Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 157
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • Ловеч
Благодаря ти! Това ли е?

Да 😊

# 466
  • София
Момичета,на мен специално Лекс ми е изпирал по-хубаво от Ариел капсули,Первол,Персил течен Simple Smile Само казвам...
И какво се разбира под "по-хубаво" изпиране? По-добре маха петна или по-хубаво мирише?

# 467
Момичета,на мен специално Лекс ми е изпирал по-хубаво от Ариел капсули,Первол,Персил течен Simple Smile Само казвам...
И какво се разбира под "по-хубаво" изпиране? По-добре маха петна или по-хубаво мирише?
По-добре изпира,аз аромата много не го гледам,така да се каже,по-добре ми изпира особено белите дрехи,пак казвам-при мен така се получи Simple Smile Но откакто си купувам ДМ прах,не искам да поглеждам други препарати Simple Smile

# 468
  • На изток от Ада
Въпрос с какво да оправя забоедисана  Бяла рокля. Подариха ми я ,но имаше жълто петно . Модела е с черно — лилава дантела плат,аз не се съобразих че може да пуска и накиснах роклята с прах за Бяло . Като я видях е станала на лилави юпетна. Памук е и полиестер

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 23:12 от nasito8988

# 469
С прах за бяло и цветоулавящи кърпички.

# 470
  • Ловеч
Гес, може ли мнение за този прах.
http://chistdom.com/products/view/3579--sano-maxima-gel-za-prane … -maksima-3-l-musk
Подарили са го на мъжа ми. Не съм фенка на течните, но поне за цветно да го ползвам. Дали ще пере добре?

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 12:41 от radina_k86

# 471
  • София - Рим и обратно
Здравейте, може ли някой да ми припомни как изглеждаше препаратът за спортни дрехи (якета и екипи) на ДМ? Или да ми предложите алтернатива. В ДМ ме гледат като голям камък като ги питам. А много добре помня, че имаха такъв.

# 472
  • Бургас
Здравейте, може ли някой да ми припомни как изглеждаше препаратът за спортни дрехи (якета и екипи) на ДМ? Или да ми предложите алтернатива. В ДМ ме гледат като голям камък като ги питам. А много добре помня, че имаха такъв.
И аз забелязах, че го няма. Дано е временно! Като алтернатива знаещите тук препоръчаха препарата за спортни ФОРМИЛ, който е собствена марка на ЛИДЛ и вече е в постоянния асортимент.

# 473
  • София - Рим и обратно
Много благодаря! Пише, че е за спортни на Формил-а нали, за да се ориентирам кой е?

# 474
  • Бургас
Да, пише sport . Течен е.

# 475
# 476
  • Бургас
Guess Who, както винаги си много полезна!  Flowers HibiscusА дали знаеш ДМ-ския отпаднал ли е от асортимента?

# 477
Този и два други течни липсват от два-три месеца, но дали са отпаднали, не знам. Вероятно ще ги заредят пак. Това им е редовен номер на DM.

# 478
  • На изток от Ада
С прах за бяло и цветоулавящи кърпички.
а кърпичките стават и за ръчно пране нали

# 479
  • Русе
Този и два други течни липсват от два-три месеца, но дали са отпаднали, не знам. Вероятно ще ги заредят пак. Това им е редовен номер на DM.
Да. И най-вероятно ще е с по-висока цена. "Спортния" препарат не го видях и в немския сайт(ама може и да не съм догледала),. За бяло, цветно и фино пране течните ги има в сайта им.
От намаленията на черния петък си купих Денк мит за цветни дрехи. Хареса ми как пере. Не оставя и в чекмеджето, както има доста оплаквания тук. Сега ме е яд защо не си купих и за бели. Утре ще поправя грешката, тъй като тази седмица мога да се възползвам от отстъпка рожденик. Не мога да свикна с дозировката още. Особено, сравнявайки я с тази на ОМО, с което пера бялото пране. Smile

Общи условия

Активация на акаунт