Свестните са заети

• 65 482
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 615
  • MI
Дайте сега някакви трикове за намиране на свестните, които не са заети от Мамасити Simple Smile.
Даун, че то има ли такива? Joy Моята рецепта е проста - излизане извън зоната на комфорта за да се срещнат повече хора и след това гледане какво прави, независимо какво говори. Като светне червена лампа и беж краченца да бягаме, а ако не светне - супер.

Няма как да е взаимен. Аз не съм стар потребител с нови дрешки.
Като Сирен например. Wink Не виждам нещо чак толкова скандално в нов профил на стар потребител, защото веднага се сещам за поне 4 такива случая. А специално за Мамасита и аз знам, въпреки че нито съм писала, нито съм чела по това време. Просто съм попадала на стари теми и стилът й няма как да го сбъркаш. Това съчетано с моето вродено любопитство за половин час разрешиха загадката, както и в останалите случаи. Така че докато се спазва някакъв добър тон не виждам къде е проблема.

# 616
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз пък сега видях цитатите.
Ако има биполярно разстройство хич не е шега работата.
Тя дори трябва си извади ТЕЛК-ово решение.
Не е за всеки съжителството с такъв човек.
И въобще не е равно на ПА.
А комбинация на алкохол с лекарства изобщо не искам да я коментирам.
А видя ли откога са, както и последвалото изясняване на авторката. Май не
Всички закудкудякахте  в един глас по еднакъв начин след манипулационното оплюване от светеца,
А уж жените се подкрепяли, дрън-дрън

Не съм кудкудякала да я плюя. Обстойно и обясних, защо е важно да се ИЗлекува и че излекуване е възможно. В момента тя живее в ад на дефицити. Но тя приема заболяването си като даденост и не вярва, че то може да бъде излекувано. А 98% от проблемите и, включително в социалната сфера са в резултат на хиперинсулинемията. Нейна си работа. Аз писах от опит.

# 617
  • Куциндрел
Професията пък е просто маркер за бързо отсяване.
Laughing Само не ми хвали програмистите.

# 618
Тебе не те мисля. При вас идва лято, нарамваш един сърф и си набелязваш жертвата.

Само като си помисля, че с някоя акула ще трябва да се боря за най-апетитната хапка и ми се отщява. Предпочитам спешно да си осиновя 20 котки Simple Smile.
Ех и ти! На сушата ще го млатиш. На сушата. Той тъкмо се наканил да влезе във водата и ти прас по канчето. Следва "припад" и съживяване с изкуствено дишане уста в уста.

Цеце, ще ме накараш да лиша от наследство Говендъра.

# 619
Nevena Virolan, сбърка темата, слънце!  Mr. Green Peace

# 620
  • Куциндрел
Сакън!!!
Значи, ако е грамотен на родния си език, не ляга и става с работата си, чат-пат се сеща да бъде джентълмен, къпи се редовно, облича се що-годе добре и най-важното - може да говори на теми, извън работата си, значи всичко е наред.
Щото понякога се срещат И такива. Flutter

Ох, кви са критериите за Хай? Че да видя аз кво съм си прибрала у дома... Joy Joy Joy

# 621
Хм, защо ли ми се струва, че Мамасита се опитва да пробута мъжа си на Хелоуинката?

hahaha, да го пласирам и моят, а Stuck Out Tongue Closed Eyes

Защо нападате Сирената, жената иска просто да помогне Hands V

Аз разбрах защо авторката иска човекът й да знае английски: показва, че се е занимавал с нещо, че се опитва да разшири кръгозора си. Представете си, че мъж на 30 - 40 години не е изучавал някъв език ... Ммм, може би не става въпрос за интелигентност с чуждия език, но показва желание за отвореност, усъвършенстване, комуникация. Защо точно английски - ами всеки език отваря различен свят, различна култура и светоглед.

# 622
Мамасита, чувството за хумор и способността за самоирония са сериозен критерий за интелигентност. При теб напълно липсват.

Цялото ми поведение във форума е на практика изтъкано от самоирония, ако щеш вярвай.

Иначе по принцип се опивам да пробутам бившия, щото като чета СО, по-лошият ми мъж е по-добър от добрите мъже в някои теми:) а подобни на моя програмисти има десетки, за който си ги харесва.

# 623
Дайте сега някакви трикове за намиране на свестните, които не са заети от Мамасити Simple Smile.
Даун, че то има ли такива? Joy Моята рецепта е проста - излизане извън зоната на комфорта за да се срещнат повече хора и след това гледане какво прави, независимо какво говори. Като светне червена лампа и беж краченца да бягаме, а ако не светне - супер.

Няма как да е взаимен. Аз не съм стар потребител с нови дрешки.
Като Сирен например. Wink Не виждам нещо чак толкова скандално в нов профил на стар потребител, защото веднага се сещам за поне 4 такива случая. А специално за Мамасита и аз знам, въпреки че нито съм писала, нито съм чела по това време. Просто съм попадала на стари теми и стилът й няма как да го сбъркаш. Това съчетано с моето вродено любопитство за половин час разрешиха загадката, както и в останалите случаи. Така че докато се спазва някакъв добър тон не виждам къде е проблема.

Нелия, шегувам се. В интерес на истината, в последната година имах трима, които се пробваха (над 40 съм) и бяха от реала, а и свестни мъже, така че не е вярно, че над 40 не може да се намери нещо.

# 624
Ми, то и маорският език отваря цял нов светоглед, ама дали е хай
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
  • Куциндрел
Аз разбрах защо авторката иска човекът й да знае английски: показва, че се е занимавал с нещо, че се опитва да разшири кръгозора си.
Ам, намерих такъв мъж за авторката, ама той се отказа да слуша само като чу условието, че ще трябва да използва английски и у дома. Joy Joy Joy
Така, че тя може и да намери такъв мъж, ама той да не иска да й се дава или да и уйдисва на акъла.

# 626
Както казах, има поне два континента, на които всички говорят английски, като добавим ОК и ЮАР, Индия и Пакистан и си става доста лесно да се постигне този критерий Simple Smile.

# 627
Сакън!!!
Значи, ако е грамотен на родния си език, не ляга и става с работата си, чат-пат се сеща да бъде джентълмен, къпи се редовно, облича се що-годе добре и най-важното - може да говори на теми, извън работата си, значи всичко е наред.

Ох, кви са критериите за Хай? Че да видя аз кво съм си прибрала у дома... Joy Joy Joy
Kритериите са да гледа английски футбол в оригинал  Mr. Green

# 628
  • Куциндрел
Сакън!!!

Kритериите са да гледа английски футбол в оригинал  Mr. Green
То такива има и в кварталната градинка....  Joy Joy Joy

# 629
  • MI
Нелия, шегувам се. В интерес на истината, в последната година имах трима, които се пробваха (над 40 съм) и бяха от реала, а и свестни мъже, така че не е вярно, че над 40 не може да се намери нещо.
Разбира се че може, личното ми мнение е че и над 60 може, стига да иска човек и да е отворен. Нали виждам как около мен има и жени, и мъже на около 40, оплакват се всички че били свършили свестните, а всъщност всичките те са свестни. Просто не се виждат по някаква причина.

Както казах, има поне два континента, на които всички говорят английски, като добавим ОК и ЮАР, Индия и Пакистан и си става доста лесно да се постигне този критерий Simple Smile.
Joy  Шегуваме се ние, но прекалените критерии често са проблем. Не казвам човек да е всеяден, но и ако иска принц пак не става. ОСвен ако не си Грейс Кели.

Общи условия

Активация на акаунт