Звездни компромати - 339 част

• 141 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Джен Гарнър влиза във форма за нова роля:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/05/15/4510105900000578-49 … 1507212124977.jpg

Синът на Меган Фокс с рокличка:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/05/05/450C1B5E00000578-49 … 1507179288106.jpg

И няма ли за мен Том Харди? Joy

# 526
Стефан си има работа, даже май се занимава с няколко бизнеса ( един от които е пчеларство) . Не мисля,че е сложен там,защото е безработен и да попълва дупките в семейния бюджет. По-скоро мисля,че предаването е с нисък рейтинг ( това няма ли къде да се провери? ) и се чудят какво да измислят,за да им обърнат внимание.
Не съм чула да се занимава с пчели, някакъв компютърен специалист го титулуваха доколкото помня, от преди години, когато Гала реши да го сподели със света. Но не ме и интересува де, може и да греша. Обаче е смешно и го прави женчо, че ѝ върви по гайдата за това тъпо и леко за такива с хлопащи дъски предаване... А че предаването е с нисък рейтинг, не се съмнявам! Само шашави го гледат, особено в частта с доктор Папазова и нейните фантасмагории. Не знам дали участва още. Това предаванце съм имала глупостта да забележа последно преди повече от година, когато в работата телевизорът бръмчеше като фон и докато работя мяркам му

# 527
  • София
'айде и този син в рокличка. почват да ми идват в повече тези неща. б@аси досадата. няма трети пол все още, баста.

аз ви казах, че Галка и Смешан са психопатски плашещи. това кат' си вирна крака сутринта и то другото каза с досада и пренебрежение "аз така съм те гледал много пъти", рязко се събудих.
беше странно, хем се уплаших какво гледам, хем беше сюрр. смешно.  Laughing

# 528
  • bad@ss
Ама тя наистина ли е с кюлоти и токчета в леглото?
Аз помислих, че вирнатият крак е ФШ.

# 529
аз ви казах, че Галка и Смешан са психопатски плашещи. това кат' си вирна крака сутринта и то другото каза с досада и пренебрежение "аз така съм те гледал много пъти", рязко се събудих.
беше странно, хем се уплаших какво гледам, хем беше сюрр. смешно.  Laughing
hahaha
Честно, не е в ред човекот Mr. Green Някои мъже с вид на библиотекари, умрат да се правят на такива, дето де що видят жена, я опъват и само такива вметки правят при разговори... ooooh! Начи Бекъмова ще я блъска, неговата си я виждал много пъти с вдигнати крака, тоя като шимпанзе бонобо се държи... Crazy А как да се напъна на такъв да му повярвам какъв е *б@ч, като прилича повече на млад поп в отпуска с тая блага физиономия и очета на тъжно кученце?!

Случайно ми изскочи една неприятна статия за тия двамата
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/bivshata-spruga-na-stef … a_news160108.html

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 18:43 от X-RayLily

# 530
А той може да е искал да каже за Виктория, че един вид му е толкова гадна, че му иде да я заблъска в стената. Grinning

# 531
  • Бургас
Много грозно изказване на Галиния смешник,каквото и да е искал да каже.В Нова станаха съвсем като роднина-милиционер,ама поне този въздухар да ни го бяха спестили! Sick

# 532
Май и двамата са казвали, че са се намерили, когато са били вече свободни.

# 533
  • София
Стефан си има работа, даже май се занимава с няколко бизнеса ( един от които е пчеларство) . Не мисля,че е сложен там,защото е безработен и да попълва дупките в семейния бюджет. По-скоро мисля,че предаването е с нисък рейтинг ( това няма ли къде да се провери? ) и се чудят какво да измислят,за да им обърнат внимание.
Не съм чула да се занимава с пчели, някакъв компютърен специалист го титулуваха доколкото помня, от преди години, когато Гала реши да го сподели със света. Но не ме и интересува де, може и да греша. Обаче е смешно и го прави женчо, че ѝ върви по гайдата за това тъпо и леко за такива с хлопащи дъски предаване... А че предаването е с нисък рейтинг, не се съмнявам! Само шашави го гледат, особено в частта с доктор Папазова и нейните фантасмагории. Не знам дали участва още. Това предаванце съм имала глупостта да забележа последно преди повече от година, когато в работата телевизорът бръмчеше като фон и докато работя мяркам му
С разкодиране на телефончета се е занимавал едно време преди да стане мъж на Гала. Помня че едно интервю съм чела с бившата му жена и от там ми е останала тази информация. И някакви магазини за дрехи имал, ама те били всъщност собственост на жена му

# 534
Май и двамата са казвали, че са се намерили, когато са били вече свободни.
Е, кЪк, те са бели и добри. Прочети статията... Sick

# 535
  • Варна
А той може да е искал да каже за Виктория, че един вид му е толкова гадна, че му иде да я заблъска в стената. Grinning
Не не, аз не можах да го пресъздам точно разговора, усещаше се баш такава плоска сексуална нотка Grinning

# 536
  • Варна
Обсъждания чичо Стефчо ми е много анти, дори само на снимка. На екран няма да си го причиня.

# 537
  • DE
На Гала "мъжа" съм го гледала точно два пъти по 5 минути и двата пъти я унижи в ефир  Sick Мухльо, не стига, че е там заради нея ми я излага постоянно  ooooh! Абсолютен тъпанар.

# 538
  • Tам през Атлантическия океан
Мъжете на мединйте 'дами' е хубаво да си стоят в сянка и да си се занимават с техните неща / бизнеси каквито и да са те Wink

# 539
Много зле е тази идея с гаджето на Гала. Вчера ги погледах малко и говореха за извънземни и стелки за пред вратите, които трябвало да са с определени цветове, та като дойде извънземното да види,че си добре настоен за него по цветовете. Та излязоха в коридора пред апартамента си да оглеждат на хората стелките, за да видят имат ли те тези цветове.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт