В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм доволна от Кристина Дешкова - психолог.
Сaмо дa попитaм тя с възрaстни ли рaботи или с децa

# 286
  • В.Търново
В Общностния център са добри специалисти, но зависи от казуса Simple Smile
В кой център???И аз се интересувам.

# 287
В Общностния център са добри специалисти, но зависи от казуса Simple Smile
В кой център???И аз се интересувам.

Това да не е до Пионерския Дом? Препоръчаха ми ги там психоложките / за дете става дума/, и останах много доволна.

# 288
 психолог, психотерапевт - Емилия Тихова

# 289
  • Г. О.
Бисквитке, благодаря:)

# 290
  • Велико Търново
Да, в пионерския дом се намира - https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/novini/2951-proekt-obshnosten-c … oditeli-carevgrad.  Ето информация. Има страниьа и във фейсбук. Утре ще ходя на лекция там - драснете ми на ЛС ако искате да се поинтересувам за телефон и за повече инфо Simple Smile

# 291
Аз съм доволна от Кристина Дешкова - психолог.
Сaмо дa попитaм тя с възрaстни ли рaботи или с децa
И с възрастни и с деца Peace

# 292
Здравейте! Къде бихте ме посъветвали да отида за сгъстяване и удължавате на косата?

# 293
  • Г. О.
   Привет. Надявам се да ми помогнете със съвет и препоръка. Мисля през лятото да правя изолация на апартамента, като имам само две външи стени. Някой от вас правил ли си е изолация и доволен ли е съответно от фирмата, качеството и резултата?
   Изобщо, чудя се дали да е външна или вътрешна изолация..За външната знам, че ми трябва разрешение? Ще съм благодарна на отговорилите ми.

# 294
Здравейте мами. Може ли да ми кажете във Велико Търново има ли магазин за парти артикули? По специално се интересувам за салфетки, чаши, покривки и всичко свързано с рожден ден на тема Маша и мечока. Благодаря!

# 295
  • Велико Търново
Здравейте мами. Може ли да ми кажете във Велико Търново има ли магазин за парти артикули? По специално се интересувам за салфетки, чаши, покривки и всичко свързано с рожден ден на тема Маша и мечока. Благодаря!
Джамбалая - на първо четене само за него се сещам, но може да има и друг. Намира се над Техномаркет.

# 296
  • Велико Търново
Книжарница Фатум на Пишмана. Там има всичко. Намира се между Качица и Лидл.

# 297
Моля за мнение за кардиолог д-р Йорданка Томова или да ми препоръчате някой.

# 298
  • Велико Търново
Моля за мнение за кардиолог д-р Йорданка Томова или да ми препоръчате някой.
Д-р Рени Иванова, МЦ "Аркус" в Нова болница

# 299
Здравейте, някой да е ползвал в града много топъл басейн, подходящ за релакс, ако има и част с джакузи още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт