Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 509
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Повечето споделени продукти са на такива цени, че дори не мога да си помисля за тях.

Ако някой има някакви бюджетни препоръки, ще се радвам да ги сподели.

# 76
Змия, аз напоследък забравих за маските, не е нарочно, просто ме мързи. Но преди много харесвах тези на Сефора - глинена за почистване (подсушаваща е и не е за сухи кожи), бъбъл маската и хиалуроновата за през нощта. От българските в комбинация с маслото в ампули за масаж и маска на Глори "Лакесис" а срещу зачервявания на Авен от серията анти-руж. Имаше едни на БАН с поморийска луга, също ги харесвах.
Маски правех основно след масажи, защото не вярвам в чудотворната им самостоятелна употреба. Сега не правя масажи и забравих и за маските...

# 77

Ако някой има някакви бюджетни препоръки, ще се радвам да ги сподели.

Нали постоянно препоръчвам(е) The Ordinary? За по-бюджетни от тях, едва ли някой може да се сети.

Ти да не питаше специално за маски? Аз на тях не им отдавам значение и не мисля изобщо, че са необходими или критични в грижата за кожата. Имат мигновен ефект и повърхностен ефект и толкова.

Gevestra, аз досега не съм чувала и чела някой блогър да е получил безплатни мостри за ревю от DECIEM. От компанията твърдят, че пари за маркетинг не харчат и даже се самоопределят като abnormal company. В този смисъл е нормално да няма още мнения. Аз поръчах овлажнителя за устни, защото искам овлажнител, а не балсам с вазелин или пчелен восък. Другия продукт го поръчах от чисто любопитство и нямам никакви очаквания, макар засега да вярвам безрезервно на DECIEM. Ще го видим. Smirk

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 15:33 от Анонимен

# 78
Чек, не знам къде си чела, че не харчат (инвестират в) за маркетинг, но това не е така. Маркетингът им е брилянтен за мен и това е причината да се интересувам от тях от преди. Може би да е имало инфо някъде, че МК миксът им е разлиен? Но както и да е, това не е професионален форум. Relaxed

Ето инфо преди да бъдат пуснати в продажба (виж датите):
http://beautygeekuk.com/2017/07/a-quick-look-at-deciem-newness-n … ary-and-esho.html тук има пояснено, че са ПР мостри.

Гледала съм видеа за сходни продукти на други производители, както и за съответния продукт за устни на NIOD. Нито едно не беше възторжено. Точно за това помолих да споделиш лични впечатления след като ги пробваш. 

# 79
Stardust, ползвам това олио по препоръка на съфорумка.

http://www.ulta.com/camomile-silky-cleansing-oil?productId=xlsImpprod10951007
Аз го имам това олио. Приятно е за ползване и ефективно премахва грим, но на мен ми създава дискомфорт на очите. Имам други, които вършат същата работа без този проблем, така че надали ще го поръчам пак.

Не харесвам маски, не правят нищо кой знае какво дългосрочно, а ми е много досадно да стоя намазана. Още повече недолюбвам така модерните напоследък шиит маски.

Козметиката ми е основно "бюджетна". Не вярвам в скъпарските продукти (че правят нещо повече в дългосрочен план, отколкото подобни на доста по-приемливи цени), а в съставки, за това и съм фен на Ординери. Може да не са най-перфектно-идеалните и удобни за ползване продукти, но поне е ясно какво има вътре, нямат оцветители, аромати, излишни пълнители и компоненти със съмнително полезни съставки. Концентрацията на активните вещества е добра и цените им са супер.
Очаквам с нетърпение аскорбиловата им киселина на прах и слънцезащитите. Оглеждам се и за неща на Найод, но ще чакам някое намаление за тях може би.

ФДТ като цяло не ползвам. Единственият който имам и ми харесва, защото може да се сложи много пестеливо, само на определени участъци е на Ла Рош, този под формата на мус. До сега не съм "видяла" някой да го ползва и не се намира навсякъде.
Не съм фен и на ББ кремовете, с всичко имам чувството, че съм с маска и от самолет си личи, че съм намазана. Това може да лично мое извращение, но предпочитам ефект "гола кожа" за ежедневието.

# 80
Миоки, и аз чакам намаления на NIOD, за мен те са линията, която си заслужава най=много от Десием, както и Хиламид, но не всички продукти от там. Не споделям любовта ви към Ординери като цяло, харесвам 2 - 3 продукта общо.
Най-добрите намаления бяха за черния петък и съжалявам, че не взех повече от пакета на NIOD точно, ако пуснат оферти тази година, със сигурност ще поправя тази грешка. Ето инфо как бяха намаленията миналата и по-миналата години:
https://www.fightingfifty.co.uk/beauty/deciem-black-friday-deals-2016
https://www.fightingfifty.co.uk/beauty/deciem-black-friday-sale

Едит: На Хиламид най-добрите намаления, които съм срещала са в Boots -33%, в lookfantastic има кодове за 22% понякога.
Ако някой знае нещо друго, ще се раздвам да сподели. Wink

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 16:56 от gevestra

# 81
Не съм ползвала от линиите Niod и Hylamide нищо все още, а много им точа зъби, но бюджетът ми за козметика е скромен за момента.
Доста добри са били намаленията, дано и тази да са така.
От Ординери не харесвам всичко разбира се, но съотношението цена-качество е безспорна и позволява да се пробват повечето неща, без да се разориш, а после всичко да отиде в мивката или да прашасва по рафтовете, както се случва при мен с нещата на Пола.  Rolling Eyes

