реплики - schneller, schneller; O, nein; O, ja, ja  wunderbar Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 531
Аз мога ли да приплача за някой имащ инструменти Simple Smile. Аз и сама ще си ги ползвам.

# 532
Винаги се сещам как един мой познат обясняваше на една италианка как да намери някаква улица: "Сега прего ще тръгнеш, после синистра ще завиеш и т.н." Надявам се жената да се е оправила. Това за майтап, има и такива знаещи на език.
Никога не съм се падала по запознанства, организирани от някой, но веднъж една моя позната много държеше да ме запознае с един мъж, с който според нея ще си подхождаме на 100%, музикант. Все някак не можехме да си съвместим графиците, накрая и казах да му даде телефона да ми се обади и да се видим, все пак не сме по на 12 години да чакаме някой да ни срещне. Видяхме се с човека, симпатичен човек, но рядко ми се е случвало такова нещо - не можа да събуди и грам емоция у мен, нито положителна, нито отрицателна, все едно че се разминавам с непознат на улицата. След месец той ме потърси (явно и при него не са напирали чувства), видяхме се още веднъж в по-камерна обстановка, установихме всеки за себе си, че от това нищо няма да излезе и ... дотам.
Всичките ми успешни връзки са били съпроводени обилно с положителни и отрицателни емоции, явно не мога да се разбирам с някого спокойно

# 533
Какви критерии и какви 5 лева...Срещаш човек, прекарвате време, или става такъв какъвто е, или не...
не може да вкарваш хората в калъп, всеки е себе си индивид с плюсове и минуси.
настоящия ми мъж не съм го търсила, нито съм се надявала на нещо, но той ми скри шапката по такъв начин, че би било жалко да измислям критерии в които да го вкарам, вниманието, грижата и любовта които показва, правят думата критерии смешна.

# 534
  • София

Между другото, code monkey е дума, която тук ще разберат веднага, а на български може да трябват няколко изречения, за да я обясня.

И за теб е гордост, че вместо наличието на богат речник на родния ти език, ще плеснеш code monkey или "УАУ" с което тъпо възклицание си спестяваш труда да използваш още изречения.
Че и така ще демонстрираш, че знаеш английски?

Кой ще ти повярва, щом български не знаеш? Mr. Green

# 535
  • ВАРНА
 Много ме дразни налазилото напоследък УАУ.Къде остана родничкото ВЪЙЙЙ?!

# 536
Уау си е от едно време, новото, което чувам напоследък от разни деца, е "иуууу", което ме дразни страшно, явно остарявам.

# 537
Много ме дразни налазилото напоследък УАУ.Къде остана родничкото ВЪЙЙЙ?!
Из бъргаско, още си въйкат. Mr. Green

# 538
Дишай, Апсурт, където трябва ползвам богат речник.

А към хората с богат речник- много искам да знам хубава, образна дума на българкси, която да е същата като code monkey.

Ама ще я намерите, когато намерите дума за смартфон на латински- някои езици си имат граници и отвъд тях по-добре действат други езици.

Още ли не си разбрала, че английският ми е насъщен, в смисъл, че хляба си вадя с него и не ми е гордост, че знам лъскави думички. Знам го от дете, не ми е нещо специално, не вкарвам чуждици, за да се правя на интересна, защото наистина не ми е интересно.

И езикът ми е толкова богат, че мога да го кажа и на Doge Speak, мога и на спиндермаански.

# 539
Какъв хляб, нали беше философ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт