В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 252
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Идея за това къде има качествени, вносни, и, разбира се,оригинални прахове за пране в града?

# 181
  • Велико Търново
Идея за това къде има качествени, вносни, и, разбира се,оригинални прахове за пране в града?

В магазин "На чисто"

# 182
До полицията също има едно магазинче. Ако искаш пиши на лични да те опътя.

# 183
Момичета, къде мога да купя бели порцеланови чаши? Искам да рисувам върху тях или да отпечатам определена снимка/картинка..Изобщо не се сещам къде да отида?

# 184
  • Велико Търново
Момичета, къде мога да купя бели порцеланови чаши? Искам да рисувам върху тях или да отпечатам определена снимка/картинка..Изобщо не се сещам къде да отида?

http://giftandbag.bg/beli-chashi-za-sublimacia

# 185
Привет! Знаете ли къде се продават декоративни зайчета и необходимите им аксесоари?

# 186
Привет! Знаете ли къде се продават декоративни зайчета и необходимите им аксесоари?
Имаше едно магазинче срещу ДСК точно, но дали още го има, не съм обръщала внимание. Също и в началото на самоводската.

Днес мол- ът нали работи, и по- специално Хиполенд? То друг голям детски магазин има ли, освен там и на 5- то авеню?

# 187
  • В.Търново
Имаше едно магазинче срещу ДСК точно, но дали още го има, не съм обръщала внимание. Също и в началото на самоводската.

Днес мол- ът нали работи, и по- специално Хиполенд? То друг голям детски магазин има ли, освен там и на 5- то авеню?
Мисля, че зоо магазинът срещу ДСК не работи от години.
Детски магазин Комсед и Рая тойс.

# 188
Честита Коледа, мили момичета!  bouquet
Нямам думи да изразя благодарността си на тези наши съграждани, които върнаха подаръка на моето дете  bouquet Днес на разходка го изгубихме, търсихме, Яни плака и беше направо отчаян... благодаря, благодаря, направихте детето ми толкова щастливо, върнахте му празника!  Heart Eyes  Нека има много коледни чудеса за всички ни!

# 189
  • В.Търново
Честита Коледа на всички!Бъдете здрави, благословени, децата ви щастливи и усмихнати! Simple Smile

Може ли да ми препоръчате добра агенция за недвижими имоти в Търново?

# 190
  • Велико Търново
Мацки, търся шивачка/шивач за ушиване на голямо количество торбички. Да работи качествено и да не взема скъпо.  Simple Smile
Пенсионерка, която работи добре и има свободно време би ми свършила добра работа.

# 191
Здравейте и Честита Нова Година !!! 
Знаете ли къде са преместили леглата на Нуга бест? Бяха на триъгълника, но вече ги няма.

# 192
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър специалист правещ ехография на млечни жлези?

# 193
  • Велико Търново
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър специалист правещ ехография на млечни жлези?
В клиника Авицена има такъв, но за съжаление не си спомням името му. Ако искате на информация там може да Ви кажат повече подробности.

# 194
д-р Йончо Петров ми излезе, но не ми вдига никой на телефона в Авицена. Ако имате мнения за него или други предложения ще се радвам да споделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт