Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 517
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Ох бе, Агент, то често направо няма нужда да пиша каквото и да било- казала си всичко преди мен!  Hug Имах една любима маска за околоочния контур на култовата фирма O HUI.  Laughing
Последно от Бг си взех тази маска. Бива, не че съм очаквала кой знае какво, но може да се каже, че приятно ме изненада.
Страшно се забавлявам като си намеря форумно/виртуално другарче, с което имаме много паралели Grinning почвам да си го държа под око Wink
На Маврудената серия много ми харесваше аромата и бях готова само заради това да си ползвам продуктите Simple Smile
Категорично мисля да се сдобия и аз с един корейски хуй след твоята препоръка! Simple Smile))))))))))
(ох, харесаха ми опаковките им! аз съм от редките идиоти, дето гледат и опаковките, че грозните ми убиват устрама див да ползвам продукта)

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 16:28 от Agent Provocateur

# 91
Мисля, че в предишната тема се обсъждаха серуми с вит. С- аз съм доволна от този. Днес даже разпечатах второ шише от него. На капризната ми кожа се "държи" меко казано добре. Ще го ползвам още седмица- две и ще си дам почивка от него, обаче.  Peace

...аз съм от редките идиоти, дето гледат и опаковките, че грозните ми убиват устрама див да ползвам продукта)

Че то... не продава ли именно опаковката?  Crazy
Маврудената маска я взех именно по носталгия от крема им за ръце и миризмата му. Във въпросната аптека тогава нямаше крем за ръце, иначе и него бих го забърсала.

# 92

Че то... не продава ли именно опаковката?  Crazy

На мен опаковките не могат да ми продадат нищо. Ако беше така, нямаше никога да ползвам гримове на МАС, The Balm и Too Faced например. Последните са ми лидери в грозните опаковки. За бялата козметика недолюбвам пластмасовите опаковки и винаги предпочитам стъклени, но дали са красиви или грозни, не ме интересува изобщо.

# 93
Benefit и The Ordinery (също са доста грозни.

Някои козметични фирми имат уникални опаковки, плащаме си и за това допълнително.
МАК са ми по-скоро семпли.
Stilla също имат доста нелепи хартиени опаковки.

Момичета, как третирате порите? Имам чувството, че в момента, в който нанеса фдт ефектът от блъра на праймъри си е отишъл ...

# 94
  • На остров
Аз в момента съм с праймер на smash box Photoshop finish. Доволна съм.

# 95
Няма как да си купя диван, който не ми харесва, само защото ми е удобен.  Laughing

Вкусове и предпочитания всякакви. Затова има и толкова много безумни дизайни, нищо, че продуктът сам по себе си е ужасно добър или  удобен. На мен лично дизайнът на МАС ми харесва- изчистен и семпъл.
Stilla пък никога не бих ги сложила редом с думи като "качествен".  
Но това е мое мнение, което не натрапвам на никого. Споменавам въпросните марки като реплика към дадени примери.  Simple Smile

Хора всякакви, вкусове- различни.  Whistling

Който не подбира продуктите, които купува И по външния им вид да не се чуди защо има такива, за които детайлът също е важен.  Tired

# 96
  • На остров
Купих си на бодишоп спящата маска Youtube drops тук някой я препоръча ако не бъркам.

И крем за очи на една шведска фирма.
Маската може ли да се ползва ежедневно?

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 16:05 от Две в едно ;)

# 97
Аз не бих си купила продукт само заради красивата му опаковка, макар че, предпочитам хубави опаковки естествено. Все пак, най-важното нещо при една опаковка е, да е съобразена с продукта, който съдържа.
Например, мразя кремове в бурканчета и вече не купувам такива. Трябва или да са в туба с помпа или поне в туба.
Не харесвам и шишетата с пипети много, но с Ординери няма избор. Замислям се да си накупя няколко празни контейнера с помпа и да си пресипвам нещата в тях, особено продуктите, които се окисляват или разпадат бързо изложени на въздух.

Две в едно Wink, коя е тази маска?

# 98
Маската аз я препоръчах и ми е любима.

# 99
  • На остров
Simple Smile супер значи не съм сбъркала. Мога ли д я ползвам всеки ден.
Mioki сложих снимка на покупките ми.

# 100
Не знам дали може да се ползва всяка нощ. Аз маски ползвам до два пъти седмично и то като съм в период, в който изобщо ползвам.

# 101
По темата за опаковките на продуктите, що се касае до козметика за мен това няма никакво значение. Най-важен ми е съставът и цената.

# 102
  • Sofia
Купих си на бодишоп спящата маска Youtube drops тук някой я препоръча ако не бъркам.

И крем за очи на една шведска фирма.
Маската може ли да се ползва ежедневно?

Аз не бих я ползвала всеки ден.
Аз също я имам, но под нея слагам малко хидратиращ спрей и масло и тогава маската. И след 30 мин. каквото е останало, го избърсвам и си мажа лицето с каквото си го мажа вечер. Не обичам да спя с маска, всичко става мазно и лепне.

# 103
  • На остров
На самата опаковка пише, точно за всекидневно ползване. За сега я позлвам всяка вечер след почистване, добре ми е. Какви са причините да не се ползва всеки ден.

# 104
Никога не съм избирала козметиката си по опаковките, но пък скъпата козметика като че ли винаги е в по- хубави опаковки Simple Smile.
И да похваля един крем за очи, от който съм адски доволна. Преди това ползвах Clinique all about eyes rich, но все не ми достигаше овлажняването и кожата ми седеше суха. Откакто си взех Shiseido bio performance lift dynamic eye treatment, нещата значително се подобриха и го няма това изсъхване на кожата около очите. Крема е леко мазен и оставя лек мазен филм, но някак си го преживявам, след като виждам положителен ефект Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт