Свестните са заети

• 65 697
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 285
Не е е така. Годините не са от значение. В началото винаги е секс и забавление, перспективите за връзка и евентуално брак се появяват след това. Обратното би било смущаващо. Замисли се дали не изглеждаш needy в очите на мъжете около теб. Аз лично бих се смутил от жена с блеснал поглед, която само за дълготрайно обвързване мисли.

# 286
Е стига де, колко жени с блеснал поглед, говорещи от първия ден за брак си виждал?

Нали ти казах за лошия ми опит със сайтовете. Сдобих се с луд столкър, който след първото излизане на кафе ми заяви, че съм жената на живота му и иска да се женим Simple Smile.  Та луди има, ама авторката не ми изглежда от този тип.

# 287
Ми мен редовно ме припознават като първокачествен жених.

# 288
Може да си незаменим Simple Smile. Моите наблюдения на жени над 35+ са различни. Повечето са уверени и не са склонни на много компромиси. В днешно време притежаването на съпруг не е задължително, което и обяснява по-големия брой сингъли в сравнение с преди 20-30 години.

# 289
Процентът на жени ужасени от мисълта, че ще останат сами все още е твърде висок. Това са моите наблюдения за контингента 35+

# 290
Не знам в какъв кръг се движиш, но мисля, че си в грешка. Според мен ти се страхуваш от обвързване и ти се привижда.

А може и аз да греша, но не мисля.

# 291
Ами аз съм обвързан към днешна дата.
В най-различни кръгове се движа.

# 292
Супер, дано да сте щастливи заедно.

# 293
И аз мисля, че в по-голям град с по-развита икономика има повече шансове за нови срещи и връзки.

уф! колко срещи и връзки му трябват на човек да си намери мъж ... то ще излезне че повече от хиляди.

# 294
Това е хубав въпрос. Ти колко мъже имаше преди да се омъжиш?

# 295
Мен това ме натоварва в "търсенето" в мрежата. Налага се да имаш много срещи, докато намериш някой, а мен лично ме мързи. Предпочитам старомодния начин. Някак си не е за мен да си организирам срещи с бегли познати от нета, пък ако ще и да сме пълен match. Има хора, на които им се получава, но те наистина влагат енергия и чатят с по 100, излизат на срещи с по 20 и явно понякога им се получава.
Аз не мога да го правя и не желая.

# 296
Това е хубав въпрос. Ти колко мъже имаше преди да се омъжиш?

ами цяла София не съм отръшкала. Стоях си на лекцииките в унито ...

# 297
Сиреч, от раз ти се получи?

# 298
нещо такова. но аз съм си и мързелива. ако ми се налагаше да полагам труд ... май нямаше да се занимавам.

# 299
Ама къде видяхте да съм вглъбена в идеята за семейство? Искам другар до себе си, да си общуваме, да си помагаме... Неангажиращият секс може да прерастне във връзка, ако сте на 20-25, на моята възраст си е неангажиращ секс и нищо друго.

Не знам дали си вглъбена в идеята за семейство и затова в поста си написах "ако". Тук разглеждаме твоята ситуация от различни ъгли, което е нормално щом си поискала съвет във форум. А за това със секса не мисля, че си права. Какво общо има възрастта със зараждането на чувства между двамата? На всяка възраст човек може да се влюби.

Общи условия

Активация на акаунт