Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 475
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
При мен лично лицето най-добре се почиства след измиване с вода и измиващ продукт.
И аз така я ползвам, след измиващ продукт Peace Редувам различни марки - Биодерма, Авен, Ла рош,Уриаж..

# 31
Аз изплаквам след мицеларната вода. Имаше спорове в една тема дали да се изплаква или не, нека всеки сам си прецени. Моето виждане е, че продукт, който е съзваден да почисти, трябва да се почисти.

# 32
Аз изплаквам след мицеларната вода. Имаше спорове в една тема дали да се изплаква или не, нека всеки сам си прецени. Моето виждане е, че продукт, който е съзваден да почисти, трябва да се почисти.

И аз съвсем наскоро разбрах, че мицералната вода била мързеливият уж начин да си почистиш грима и затова не се плакнела след това.  Shocked
Аз я ползвам за сваляне на грима, но не мога да си представя да не се измия с почистващ продукт посфактум. Но така е- всеки преценява сам за себе си.  Peace

# 33
  • София
На мен проблем ми е фон дьо тена.Сякаш всеки един ми прави бръчките по-видими.Не знам вече какъв да купувам.

# 34
На мен проблем ми е фон дьо тена.Сякаш всеки един ми прави бръчките по-видими.Не знам вече какъв да купувам.

Пробвала ли си с BB cream? Много по-естествено стоят от фдт. Не ползвам от години, откакто открих моите корейски марки. Но и европейските ги бивало. Все се каня да пробвам на Герлен и забравям.

# 35
Ползвам на Герлен ББ и съм много доволна. Стои естествено, не е много покривен плюс  фактор 30.
Аз съм с комбинирана кожа и слагам и пудра отгоре.

# 36
Тонираният крем на ЕЛ е моя продукт. Стои естествено, покрива и не се събира в бръчките.
Питали са ме дали позлвам фдт.

# 37
Аз съм изключително недоволна от тонираните кремове, все се заканвам, че повече няма да експериментирам и все се оказвам с поне два на тоалетката... след като ги нанеса задължително трябва да нанасям поне пудра.  Confused
Много съм доволна от ББ крема на Ербориан аз. Особено за топло време ми е идеален.

# 38
Кой продукт носите без пудра? Май не мога да се сетя за такъв със смесената ми кожа.

# 39
Аз специално съм писала- ББ крема на Ербориан спокойно мога да нося без пудра, както и някои средно покривни ФДТ- ЕЛ, Шанел, MUFE,  Кларинс, Клиник... С времето качеството на продуктите се разви неимоверно много и ако допреди не можех и да си помисля да си покажа носа навън "само" по ФДТ, напоследък нещата определено стоят по- различно. Даже имам две пудри /и двете Шанелски/, с които понякога излизам "само" по тях. Със смесена, към мазна кожа съм /все още/. Много зависи от това в какъв климат се намирам.

# 40
От изброените тук каквото съм купувала не ми харесва. За мен прозрачната пудра е да фиксира грима и да удължи трайността му. Предполагам зависи и от типа кожа и възрастта. Не искам фдт да ми стои като маска китосан, нито да лъщя.

Ербориан чувам за 1-и път.

# 41
Кой продукт носите без пудра? Май не мога да се сетя за такъв със смесената ми кожа.

Аз нося фдт бе пудра ежедневно и то при зверски жеги. Понякога отгоре слагам метеорити само.
ББ за мен са пълно недоразумение, а не като да не съм ползвала на кои ли не хай енд марки, даже още ги имам из чекмеджетата. От хубав фдт за мен по-хубаво няма, но си трябват и хубави четки и блендъри, както и добра техника на нанасяне.
Всеки си има предпочитания, просто моите са такива.

# 42
Check, много малко са фон дьо тените за комбинирана към мазна кожа с фактор 30.
Помня,че си в Малта. Какво ползваш?
Аз съм нон стоп с фактор 30.
За това има мостри или искате пробички. При един може да е супер,при  друг не. Относително е всичко.

# 43
Метеоритите са пудра. Пудрата, която ползвам аз е също толкова ефирна и прозрачна (Криолан).
Лично аз не мога без дори прозразна такава, дори да е матиран фдт в момента, след смяна на температурите метро - климатик - влак - навън бузите и челото ми лъсват по обяд. С Шанелски фдт, Армани и ЕЛ.
Имам и четки, и опит като гримьор и знам как да нанасям.

# 44
За почистване ползвам измиващ крем на Шисейдо Ибуки, понякога мицеларно олио на Деклеор, а на финала мицеларната вода на Филорга, сутрин понякога я заменям с обикновена розова вода.

Със смесена до мазна кожа съм през лятото, зимата се нормализира. Харесвам ББ Нюд на Диор. Понасям го и без пудра отгоре, но рядко го ползвам. Мързи ме. Пудрата в която съм влюбена и мога да ползвам самостоятелно е Ла Прери- свободната.  Нея също не ползвам всеки ден, поради посочената причина, но и с двата продукта знам, че няма да докарам ефект маска, което ненавиждам. Харесвам и прозрачната свободна на Шисейдо, но рядко ми се налага да посягам към нея.

Благодаря за новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт