В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 223
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
Привет! Някой има ли идея, човек като си купи декоративна калъфка за възглавница, от къде може да си закупи възглавница за нея?

Обикновено декоративните възглавнички са 2-3 стандартни размера, вземате декоративна и си я ползвате с различни калъфки. Декоративни, които да са изчистени и служат за пълнеж само, не съм засичала никъде.
В Jysk има голям избор на възглавнички. Последно вземах от TeMax аз. Wink

# 136
Привет! Някой има ли идея, човек като си купи декоративна калъфка за възглавница, от къде може да си закупи възглавница за нея?

Обикновено декоративните възглавнички са 2-3 стандартни размера, вземате декоративна и си я ползвате с различни калъфки. Декоративни, които да са изчистени и служат за пълнеж само, не съм засичала никъде.
Броят на декоративните възглавнички застрашително расте в нас, а пространството намалява...за това реших че е по-практично от тук нататък да купувам калъфки,които като ни омръзнат просто да подменям с други.Та точно такива ми трябват, за пълнеж само.Ще проверя в Темах, благодаря че сподели! Flowers Tulip

# 137
  • Beyond the stars

Броят на декоративните възглавнички застрашително расте в нас, а пространството намалява...за това реших че е по-практично от тук нататък да купувам калъфки,които като ни омръзнат просто да подменям с други.Та точно такива ми трябват, за пълнеж само.Ще проверя в Темах, благодаря че сподели! Flowers Tulip

Хах мисля, че те разбирам много добре ... имам известни предположения, че ще бъда изгонена ритуално от вкъщи при следващата възглавничка  Grinning

# 138
Здравейте, мили дами! Научих страхотна новина - ще си имаме бебче. Искам да отида при д-р Михайлова. Може ли някой да каже мнение за нея и някакви координати? Много ще съм Ви благодарна.

# 139
# 140
# 141
  • Велико Търново
Здравейте, мили дами! Научих страхотна новина - ще си имаме бебче. Искам да отида при д-р Михайлова. Може ли някой да каже мнение за нея и някакви координати? Много ще съм Ви благодарна.

Препоръчвам!

# 142
  • Велико Търново
Честито! Невероятна е, много добър избор!

# 143
Благодаря на всички! Записах час, но чак за 22 е свободна. Нямам търпение Simple Smile

# 144
Привет! Някакви отзиви за езиков курс в Интелекти? Или в някоя езикова школа? Цените как варират на ниво?

# 145
Привет! Някакви отзиви за езиков курс в Интелекти? Или в някоя езикова школа? Цените как варират на ниво?

Здравей.
Аз завърших три нива в училище "Европа". Цената на ниво варира от 600 до 700 лв. Това, което съм чувала е, че е по-скъпо, но пък е доста качествено. Успех. Simple Smile

# 146
  • Велико Търново
В Интелекти на тримесечие е 120 лв., но това е за групите с ученици, горните нива вероятно са по-скъпи, ако изобщо има такива всъщност.

# 147
  • Велико Търново
В Интелекти на тримесечие е 120 лв., но това е за групите с ученици, горните нива вероятно са по-скъпи, ако изобщо има такива всъщност.

Тази цена е за ученици, така ли? Simple Smile

# 148
  • Велико Търново
Щерката ходи от няколко години, защото ни е близо, миналата година беше всеки месец по 40 лв., но вероятно не успяват да си съберат таксите, затова тази година е за тримесечие. Повечето групи ми се струва, че са ученици, възрастните идват по-скоро за компютърни курсове.

# 149
  • Велико Търново
Стори ми се ниска таксата, защото нашата е 140 лв. на месец.

Общи условия

Активация на акаунт