В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 249
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • У дома
Ех...жалко, кюфтак като мен ще си плаща пълните цени, да им дойде акъла Laughing....и все пак дай инфо...когато имаш възможност, разбира се Hug

# 166
  • Велико Търново
Здравейте!
Искам да попитам, в града има ли сметище за електроуреди?

# 167
Здравейте!
Искам да попитам, в града има ли сметище за електроуреди?

Мисля, че няма. Аз също търсих преди време, но понеже не открих такова занесохме всичко на вторични. Всъщност те дойдоха и вземаха нещата от вкъщи с техен превоз.

# 168
  • Велико Търново
Ходих днес, разбрах, че Лио Джо се шият в квартал Бузлуджа в супера имало шивашки цех.Там, където аз ходих шиели "за хай марките".
Сдобих се с това палто Blush
https://www.farfetch.com/bg/shopping/women/32-paradis-sprung-fre … tem-12300468.aspx

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 18:30 от siska79

# 169
  • У дома
Сиска, линка не се отваря...да ти е честита новото палто😉
А как се ходи в тия цехове? Ясно е, че няма да ида на входа и да ми кажат...хайде влез си купи нещо😂.....какви са продцедурите, чрез познати или....какви размери по принцип има опция да купиш???? 36-38-40 или са само 32 и 34😂

# 170
  • Велико Търново
За този другия цех не знам,  не попитах, а за този с приятели.Има по една бройка, не е конфекция.Палтото ми е xs, а Кензо беше s.

# 171
Не се отваря линка Сиска, много ми е интересно да го видя палтото и да споделиш за какви пари става дума дали си заслужава да ходя до Велико Търново.

# 172
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз, да си призная, тази марка (палтото на siska) не съм я и чувала Mr. Green, пък цените  ooooh!.
Преди години имаше такъв склад/цех около Аптечно. Дали съществува още или всичко там е разрушено?

# 173
  • У дома
Ей това не ми допада в тая България...все с познати...ам ако нямаш...в околията на София също имало шивашки цехове, е там вече може да погледна, че и там с познати😂😂😂 Но там имало всякакви номера. По една бройка също. Основно рокли обаче..в Търново никой не познавам, няма да се вреда, а и ХС....Сиска мерси за споделеното инфо😊
Дами, мноого Ви е хубава и полезна темичката за прелитащи до Търново, като мен Hug

# 174
  • Велико Търново
В този случай просто няма как да не е с познати.Ти представяш ли си Пени Блек или Макс Мара свободно да се продават палта по 200-300 лв. Blush
Възложители си носят платовете, служител на фирмата поръчител седи и гледа как се работи, вчера примерно имаше една румънка Embarassed

# 175
Къде в града мога да намеря преоценени ел. уреди? Искам да купя за село кафемашина еспресо, не държа на търговски вид, даже може да не е и чисто нова. Имате ли идея къде да погледна?

# 176
  • Велико Търново
Къде в града мога да намеря преоценени ел. уреди? Искам да купя за село кафемашина еспресо, не държа на търговски вид, даже може да не е и чисто нова. Имате ли идея къде да погледна?

Виж на ул.Полтава по редицата на Еконт някъде.

# 177
  • Велико Търново
И на Пето Авеню откриха преди месец такъв магазин - Електроуреди внос от Германия. Така им се казва и страницата във Фейсбук.

# 178
Чудесно, много ми бяхте полезни. Благодаря:)

# 179
  • Велико Търново
Може ли малко помощ Sad на работа събираме капачки от бутилки за да ги предадем и допринесем за купуването на медицинска апаратура ( в момента усилено вървят такива кампании). Събрахме вече дооооста капачки, но не откриваме информация къде да ги предадем, имате ли идея?

Общи условия

Активация на акаунт