Звездни компромати - 339 част

• 141 347
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
А какво притежава този Павел, че се избиват за него? Laughing

Качествено бело!

# 676
  • София
А какво притежава този Павел, че се избиват за него? Laughing

Качествено бело!

Чакай, че реших, че имаш в предвид БЕЛЬО: ))))

# 677
  • гр.Пловдив
Smiling Imp

# 678
...Дори и хора като малък Гущеров,които не са така типично овъртолени...

... Малина, Алисия, Мария, Светлана Василева....стартирал още на 14 годишна възраст ... и викаш не бил овъртолен... Joy

Хареса ми градината на Джулиан Мур. Blush

# 679
Дворчето на Джулиан ми е много готино. Simple Smile

# 680
  • гр.Пловдив
На мен пък не ми харесва изобщо домът й  ,ама грам..един такъв ретроспективен,скучен ,тъжен и педантичен ми стои .,

# 681
И на мен не ми харесва.

# 682
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз случайно попаднах на видеа от Вип Брадър и съм шокирана : Мария тъпото (която иначе се мисли за дама от високо ниво) се държи като мутра от 90-те и непрекъснато заплашва с физическа и всякаква разправа опонента си. Преди беше само проста, сега е нагла мутро-простачка, която има 'схема за пазаруване в Рим, Милано и Париж' Sick Мисълта и вече се следи, но диалекта и простотията няма как да се шлифоват и избиват във всяко изречение.
И после ще говори за 'дами', за това, че жените трябва да са нежни. На какво отгоре се е взела като последна инстанция тази с плазмодиите, вместо уста (щото това, нейното и на вагина не прилича, а на някакъв плужек) #Crazy #Crazy #Crazy И изобщо в какъв свят живеят тези фолкаджийки, че всичко се върти около това, кой с какви говеда разполага?!
Междудругото тя отдавна пее, но аз като човек, който знае чалгата само от такситата - не знам нито една нейна песен. Crossing Arms Crossing Arms
Абсолютно съгласна съм! И най-възмутителното е как в предавания като "На кафе" (аз ББ само там засичам) я подкрепят и никой не се сеща да спомене, че подобно поведение е възмутително.

# 683
Не харесвам Шакира,харесвах я през 2002г.,когато излезе.Сега ако се разведе ще е добре,защото в момента с нейния са се превърнали в скучна и нереално щастлива,полирана двойка!Ужас...Искам развод,драма=оттам-промяна във визията,нови готини песни и нормално поведение Simple Smile
Къщата на Мур ми хареса,но двора не съвсем,липсва ми модерното,басейна...хаха

# 684
  • Once there was a Hushpuppy...
Понякога имам чувството, че съм единствената неразведена в целия свят Mr. Green

На мен пък много ми хареса къщата на Дж.Мур Heart Eyes

# 685
  • Rock & Roll feeling ...
...защото в момента с нейния са се превърнали в скучна и нереално щастлива,полирана двойка!
Ако се обичат и разбират, да изглеждат и скучни,ако ще!
Не искам развод и драми. Имат две дечица... Да се обичат,да си ги гледат и да си направят още Simple Smile

# 686
  • До сърцето...
...Сега ако се разведе ще е добре ....

Те с Пике нямат брак, така че развод и цирк към него няма да има....

Гнусно е това - да чакаш шоу от чуждо нещастие, б*си!

# 687
  • Варна
Гнусно е това - да чакаш шоу от чуждо нещастие, б*си!
Точно. Това са хора и човешки съдби, не цирк.

# 688
Чак пък нещастие...точно с тези Grinning личи им,че са почнали с мимолетно увлечение,което отдавна е избягало от тях,и изкуствено си удължаваха "агонията".Според мен Шакира още не е срещнала мъжът за нея,но и това ще стане Simple Smile

# 689
Кога и как пък успя да прецениш, че връзка с две деца, всъщност е била агония?! ooooh! И понеже не вечеряш с тях, а впечатлението ти е от това, което виждаме и всички останали по сайтове, телевизия и списания, нито за миг не е прозряла агония в отношенията между тези двама души от показаното.
Некои хора сте направо необясними по никакъв нормален начин! Tired

Общи условия

Активация на акаунт