Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 976
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вчера видях един Первол за спортни дрехи, в светло синя опаковка е, но нямам личен опит. Тези дни мисля да го купя, че у нас спортни дрехи пълнят поне 2 перални на седмица...

# 61
  • In transit
Течен препарат Денк Мит за спортни дрехи си има в ДМ,последно купувах началото на лятото.
Във Варна проверих в два от магазините и там ми казаха, че бил спрян. Явно ще трябва да проверя и в останалите.
Благодаря, че сподели.

# 62
Разглеждайки си стари теми, забелязвам, че се споменава магазин Борн и оставам с впечатление, че има добри продукти на добри цени. Можете ли да ми кажете къде в София има такъв?

# 63
  • Русе
Течен препарат Денк Мит за спортни дрехи си има в ДМ,последно купувах началото на лятото.
Във Варна проверих в два от магазините и там ми казаха, че бил спрян. Явно ще трябва да проверя и в останалите.
Благодаря, че сподели.
Ами, в немския сайт си го предлагат. Може би няма внос. Както черната паста за зъби на Донто дент. От няколко седмици я търся и в двата ни магазина. Накрая попитах и ми казаха, че от около месец нямали доставка.  

# 64
  • София
Борн - сещам се за магазина им на Раковска, срещу ВИТИЗ.
И още един, на спирката на автобус 83, след като пресече бул. България (посока кв. Хладилника).

Добри продукти - да. Но цените - ужааасно високи.

# 65
PPP, много благодаря за отговора, но явно ще пропусна в такъв случай Simple Smile.

# 66
Ако говорите за този https://www.dm.de/denkmit-feinwaschmittel-fresh-sensation-p4010355214997.html перилен препарат, мислех да си го купя преди 3-4 седмици от софийски dm, но се въздържах тогава.

# 67
Разглеждайки си стари теми, забелязвам, че се споменава магазин Борн и оставам с впечатление, че има добри продукти на добри цени. Можете ли да ми кажете къде в София има такъв?
На Солунска,в центъра,удобна локация Simple Smile За цените поне там нямам впечатление да са мнооооого завишени...нормални са.

# 68
В Била са пуснали Persil Freshness by Silan Regular Прах за 40 пранета на цена 10,99 с дата на производство м.12.2015г. Дали си заслужава покупката или праха е стар и изветрял?

# 69
  • Ловеч
Годността му е 3 години.

# 70
  • Бургас
Има ли в Бургас, някъде в магазините в центъра, промоцинална цена на прах за цветно (без Ариел)?

# 71
Има ли в Бургас, някъде в магазините в центъра, промоцинална цена на прах за цветно (без Ариел)?

Elitis

# 72
Има ли в Бургас, някъде в магазините в центъра, промоционална цена на прах за цветно (без Ариел)?
В Елитис Персил е 6.99 лв. до 17 октомври.
В „Дени 90“ праховете са винаги по-евтини.

# 73
Какъв препарат ще препоръчате против котлен камък?
Моля те, уточни точно какво имаш предвид. Да прибавяш към перилния препарат или препарат за чистене на котлен камък от мивки, плочки и подобни?

От скоро живеем в град, в който водата е много твърда/за месец каната ни за вода се покри яко с котлен камък/. До сега не съм имала тоя проблем. Какво да ползвам? Понеже си запозната с перилния асортимент
 от къде ли не - за Германия става дума.  Peace

# 74
Това май няма нищо общо с перилния асортимент. Simple Smile
По всички възможни супермаркети и дрогерии продават таблетки, пликчета или течност за почистване на  котлен камък от домакински елуреди. Entkalker. Много са разпространени в Германия.

Общи условия

Активация на акаунт