Звездни компромати - 339 част

• 141 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Stuck Out Tongue Winking Eye Божеее, добре че нямам българска тв.

# 541
Няколко пъти си пускам предаването и всеки път оставам с чувството, че тоя смешник е изнудил Гала да го вземе в предаването и тя се е съжалила над него, а сега Стефчо си избива комплексите и я унижава наред. Тя самата също се усеща, защото се вижда, че ѝ и неудобно от простотиите му. Мига кат плъх в брашно и се присвива от неудобство. Сигурно тръпне какъв ще е следващия му мачо" коментар "Аз разбирам от всичко".
Преди тя ми беше смешна, но сега ми е жал за нея. Да го търпи този не само у тях си, но и на работата, трябва да е голям кошмар.

# 542
  • Оптимист по принуда
Лив Тейлър. Разгледах инстаграма и', прекрасна е.

# 543
Настоящето гадже на Мария - Свинаря

http://prikachi.com/images.php?images/138/9194138h.png

# 544
  • Варна
Горан Брегович къде остана Grinning

# 545
  • Rock & Roll feeling ...
това кат' си вирна крака сутринта и то другото каза с досада и пренебрежение"аз така съм те гледал много пъти", рязко се събудих. Laughing
По-скоро беше опит за шега,отколкото реална досада и пренебрежение.

Скрит текст:
Стефан си има работа, даже май се занимава с няколко бизнеса ( един от които е пчеларство) . Не мисля,че е сложен там,защото е безработен и да попълва дупките в семейния бюджет. По-скоро мисля,че предаването е с нисък рейтинг ( това няма ли къде да се провери? ) и се чудят какво да измислят,за да им обърнат внимание.
Не съм чула да се занимава с пчели, някакъв компютърен специалист го титулуваха доколкото помня, от преди години, когато Гала реши да го сподели със света. Но не ме и интересува де, може и да греша. Обаче е смешно и го прави женчо, че ѝ върви по гайдата за това тъпо и леко за такива с хлопащи дъски предаване... А че предаването е с нисък рейтинг, не се съмнявам! Само шашави го гледат, особено в частта с доктор Папазова и нейните фантасмагории. Не знам дали участва още. Това предаванце съм имала глупостта да забележа последно преди повече от година, когато в работата телевизорът бръмчеше като фон и докато работя мяркам му
Че пчеларството му е "един от бизнесите" той го каза в едно от предаванията. Ако е решил да помогне на Гала,заради рейтинга, в моите очи,това му решение не го прави "женчо"(хубаво човек да е готов да помогне на половинката си, дори и да е мъж) , а нямащ реална преценка. Щото хич не му се отдава. Въпреки,че като се замисля заговори се дори и в темата за тях,може би целта им до някъде е постигната.

А той може да е искал да каже за Виктория, че един вид му е толкова гадна, че му иде да я заблъска в стената. Grinning
От коментарите тук и аз останах с такова впечатление,но след това,като си пусканх конкретната ситуация, баш в ония  другия смисъл беше коментара.

На който му е любопитно и не го е гледал - цъквидео,коментираното е до към 11:44

Ако това е сегашния на Мара ...  Една идея по-симпатичен е от джуките й. 
Тоя ББ й беше голям автогол. Ако преди само се предполагаше какво търси при такива, сега вече е съвсем ясно.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 02:20 от Вот так .

# 546
Много зле е тази идея с гаджето на Гала. Вчера ги погледах малко и говореха за извънземни и стелки за пред вратите, които трябвало да са с определени цветове, та като дойде извънземното да види,че си добре настоен за него по цветовете. Та излязоха в коридора пред апартамента си да оглеждат на хората стелките, за да видят имат ли те тези цветове.  hahaha

Това не може да е истина!

# 547
Присъствието на Стефан в ”На кафе” ми напомня за злощастното участие на Джуджи в „Капките”...

# 548
Много зле е тази идея с гаджето на Гала.
Mда, толкова зле, че целта е постигната. И аз пуснах да ги видя. Вече не остана никой,  който да не е запознат с Галиният льоло. А тук цели две страници коментари. А през това време Зизу се готви на фона на всеобщото негодувание да стане титулярна водеща...
Не и върви на Гала с мъжете.

# 549
Зизу и да стане титулярна водеща ще е за кратко. Хич не я бива милата.

# 550
Цялата Нова ТВ е кошмарна. Стана в последно време. А преди няколко години у дома ТВ- то бе все на нея... Защото не бе толкова крещяща като останалите.
Като започне сутрин В. Николав да мрънка, Мон Дьо - крайно нелицеприятен, немощните напъни в "На кафе", не съм много запозната, но следобеда май е запълнен с индийски сериали, само за едно мога да им дам една точка - вечер.  Колкото и да е некадърно направен дават БГ сериал...за разлика от Босфор ТВ. И е належащо да си сменят лицата!

# 551
  • bad@ss
Зайнеб наистина е зле...
Току що си измиха зъбите. Оставаше и да се и**ерат, а Папазова да влезе и да чекне съдържанието, но това сигурно в понеделник.

Леле, този човек да вземе да се върне да си доспи...

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 09:42 от ЛуДната соната

# 552
Май аз съм от тези,които не са гледали все още Гала и мъж

# 553
Галена /ако е тя/ няма нищо общо с финото и изпилено лице, което показва по снимките
Скрит текст:

# 554
Май аз съм от тези,които не са гледали все още Гала и мъж
Не си само ти и не мисля и да си ги причиня.

Общи условия

Активация на акаунт