Toгава се извинявам, възможно е да греша, макар че рядко го правя. Извинявай още един път.
Какви критерии, бе хора! На срещи човек тръгва с отворено сърце и позитивни очаквания, а не мнително и със списък с изисквания. Ако има химия, то веднага ще се усети и разбере, ще поизлете няколко пъти, ще се види имате ли общи теми, разбирате ли се, после ще се сближите още и в един момент някак става ясно, че ще сте семейство, а може и на всеки един етап връзка да не се случи и по живо по здраво.
В една тема на шега изписах критериите си - просто описах всичко, което е за мен мм и веднага ми се изхилиха, че ако е така, стара мома ще си остарея. Много е лесно при вече наличен и обичан партньор да го опишеш като списък от положителни качества, съставящи съвършенството, ама на първа среща не се тръгва така.
Като се запознах с мъжа ми, беше беден студент, ходещ пеша, защото нямаше пари за билет. Сега не е така и отговаря на изискванията и на авторката, и на другите като нея, които се сещат, че са дремали и им харесват женените. Само че кой е готов да сподели и бедните години, и трудностите преди благополучието, м? Май всеки иска готов продукт, ама те, знаете, са струват скъпо.
пп: ако на тези години трябваше да си търся партньор, щях да си седя сама и бих имала, само ако любовта ме връхлети изневиделица, иначе не.