Свестните са заети

• 65 667
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 360
И от мен съвет за по-млад.
Колко мами има тук, с по-млади мъже. Simple Smile Simple Smile

# 361
  • Бургас
Да, изключително добра преценка имам. Специално неудачниците и ненормалниците и вие не можете да ги сбъркате. Това са хора с дефицити, които си личат.
Остави тези с дефицитите, все има и нормални потребители на Еврофутбол, които са флиртували...и запаред ще има. Едва ли всички фенове на Еврофутбол, които са те заговаряли са ненормалници и неудачници. Знаеш ли кога някой дегизиран принц , ще влезе в офиса ви, а ти ще изрежеш прибързано?! Mr. Green

# 362
И от мен съвет за по-млад.
Колко мами има тук, с по-млади мъже. Simple Smile Simple Smile
Ами, да. Сетих се за една приятелка. Точно интелигентна в смисъла на авторката. Общува предимно с жени. Интересува се от кино, филми, бе направо маниачка беше (сега за жалост изгубихме връзка и не знам дали поддържа този интерес). Завършила история, беше преподавател известно време, сега е уредник на музей. Всички я бяха отписали, защото видите ли била на 35 и още нямала гадже. А тя една хубавела, с перфектни черти на лицето, рядко съм виждала такова правилно лице.
Ами, неочаквано научих, че се е омъжила за неин бивш ученик и имат детенце. И той дори не е в нейния бранш, а е обущар. Стана ми така приятно като разбрах.Sparkling Heart

# 363
Работя от понеделник до събота, както и да го кажа, фактът си е факт - време за екскурзии нямам. Защо да не наричам нещата с истинските им имена, ами да ги захаросвам? Отпуск не ползвам. Имаме такава договорка, не мога да я променя.
Нали затворихте еврофутбола и новия бизнес отваря другата седмица, имала си време за едно пътуване, все пак каза на 2 работи работиш, можеш да се поглезиш. Ако ти не се мръднеш, той свестния мъж няма да дойде на ти звънне на вратата.

# 364
Ох, айде стига сте се взирали в детайлите. Имах една седмица почивка между старата и новата дейност, но междувременно имах голяма поръчка от другата работа, която трябваше да изпълня.

Плюс това, тези неща с екскурзиите не ми изглеждат много надеждни. Какво ако има 15 жени и трима мъже? Ще се бием ли, ред ли ще чакаме? Или ако има 15 мъже, но са 60-70 годишни? Това с екскурзиите ми изглежда малко като като да търкам билетче от лотарията.

В Еврофутбол нямаше НИТО ЕДИН свестен. Това са комарджии. Давам пример с човек, който спечели няколко стотин лева и ги набута обратно за няколко минути. Този екземпляр е с три годишно дете. Как пък не реши да купи нещо на жена си, на детенцето... Всичките са такива. Те не се интересуват от спорт, те се интересуват от хазарт. По-добре до края на живота си сама да стоя, отколкото да се хвана с такъв. Всички са боклуци и утайки. Съвсем отговорно го казвам.

# 365
А ако работеше в кръчма, щеше да си убедена, че всички мъже са алкохолици.
Ако работеше в публичен дом...
Хората ти казват да се измъкнеш от дупката и да си дадеш шанс да срещнеш и нормални мъже. Ама ти като не искаш... Що ревеш тогава?

# 366
Няма как принца да дойде на вратата, докато си пишеш статията на лаптопа...Този такъв, ония онакъв, на 37 години си, би трябвало да знаеш, че идеален няма.

# 367
Обречена кауза е твоята. Един шведски вибратор и Джеймс Джойс ти препоръчвам.

# 368
Смени средата.
И приятелките.
Съвсем сериозно го казвам.
Ако искаш промяна - ти трябва да направиш нещо по въпроса.

# 369
Що да не искам да се измъкна? Просто уточних, че в Еврофутбол не е средата, от която бих си харесала мъж. Някой ме беше попитал по-нагоре и обясних.

Не искам идеален бе. Нормален искам, нормален. Срещам такива, харесвам ги, но са заети.

Ако не си напиша статията на лаптопа, няма да има как да си платя сметките. Че то излиза, че трябва да напусна работа, за да срещна мъж. Еми до такава екстремност няма да стигна.

С новата сфера на дейност сменям основно средата. Може би ще се отрази и в запознанствата ми. Не знам още.

Приятелките не сменям, сори. Ние не сме се събрали, защото сме необвързани, а защото се харесваме.

# 370
Идеален няма,нормалните са заети, тогава правиш компромис и вземаш каквото има...

# 371
  • Paris, France
Нямам идеал. Не си представям висок, рус, атлетичен милионер. Различни хора ме грабват с различни неща. Това важи и също за приятелките ми. Впечатлявам се от нещо оригинално, което носи човекът като заряд.

Мантрата ми не е "Няма свестни мъже". Има. Попадам на такива, но са женени.

Ок, може би подценявам интернет като фактор. Може би мога да стана малко по-социална във Фейсбук. Чета всички съвети и ще ги препрочитам. Просто... трудно е.

Мургав, неатлетичен милиардер хич пък  hahaha. Казваш, че всички свестни мъже са женени. А не си ли подсъзнателно привлечена към такива? Не забравяй, че и женените ги развеждат  Laughing.

Във фейсбук ми пишеха само идиоти от третия свят. Мошеници. Търсят да се женят и са лудо влюбени в мене без да са ме виждали. Нищо не ги спира - нито фактът, че съм на 73г и глухоняма, нито това, че съм ХИВ позитивна, нито 9те ми деца и 75 внука. Страшна работа. Установих, че ми пишат като харесам някой хотел по техните скапанорски държави. Спрях и си затворих фейса. Депресирах се жестоко - то не бяха болни от рак майки и гонене от къщи заради неплатен наем, губене на работа, на телефони  Mr. Green

За вибратора беше шега.

Няма да стане ако нямаш време и не излизаш, съжалявам.

# 372
  • град-държава
Не спираш да повтаряш, че свестните са заети. Това ли всъщност искаш да се обсъжда в темата? Отхвърли всеки предложен вариант.

# 373
  • София
Хората чуват само тези съвети, които съвпаднат с техните мисли/идеи. Останалото минава транзит...

Иначе аз бих дала 2 съвета (ако ги чуе, де):

1. Изцяло неглижиране на материалното му състояние и възрастта.
2. Круизните кораби имат специални часове/места за запознанства на несемейни.

# 374
  • София
Е това вече е несериозно... Питам къде да срещна свестни мъже, вие ми предлагате вибратор.

Нямам против темата да взима различни посоки, но това вече е подигравка.

Ми, като ти дадохме съвети къде да потърсиш, ти не захапа.
Като ти казахме да не режеш от първо виждане, защото си решила, че не отговаря на списъка с положителните и изискуеми качества, пак не реагира.
Оставам с впечатление, че си създала едни железни критерии, на които да отговаря субектът и то да се случи от първия момент на запознаването.
Ако не уцели ваксата- у лево!

Ми, не става така, пък нека съм с разбирания от миналия век. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт