В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 248
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Ами то и качеството е според цената, но иначе на повечето места за деца варира около тази сума на месец. Те са само за леееко побутване на това, което учат в училище.

# 151
  • Велико Търново
Ами то и качеството е според цената, но иначе на повечето места за деца варира около тази сума на месец. Те са само за леееко побутване на това, което учат в училище.

Ясно Hug

# 152
здравейте,
знаете ли къде в града се извършват ремонти на фина електроника. Става въпрос за един козметичен уред, който не прави хубав контакт при допир и ми се струва, че в сервизите на веригите няма да ми го направят

# 153
  • Велико Търново
Мацки, търся тристаен апартамент в широк център. След ремонт, по възможност с отопление на газ.
Ако вие или ваши познати продавате - моля пишете ми Simple Smile

# 154
Здравейте! Някой знае ли дали се шият дрехи на Liu Jo във Велико Търново? Имам подозрения, че има шивашки цехове и може да се купят по евтино техни дрехи.

# 155
  • Велико Търново
Здравейте! Някой знае ли дали се шият дрехи на Liu Jo във Велико Търново? Имам подозрения, че има шивашки цехове и може да се купят по евтино техни дрехи.

Утре ще ходя там, но негови дрехи не съм виждала.Имам две рокли от колекцията на Шанел, на Гес, на Макс мара съм вземала неща.Достъпът, обаче не е свободен PeaceНо ще пиша като се върна.

# 156
  • У дома

Утре ще ходя там, но негови дрехи не съм виждала.Имам две рокли от колекцията на Шанел, на Гес, на Макс мара съм вземала неща.Достъпът, обаче не е свободен PeaceНо ще пиша като се върна.
Пиши, пиши..ще ми е интересно и на мен. И за достъпа ако ми обясниш на какъв принцип е, ще е супер Hug

# 157
  • Beyond the stars
Да се присъединя към заинтересованите Bowtie

# 158
  • Велико Търново
Нещата, които си заслужават са естествено по една бройка/мострената/ ,не е конфекция.Утре ще пиша.

# 159

Къде се намира? На какви цени са нещата? Моля, пишете нещо по подробно. Ако трябва и на лично. Благодаря!

# 160
  • Велико Търново
Ок Peace

# 161
  • У дома
Сиска..тук пиши😉 и мен ме заинтригува...а как са като мостри-по-големи размери има ли?

# 162
  • Велико Търново
Големи размери не съм виждала.
Обикновено шият по една бройка, която показват на възложителите.Иначе ако остане плат шият за пазара тук, но по едно време целия град беше с ризи Бърбъри и палта Гес.Палтата бяха по 180 лв.

# 163
А чанти виждала ли си или само дрехи?

# 164
  • Велико Търново
А чанти виждала ли си или само дрехи?

Много рядко има чанти.Аз същност много рядко ходя и утре ще съм там по молба на една приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт