Звездни компромати - 339 част

• 141 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз случайно попаднах на видеа от Вип Брадър и съм шокирана : Мария тъпото (която иначе се мисли за дама от високо ниво) се държи като мутра от 90-те и непрекъснато заплашва с физическа и всякаква разправа опонента си. Преди беше само проста, сега е нагла мутро-простачка, която има 'схема за пазаруване в Рим, Милано и Париж' Sick Мисълта и вече се следи, но диалекта и простотията няма как да се шлифоват и избиват във всяко изречение.
И после ще говори за 'дами', за това, че жените трябва да са нежни. На какво отгоре се е взела като последна инстанция тази с плазмодиите, вместо уста (щото това, нейното и на вагина не прилича, а на някакъв плужек) #Crazy #Crazy #Crazy И изобщо в какъв свят живеят тези фолкаджийки, че всичко се върти около това, кой с какви говеда разполага?!
Междудругото тя отдавна пее, но аз като човек, който знае чалгата само от такситата - не знам нито една нейна песен. Crossing Arms Crossing Arms

# 556
Мария в момента е в "На кафе" с тоалет, с който е била вече във Вип брадър. Занижила е стандарта Дамата.

# 557
Обожавах На кафе като излезе предаването. Беше много интересно с различно рубрики и гости. Всеки път като се прибирам нивото спада ли спада....
За съжаление всеки формат се изчерпва....
Гледах видето няколко секунди от дома на Гала. УЖАС, приятелят й е голям простак.

# 558
  • Пловдив
Галена /ако е тя/ няма нищо общо с финото и изпилено лице, което показва по снимките
Скрит текст:
от кога е снимката?

# 559
Май аз съм от тези,които не са гледали все още Гала и мъж
Всъщност и аз не съм. Просто четох за изцепките му, които коментирах тук вчера. А печалният му лик го има на достатъчно места в нета, та да го знам как изглежда. Току що се събуждам, с радост им проспивам тъпото предаване.

# 560
  • Варна
Гледах клипче от ВБ, където другото недоразумение Мегз я нарича компаньонка и че седи на масата още 12-13 жени и чака да я "изберат". Всъщност това е реалността и затова Марчето се стъписа и не обелва дума. Въпросният възрастен господин така си ходел- с харем от 10тина жени. Дали си избира по една или правят оргии за забавление, не знам. Ако има заралии в темата- да споделят. Тези неща се знаят в града и не са тайна за "Аякс-а".

# 561
Галена /ако е тя/ няма нищо общо с финото и изпилено лице, което показва по снимките
Скрит текст:
от кога е снимката?
от тези дни, в пловдивски хотел след участие.

# 562
А този зад тея уж бил любовника й. Според едно жълто издание.

# 563
На мен ми прилича баш на мъжа й.

# 564
  • Sofia
Мъжът и няма такава коса.Прилича ми на първия мъж на Мара

# 565
Точно такава му е косата
Скрит текст:

# 566
На мен пък ми прилича на Тото от една рап група Скандау, сега е и във Вип Брадър.

# 567
Мхм... Стефан и в гръб се разпознава, но Галето няма особена прилика на двете снимки.

# 568
Ей, веднага развалихте " новината". А беше така пикантно сервирана: " скандално", " няма да повярвате" и т.н .

# 569
  • Sofia
Точно такава му е косата
Скрит текст:
не съм го виждала с такава коса,а все късо остриган....значи е той,съгласна ✌

Общи условия

Активация на акаунт