В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 272
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Г. О.
Рали, ние от години ползваме услугите на Горчев - сервизът се намира на завоя от бул. България към Краков, където има пиле на жар. Бързо и качествено работят.

# 511
Здравейте, някой да знае от къде мога да си купя в Търново боя за коса wella koleston perfect специалните руси нюанси?
https://www.bogen.bg/1262/koleston-perfect-special-blonde-боя-за-коса-60ml

# 512
Disappointed Relieved
Бих искала да питам за читав майстор, който да ми свърже новата съдомиялна  като хората и да не си остави ръцете... Спешно е! Изнемогвам без съдомиялнаGrin

# 513
Здравейте.  Моля да ми препоръчате детски ендокринолог във В. ТИнИнтересувам се  за организирани спортви заниманая за деца през лятото
Детски ендокринолог няма в Търново, за съжаление. За спортни занимания освен към някоя от детските летни занимални...не знам

# 514
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Интересувам се  за организирани спортви заниманая за деца през лятото
1. Българска федерация по тенис и спортен клуб Хемус- В.Т. организират начално обучение по тенис през ваканцията за деца 6-12г. Записванията бяха до 31.05., но може пък и да има  останали свободни места.

2. Клубът по катерене в спортна зала обикновено има тренировки през по-голяма част от лятото. Таксата се заплаща на място при единични тренировки или с месечна карта,която се купува от залата.

3. Миналото лято  СК „Атлетика 2012“ предлагаха тренировки по лека атлетика през лятната ваканция, но поради слаб  интерес, в крайна сметка май не се провеждаха. Може да проверите дали тази година не са организирали нещо
Скрит текст:

Ако ви интересуват и други занимания, отделно от спорта:
Общински детски комплекс предлага безплатни летни школи и занимания по интереси

През лятото Шахматна школа "Асеневци" ще провежда тренировки във Велико Търново, Павликени, Лясковец и Полски Тръмбеш.

# 515
Здравейте,домашен интернет до 15 лв. месечна такса -има ли такова животно ?

И някой ходи ли в танцов клуб Белонога,моля да ми пише на ЛС !

Благодаря!

# 516
Здравейте,домашен интернет до 15 лв. месечна такса -има ли такова животно ?

И някой ходи ли в танцов клуб Белонога,моля да ми пише на ЛС !
Благодаря!

Евроком предлагат интернет 25 Mbps за 12,90 на месец  и 50 Mbps за 14,90 лв на месец, с двугодишен договор. Безплатно включване. Нямам наблюдения над качеството на техните услуги

# 517
Здравейте! Някой знае ли до коя дата е записването след класиране в ясла "Слънце"? Според вас има ли надежда, щом моят човек е в началото на резервите?

# 518
Има ли някой пътувал от Велико Търново до Букурещ с автобус , има ли изобщо такива автобуси ?

# 519
  • Велико Търново
Пегасус имат директен автобус.

http://www.pegasusbg.com/?mode=tickets

Има и влак от Горна Оряховица.

# 520
Пегасус имат директен автобус.

http://www.pegasusbg.com/?mode=tickets

Има и влак от Горна Оряховица.

От къде тръгват в Търново Пегасус?

# 521
Здравейте!
В търсене на читав учител по български език съм - за индивидуални уроци за дете 10-12 годишна възраст. Ще съм благодарна за препоръки.

# 522
Препоръчайте ми козметик, който оформя и почиства вежди и си разбира от работата, че ми омръзна да ме окепазяват...

# 523
За вежди- Анна Лифанова- салон Crazy  и салон Ugly- Кремена

# 524
  • Beyond the stars
Препоръчайте ми козметик, който оформя и почиства вежди и си разбира от работата, че ми омръзна да ме окепазяват...

За вежди с три ръце - Пепи, салонът се намира до Петлето на Качица  Peace Не само скубе, а си представя как ще изглежда веждата като тръгне да расте после. Аз имам гъсти вежди, та има доволно поле за работа и с пинсета и с ножичка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт