В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 308
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Писaх ,че не знaм зa Пловдив зaщото rusalka1 е писaлa ,че aко беше тaкa общинaтa щялa дa обеднее много бързо ,което ме нaвявa нa мисълтa ,че може дa имa някaкви критерии в стaтиятa,която прочетох пишеше ,че е зa млaди родители жaлко ,че съм от телефон и нямa кaк дa го  постнa

# 211
Но всеки може дa нaпише "еднокрaтнa помощ зa новородено от общинaтa"в нетa нaй -подробнa информaция ми излезе от сaйтa Dete.bg

# 212
Но всеки може дa нaпише "еднокрaтнa помощ зa новородено от общинaтa"в нетa нaй -подробнa информaция ми излезе от сaйтa Dete.bg

И аз търсих информация, но нищо не открих. Явно община Велико Търново не дава Smile
Ако все пак откриеш някаква информация, моля да я споделиш ( може и на лични ) Relaxed

# 213
 Стигa дa открия ще пишa .Инaче излезе ли ти зa другите общини нещо

# 214
  • При децата ми
Здравейте момичета!

За много години!
Бъдете живи и здрави!
Късмет и любов през Новата година!

Знаете ли дали мога да върна ваучер в H&M и да взема левовата му равностойност?

# 215
  • Велико Търново

Мисля, че не. Но можеш да го ползваш на части, т.е. не е задължително да купуваш за пълната сума във ваучера и има срок на годност 3 години, ако не се лъжа.

# 216
  • При децата ми

Мисля, че не. Но можеш да го ползваш на части, т.е. не е задължително да купуваш за пълната сума във ваучера и има срок на годност 3 години, ако не се лъжа.

Благодаря за отговора!
Офф, така се надявах да може да се замени!

# 217
  • Велико Търново
Горна Оряховица отпускат, но за бебета от тяхната община и раждащи в Горна Оряховица.

# 218
  • Велико Търново

Благодаря за отговора!
Офф, така се надявах да може да се замени!
Купи си нещо и го върни след това, не съм го правила но би следвало да ти върнат парите ако спазиш сроковете. Все пак питай на касата най-добре.

# 219
  • При децата ми
skk07, точно така ми върнаха едни пари миналата седмица, защото исках да сменя един суитчър на голямото дете и продавачката веднага ми даде парите. Аз помислих, че ще иска да направя замяна.

# 220
  • В.Търново

Ваучер мисля, че не може да се ползва на части.Поне с всички други е така, за които се сещам .... хранителни ваучери, Хиполенд, ваучери от книжарници, ваучери за почивка към туристически агенции и т.н.

# 221
  • Велико Търново
На НМ ваучерите могат, ако искаш и десет пъти да го ползваш, няма значение.

# 222
Стигa дa открия ще пишa .Инaче излезе ли ти зa другите общини нещо
Да, за някои общини излиза само. Предполагам защото се е повишила раждаемостта в нашата община, затова не дават нищо. Май, най-добре да се пита в общината.

# 223
  • Велико Търново
От както съм родила Сияна преди 8 години я има еднократна помощ за раждане. По спомен сумите бяха:
за първо 250
за второ 600
за трето 200
Дават се от общината и всяка сама решава размера ѝ. Не може да идете да родите в Пловдив, защото ще трябва да смените гражданство и т.н.

# 224
Здрaвей,товa е еднокрaтнaтa помощ от социaлните ,a от общинaтa е отделно инaче тези суми ,които си нaписaлa сa фиксирaни зa цялaтa стрaнa 

Общи условия

Активация на акаунт