В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 201
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Аз пък се чудя от къде да вземем подаръчни кошници. Две служебни ще изпращаме, гледах за готови варианти в каталога на Метро, но в последния няма. Идеи?

Ресторант "Асеневци" правят такива. Друг вариант да си купите кошница и да си я аранжирате. В нета също има предложения за подаръчни кошници, които може да се поръчат онлайн.

# 121
В метро има! Виж каталозите - имаше един специално с такива - със сигурност!

# 122
Здравейте, някой може ли да ми даде ориентир къде в града има подходяща зала за провеждане на семинар?
Единствения вариант, за който се сещам е конферентна такава в някой от хотелите в града, но не съм се интересувала в детайли, кои предлагат такива. Всяка информация или идеи ще са от помощ.

# 123
За хотел "Аквая" се сещам аз. Може да се види в сайта им залата.

# 124
  • Велико Търново
В "Алегро" също има, както и в х-л "Панорама" Peace

# 125
  • Велико Търново
В "Алегро" също има, както и в х-л "Панорама" Peace

Аз съм била освен в изброените и хотел "Премиер" Peace

# 126
  • Велико Търново
В Интерхотела също

# 127
  • Велико Търново
Пролетта бях в Акваята и беше много приятно. Залата се намира на последния етаж, светла, с тераса за кафе паузите.

# 128
  • В.Търново
На една приятелка са.....
40 бр. картички с различна големина, има и плик за всяка общо за 4,50лв.Опаковачна хартия 12 метра дълга за 4лв.Ако ви трябват за детска поща в училище или за друго ми пишете на лични.

# 129
  • В.Търново
На една приятелка са.....
40 бр. картички с различна големина, има и плик за всяка общо за 4,50лв.Опаковачна хартия 12 метра дълга за 4лв.Ако ви трябват за детска поща в училище или за друго ми пишете на лични.

# 130
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър очен лекар за дете в района?

# 131
Привет! Някой има ли идея, човек като си купи декоративна калъфка за възглавница, от къде може да си закупи възглавница за нея?

# 132
  • Велико Търново
Привет! Някой има ли идея, човек като си купи декоративна калъфка за възглавница, от къде може да си закупи възглавница за нея?
От обикновена възглавница си направи декоративна. А може и някой шивач да ти я ушие.

# 133
От обикновена възглавница си направи декоративна. А може и някой шивач да ти я ушие.
Да, това е вариант, но аз искам да ми е по-лесно, да отида някъде да си купя готова. Blush

# 134
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър очен лекар за дете в района?
Ние ходим при д-р Чолаков в "Св. Петка".

Общи условия

Активация на акаунт