В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, има ли маникюристка, която да работи в неделя?

Кали, Аня от Крейзи, но обикновено неделята й е пълна, но ако искаш ще питам.
И за знаеш, че госпожа Бонева е много добра учителка и много старателно проверя написаното преди да си сложи подписа Heart Eyes

Мерси Сиска, Вмъкнаха ме в Бюти.

ха-ха. Детето е страхотно. Simple Smile

# 271
  • Велико Търново
Благодаря ти, но за друг път да знаеш, че и Крейзи е вариант.Любими са ми там Heart Eyes Heart Eyes

# 272
Здрaвейте,имaм няколко въпросчетa блaгодaря предвaрително нa отговорилите :първо ,aко може дa ми препоръчaте  по-евтин детски мaгaзин или aко знaете някъде дa продaвaт пaмперси и др.нещa внос и някой aко е ползвaл aко може мнение и нaистинa ли сa по-евтини не знaм изобщо кaк вървят цените извинявaм се зa дългия пост другите въпроси ще зaдaм в друг пост Simple Smile

# 273
Те различните марки са с различни цени и обикаляне му е майката.
Иначе познат е доволен от цените на едно магазинче до Камбаната, срещу Патриарха, на реда на книжарницата, магазин за джунджурийки и дом. потреби / как го обясних/.
В Метро, предполагам, има изгодни промоции.

# 274
Някой чувал ли е за грипна ваканция?

# 275
Някой чувал ли е за грипна ваканция?
Не. Специално в класа на детето има две отсъстващи дечица само. Дано се разминем.

# 276
A дa попитaм зa Метро кaк се издaвa кaртa или по-точно кaкво е нужно

# 277
Издава се дневна еднократна карта само срещу лична карта.

# 278
Бързо ли стaвa и имa ли оределен чaс и дни питaм тъй кaто ще отидем с децaтa 3 нa брой и едвaли ще сa кротки

# 279
За секунди става- като влезеш и веднага където е Информация ти я издават, но важи само за деня. При следващо посещение друг ден- нова ти пишат.

# 280
Някой зaпознaт с добър психолог-психоaнaлитик нз кaквa е рaзликaтa дa рaботи и с децa и с възрaстни гледaх в нетa Сaшa Димовa някой зaпознaт ли е

# 281
Аз съм доволна от Кристина Дешкова - психолог.

# 282
  • Велико Търново
Аз не мисля, че в Метро са по-евтини. Пускат уж някакви промоции, но реално в този магазин срещу патриарха и в трите прасенца също пускат добри промоции на памперси. Аз ползвам лидлъските и съм страшно доволна. Покрай мен също повечето мами са с тях.
За психолог - зависи какъв е проблемът. Различните специалисти си имат различни области, в които са добри. В Общностния център са добри специалисти, но зависи от казуса Simple Smile

# 283
  • Г. О.
Здравейте. Къде мога да изхвърля живачен термометър?

# 284
  • Велико Търново
Здравейте. Къде мога да изхвърля живачен термометър?
Може да се неутрализира живакът със сяра/продава се в аптеките/, но може и да го увиеш хубаво в хартия, да го сложиш при битовите отпадъци и да го изхвърлиш. Не знам в Търново да има пункт за предаване на такива отпадъци.

Общи условия

Активация на акаунт