# 82
Малко думи на Брандън за маржовете на The Ordinary:

Ние приложихме нашата стандартна печалба върху всички продукти от The Ordinary и всъщност нашата средно аритметична печалба в The Ordinary е по-висока, отколкото да кажем в някои продукти на NIOD.
(We have applied our standard margin across all the products in The Ordinary and, in fact, our average margin in The Ordinary is higher than, say, some NIOD products.)

http://www.fenwick.co.uk/daily-muse/articles/a-q-and-a-with-the- … er-brandon-truaxe

https://www.standard.co.uk/lifestyle/esmagazine/brandon-truaxe-t … uty-a3529571.html

The Ordinary е евтина серия, защото е евтина за производство. Има в повечето случаи една съставка. Хиламид и Ниод са по-комплексни формули и за мен са предпочитани особено с намаления.

# 83
Всеки си преценява какво да ползва, не сме на по 20 години, че да не си познаваме кожите. Аз искам да си купувам точно по една съставка и да я комбинирам с каквото и когато поискам, от което виждам ефект. Докато от серум и кремове на Дарфин, за които преди месец дадох по 100 и нагоре лева за бройка, засега виждам само кир ефект и то какъв.

Gevestra, моя е грешката, явно DECIEM пращат мостри на блогъри. Само че тази от видеото, което си постнала изразява точно обратното на липса на въодушевление и казва, че Sculpt actually works и е the best plumper.
Аз както казах от чисто любооитство го поръчах, но на Drench разчитам за хидратация, защото досега от балсам такова нещо не съм видяла. По-скоро някои червила ми хидратират устните, но не винаги ми се носи червило.

# 84
Да, така казва девойката, но пак казвам, че за продукт, който обещава мигновен видим ефект, за мен е чудно как никой не го похвали със снимки преди и след. Постнах тези, чащото там видях продукта, ПР мостри са изпратени сигурно до стотици. А и тази девойка не знаем дали не и е платено да го каже това. Няма дисклеймър, че видеото не е спонсорирано.
Аз за това помолих да дадеш отзиви след като го ползваш, блогърска любов колкото искаш към десием. Понеже аз също съм страшно любопитна и ако продукта според моите очаквания (т.е. има видима разлика преди и след) с радост ще си го поръчам. Не искам да го правя преди някакви надеждни доказателства.

Като говоря за моментален ефект... Майка ми си направила процедура на околоочен контур в нов салон (не в България). Намазали я под очите с крем с моментален лифтинг ефект. Имало страхотен такъв, каза тя. Но днес има бели петна под очите, силна депигментация. Повече инфо нямам, не знам продукта, нито съставките, само сайт, който е празен, буквално! http://individuelcosmetics.com/. Да ви се е случвало? В понеделник ще ходи да се разправя с тях. Било промоционална демонстративна процедура, кремът струвал над 300 франка.

# 85
Гледала съм доста клипове за такъв крем - премахващ торбичките под очите в рамките на 3 минути. Клиповете изглеждаха автентични, защото бяха много различни един от друг (включително и разни гръцки) и действието се развива буквално пред камерата. Наистина впечатляващо, но не съм търсила повече.

Виждала съм и такъв крем който се поставя на лицето и опъва и прибира доста сериозни бръчки, обаче за да има такъв моментален и вълшебен - буквално ефект, предполагам, че действа негативно на други аспекти - просто чувство и не съм се интересувала повече. Прекалено хубаво изглеждаше, за да е истина и то безопастно.

Аз точно това харесвам в Ординери, че можга да си избера кои съставки да ползвам и кои не. Като цяло например избягвам растителни есктракти и аромати. Не искам върху лицето си лавандула например или други етерични масла както и алкохол дори в минимални количества. 

# 86
В момента за измиване ползвам някакъв гел с въглен. Напълно незнайна за мен марка е, английска, но просто той ми попадна пред очите в аптеката.Joy

Хахаха сигурна съм че ползвам същия Simple Smile.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/412kUDB2B1L._SY355_.jpg

# 87
Не е същият. Явно че вече е пълно с всякакви измиващи средства и маски с въглен.

# 88
Змия, ето, споделила съм впечатления от доста бюджетна маска, българска. Имаше даже и други видове, въпрос на нужди и кожа.  Peace
Последно от Бг си взех тази маска. Бива, не че съм очаквала кой знае какво, но може да се каже, че приятно ме изненада.

Отделно, пролетта попаднах в ДМ магазините на ето тази серия за лице, тогава отново бях на "охлювена вълнА" и си взех техни продукти за лице, за околоочен контур, измиващ гел, мицерална вода. Останах изключително доволна, лятото се запасих наново. Определено съм доволна от тези продукти, а цените им са повече от достъпни.  Wink

# 89
Дълбоко почистващата маска на Амрита с активен въглен хич не е лоша, има я в малки сашета и е удобна за проба :

На  Фитокод пробиотичната маска е уникална за мен.

И не на последно място, серията маски за лице от руската козметика Бабушка Агафия, които също са доста бюджетни и икономични и на мен ми допадат, особено дълбоко почистващата, която веднага ми успокоява, ако съм се чоплила :

https://kosmetista.ru/uploads/images/06/00/47/2016/08/06/9ad44f.jpg

Това са по-бюджетните, които напоследък съм изпробвала и без да са някакво УАУ, което и не очаквам от маска, са ми допаднали и бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт