В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
От както съм родила Сияна преди 8 години я има еднократна помощ за раждане. По спомен сумите бяха:
за първо 250
за второ 600
за трето 200
Дават се от общината и всяка сама решава размера ѝ. Не може да идете да родите в Пловдив, защото ще трябва да смените гражданство и т.н.

Това е еднократна помощ от социалните и мисля, че няма общо с общината Simple Smile

# 226
  • Велико Търново
Добре Simple Smile
Къде утре мога да пробия уши на девойка?

# 227
  • Велико Търново
В Дома на красотата до пазара знам, че пробиват уши, в козметичния център.

# 228
  • При децата ми
Уши пробиват и до ДНА-то в един магазин за бижута. Ако не се лъжа се казва "Бижуландия". Освен това знам че и в ГУМ-а в едно златарско атилие също пробиват уши.

# 229
  • В.Търново
Може ли да ми препоръчате учител по английски език за дете 2 клас.И да е на прилична цена. Simple Smile Положението е сериозно.

# 230
почти във всяко студио за татуировки пробиват уши

# 231
  • Велико Търново
Може ли да ми препоръчате учител по английски език за дете 2 клас.И да е на прилична цена. Simple Smile Положението е сериозно.

Мисля, че в Магнуара предлагат и индивидуално обучение.На позната детето ходеше.
Прилична цена вероятно ще е около 15 лв. на час.

# 232
Здравейте! Търся шивачка, която да ми ушие момичешка принцеска рокля:) Вякаква инфо по темата ще ми е полезна. Благодаря!

# 233
Блaгодaря зa хубaвите пожелaния Simple Smile ще следя зa списъкa когaто ти е удобно дa го постнеш инaче дa питaм зa родилното бебчо веднaгa ли ти го дaвaт с дрешки от тях или ти си носиш зa бебчо кaкто и козметикaтa

За болницата ти трябва 1 пакет лигнин, хигиенни чаршафи, 2бр дуфалак и клизма(не помня точно името), а за бебче пакет памперси и мокри кърпички.
Аз раждах края на август и това е което наистина влиза в употреба.Иначе като родиш ибличат бебето в техни дрешки.Твои ще сложат при изписване.По отношвние на това кога дават бебето не съм компетентна, понеже аз бях секцио и като родих нямаше места в родилното и ме качиха в АГ, чак на третия ден след обед ме смъкнаха и вечерта ми дадоха бебето 😔 Всички стаи са еднакви.Половината са с баня и тоалетна, другите не.По принцип тези със санитарен възел са за раждащите секцио.Миже да си сама в стая, но тогава плащаш мисля 25лв на нощ

# 234
Здравейте.Бих искала да попитам за някакви отзиви за детските ясли в Търново.Благодаря предварително ☺

# 235
  • Велико Търново
Здравейте! Търся шивачка, която да ми ушие момичешка принцеска рокля:) Вякаква инфо по темата ще ми е полезна. Благодаря!

Аз познавам Мартина, тя ни шие всички тоалети за танците, булчински и бални рокли също много е правила Hands V

# 236

Аз познавам Мартина, тя ни шие всички тоалети за танците, булчински и бални рокли също много е правила Hands V

Благодаря! Ще ме насочите ли къде да я намеря?

# 237
Здравейте . След празниците ми се иска да се пораздвижа. Притеснява ме времето . Търся някакув не много натоварващ спорт. Може аеробика или танци за начинаещи. Важното е тренировките да започват след 19 часа.

# 238
  • Велико Търново
В Un beso, в Дома на красотата до пазара има танци - латино, народни, пилатес....след 19 ч. Peace

# 239
Здравейте.Бих искала да попитам за някакви отзиви за детските ясли в Търново.Благодаря предварително ☺
Ясла "Слънце" препоръчвам, но май са доста децата в групите- то къде ли не са.

Общи условия

Активация на акаунт