Ортопед, гр. Пирот, Сърбия

• 15 384
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Кога ходихте при него?

# 16
Не ходете при този Мия от Пирот, пълен шарлатанин. Водих баща ми уж нещо го масажира, дърпа кожата и по-зле стана. Продаде ни някаква измислена напитка за 100евро 20литра и ни взе 30 евро за преглед и сега се мъчим къде да го оправим. Уж разбирал, каза му че има 2 дискови хернии бил за операция, имаши облекчение точно 10мин и като тръгнахме да си ходим го стегна пак крака, кръста на 20крачка и едвам се прибрахме. Дори преките и магазинчетата около къщата му не го познаваха, смятайте колко е известен. Тук постове пускат хора, които са в схемата за да му заведат пациенти. Дано ми качат публикацията модераторите

# 17
Здравей те , група , някой знае ли друг телефон на д-р Миа , от 2 дни се опитвам да се свържа с него и не мога , директно ми изключва , ще ви бъда благодарна , ако някой знае някаква информация относно доктора

# 18
Здравейте, опитвам се да се свържа с д- р Миа , вече втори ден , но директно ми изключва , мисля , че телефона вече не е актуален, моля някой , ако има друг телефон за връзка с доктора да го напише
Много благодаря

# 19
И аз ходих при доктор Миа.
Дъщеря ми беше с болки в крака около шест месеца. Оказа се дискова херния и то голяма на  L5, а е само на 14 години. След като стигнахме до там да трабва на всеки пет минути ходене да трябва да сяда  от болка на мен вече ми се плачеше от невъзможност да й помогна. Ходихме при какви ли не лекари, които казваха, че ако реши, че не може повече така, може да се оперира. От човек на човек разбрах за доктор Миа и отидохме при него. Прегледа я много обстойно. Пипа я много внимателно. Човекът си разбира от работата. Излязоха и други неща по време на прегледа. Даде й да се маже с нещо, което той приготвя. Каза какво още да вземем от аптеката. Каза да лежи пет дни, за да запазим, резултата от това, коевй прави. След тези пет дни и проведеното лечение тя започна да ходи без болка и да си живее живота. Вече месец и малко повече е добре. Няма думи да опиша благодарността си към този човек. Някои хора разбират от здравна каса и правене на пари, той разбира от работа си и ако наистина нямате варианти за лечение той може да помогне.

# 20
Здравейте,
обнадежден от един приятел, на който докторът в Пирот е наместил кръстни връзки на коляното, както и от коментарите тук, реших да отида днес до Пирот. Разбрахме се с доктора в 10 часа да съм там. Преди мен имаше  6 човека от Варна, които също имаха уговорка и чакаха там от 8 часа сутринта, сръбско време. На мен ми се наложи да изчакам и влезнах чак към 11,30-12,00 часа. Къщата и общите части не са луксозни, даже бих казал под стандартите за средната класа. Моите оплаквания бяха - сериозни дегенеративни процеси на гръбначния стълб, стари травми на рамо и коляно, които бяха частично излекувани с физиотерапия. След кратък разговор, прегледа ЯМР на лумбалната област, което носех. Разбира се, съобщи ми, че процесите са необратими, но може да ги забавим. Опипа рамото и двете колена, предполагам намести нещо. Изписа ми лекарства на стойност около 100 лв. Лошо впечатление ми направи, че ми продаде добавки на Хербалайф на стойност 300 евро, които в последствие видях, че уеб цените им са около 130-150 евро и почти не са свързани с главния ми проблем. Все още не мога да дам мнение, по отношение на рамото и коляното, тъй като трябва да почакам да подействат лекарствата и мануалната терапия, която ми направи.

# 21
Лошо впечатление ми направи, че ми продаде добавки на Хербалайф на стойност 300 евро, които в последствие видях, че уеб цените им са около 130-150 евро и почти не са свързани с главния ми проблем.

Корекция: добавките допринасят за главния ми проблем. Но описанията са на сръбски и е трудно да се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт