Не искам брак, а секс

• 57 599
  • 807
  •   1
Отговори
# 240
Поредният ненормалник, тръгнал да търси из форума някоя малоумна глупачка за извратените си желания. Не знам защо му коментирате постовете на тоя, по-скоро е за доклад на модератор, ще обяснява къде и как си го вкарва, ама я марш! Някакви граници трябва да има, чак толкова разкрепостеност не е възпитано да се демонстрира.

# 241
Изобщо не става дума за задоволяване на незадоволена жена, нито пък за поетапно (един след друг... сещай се какво), а само и единствено за едновременно участие на едно и също място. По-културно не бих могъл да го напиша.
Бедна ми е фантазията да си го представя.
- Опитах се. Това с едновременното участие на едно и също място... Горката жена. Чисто, хм, анатомично имам предвид.
Може и да не ви се вярва, но жената не само няма проблем, но и й харесва. Иначе нямаше да го правим.

# 242
  • Далече, далече
Браво на вас. Можеш ли да дадеш някоя идея как автора да намери разкрепостена партньорка? Като те чете, сигурно зеленее от завист.

# 243
  • Тра-ла-ла
Ако отдолу е разграден двор - що да не се поберат с лекота 2 броя?!

# 244
Аз мисля, че иде реч за 2 различни, макар и близкостоящи, отвора в женското тяло, а не 2 мъжки атрибута в една и съща ... дупка. Thinking
Или, ако действително е второто, то това е нещо ново и неразбираемо за мен. Crazy
Да, правилно сте разбрала, второто е. Кое Ви кара за си мислите, че е невъзможно?

# 245
Просто изразих мъжката дилема по този въпрос. Онази, през която почти всички мъже в даден момент от живота си са минали. И колкото по-бързо са схванали истините от вашите постове, толкова по-успешен е бил сексуалният им живот.

Мъжете, израстнали в нормални семейства, а не някакви дисфункционални (с липсващ баща и пр.) обикновено я осъзнават тази истина още на 4-5 години, наблюдавайки родителите си, а не като започнат (или искат да започнат) полов живот и видят, че никоя не ще да им пусне. Жена, която ще прави секс с някого, без да е предразположена минимум с внимание и отделено време, най-вероятно също е от семейство с липсваща бащина фигура и/или вече се е предразположила сама с голямо количество алкохол.

# 246
Изобщо не става дума за задоволяване на незадоволена жена, нито пък за поетапно (един след друг... сещай се какво), а само и единствено за едновременно участие на едно и също място. По-културно не бих могъл да го напиша.
Бедна ми е фантазията да си го представя.
- Опитах се. Това с едновременното участие на едно и също място... Горката жена. Чисто, хм, анатомично имам предвид.
Може и да не ви се вярва, но жената не само няма проблем, но и й харесва. Иначе нямаше да го правим.
Нормален мъж на твое място не би се хвалил. Че излиза малко като вица:
Срещнали се в бара бившият и настоящият съпруг на една жена.
Бившият подметнал, че не би взел употребявана стока, а настоящият се подхилил, че след първите 6 см е чистак нова.

# 247
  • ВАРНА
Що да не влязат?Ако са с големина на палец може и четворка да спретнат.

# 248
  • Далече, далече
На автора ще му се пръсне главата, като ви чете.

# 249
  • Тра-ла-ла
Тц, топките ще му се пръснат, ако не намери сексуален обект Laughing

# 250
  • Далече, далече

Щом има ръце, няма да се пръснат.

# 251
  • Тра-ла-ла

Щом има ръце, няма да се пръснат.
Ще му се протърка линията на живота Joy

# 252
  • Далече, далече
Може вече да се е протъркала. По мои спомени той си падаше по книгите на Филип Рот. Голямо търкане трябва да е паднало.

# 253
# 254
  • Далече, далече
Това повече би подхождало на една друга тема.
Смях се до сълзи, когато го четох за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт