Не искам брак, а секс

• 57 599
  • 807
  •   1
Отговори
# 255
Някои потребители прекаляват в осъждането и квалификациите по адрес на тези, които имат нужда от просто секс или са способни да изпитват удоволствие от просто секс. Ние не сме нито втора категория хора, нито сме задължително емоционално увредени или нещо такова. Просто има хора, за които сексът е сливане между тела, инстинкти, феромони, химии и т.н. и въобще ама въобще не е нужно нищо друго - просто едно привличане към външни телесни белези без никакво значение човекът срещу теб дали обича котки или кучета, каква точно диплома има, харесва ли Биг брадър или не, харесва ли класическа музика или не и т.н. и т.н.

Някои хора понякога просто имат нужда от едно чисто и просто чукане. И това не ги прави нито престъпници, нито дегенерати, нито втора категория хора. Прави ги просто хора, за които сексът е секс. Хора, които могат да изпитат удоволствие от правенето му без никакви допълнителни надграждания. Няма вина в това.

# 256
Някои хора понякога просто имат нужда...
Може, но конкретно тази нужда има вероятност да доведе някакви последствия, и то сериозни, които да преобърнат не 1 и 2 живота. Затова който е еволюирал внимава как и кога я задоволява, а не тича като бик на червено.
Пък който е назад в развитието си, има пълното право да се задоволява като маймуните, но няма нужда да обяснява как това е нормално и що пък не щат и другите.

# 257
Някои хора понякога просто имат нужда...
Може, но конкретно тази нужда има вероятност да доведе някакви последствия, и то сериозни, които да преобърнат не 1 и 2 живота. Затова който е еволюирал внимава как и кога я задоволява, а не тича като бик на червено.
Пък който е назад в развитието си, има пълното право да се задоволява като маймуните, но няма нужда да обяснява как това е нормално и що пък не щат и другите.
Ето тук виждам осъждане на различното и чист стереотип. Как и на какво основание реши, че хората, които могат да правят секс без чувства са "нееволюирали"? Дори и лекото загатване на дарвинизма в поста ти е нелепо, защото животните се съвкупляват с ясната цел да се размножават - неслучайно го правят в точно определени подходящи за това периоди. Къде е тук човекът с неговия стремеж към сексуално удоволствие - напротив - точно, защото е еволюирал, е разбрал, че сексът носи огромна физическа наслада, отключва куп прекрасни хормони в мозъка и други жлези, а освен това и държи простатата в превантивна грижа.
Тесногръдо и допотопно ми е разсъждението ти.

И да не забравяме, тия дето могат да правят секс без чувства, могат да правят и с чувства. Докато твоята порода просто не познавате една част от човешката сексуалност.
Кой е недоеволюирал сега?

# 258
Някои потребители прекаляват в осъждането и квалификациите по адрес на тези, които имат нужда от просто секс или са способни да изпитват удоволствие от просто секс.
... дрън-дрън ...
А други потребители се вземат прекалено насериозно и не схващат гъбаркането.
А, да. И са доста боси на тема еволюция и сексуални практики в останалия организмов свят. Wink

# 259
  • Варна
Код:

Кой е недоеволюирал сега?

Мога, мога да правя секс без чувства... ама не ми разрешават Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
nofelet, напротив, еволюирали са, защото (за щастие) това е процес, от който трудно се бяга, но заради лични проблеми, неуспехи, комплекси, всъщност изпитват нужда да се правят на много либерални, отворени и т.н.
А всъщност, когато човек наистина има някаква нужда си я задоволява без много приказки, но в случаите, които споменах в първото изречение не реално нуждата е да обясниш на повече хора, че имаш еди каква си нужда (а не винаги я има на практика).
Ако авторът имаше реално нужда от секс щеше да си пусне темата във форум, в който хората са необвързани и са му целева група. Дори да не мислят като него, да се опита да им промени мисленето.
Тук даже да допуснем, че всички са незадоволени бракувани каки, даже да му се засилят в леглото, не биха търсили брак, защото си го имат.
А най-вероятно е някой, който просто се е чудил с кого да се избъзика Simple Smile

# 261
Жената всеки път рискува нежелана бременност при секс и съществува риск доста да си навреди на здравето и на плодовитостта, когато вече желае. Само жени с патологично ниско самочувствие и стабилно пияни биха правили секс, без да им обърнат поне малко внимание и да отделят малко време за предразполагане. Жените не запалват веднага, ако не са предразположени, рискуват един куп проблеми и никакво удоволствие от секса с човек, който очевидно не го е грижа за тях и не ги харесва дори дотолкова, че да отдели малко внимание. Ако се случи нещо, такъв мъж със сигурност не би се ангажирал да помогне. Имали нужда просто от секс - ами те и животните, които не са хора, като имат нужда просто от секс, имат ритуали, ухажвания, бой със съперници, ама жените трябва да правят секс с някой, който търси жена, която не изисква нищо. Че то и ръката, с която мастурбираш, пак изисква грижи и внимание.

# 262
Някои потребители прекаляват в осъждането и квалификациите по адрес на тези, които имат нужда от просто секс или са способни да изпитват удоволствие от просто секс.
... дрън-дрън ...
А други потребители се вземат прекалено насериозно и не схващат гъбаркането.
А, да. И са доста боси на тема еволюция и сексуални практики в останалия организмов свят. Wink
Няма гъбаркане. Има избиване на комплекси по най-отегчителния и популярен начин -  чрез заклеймяване на различното. Не визирам конкретно теб. Просто мисля, че е излишно да се намесва чак Дарвин Simple Smile

Не знам някой способен да прави секс без чувства да хули неспособните. Обратното обаче е особено често срещано.

# 263
Само жени с патологично ниско самочувствие и стабилно пияни биха правили секс, без да им обърнат поне малко внимание и да отделят малко време за предразполагане.
Дали? Wink

# 264
Секс без чувства? Чудя се колко невзискателен и закъсал трябва да е човек, за да не изпитва нужда, когато прави секс, да има чувството, че харесва партньора си.

Да, нофелетчо. Ако беше отделил време и внимание (не казвам пари и подаръци) на единствената, която ти е пуснала без никакво предразполагане, най-вероятно щеше да разбереш, че е имала разни проблемчета като проблемно семейство, ниско самочувствие и пр. А за алкохола съм сигурна, че не е била трезва, когато е правила секс с теб.

# 265
Не се сърди, човече  според мен пак бъркаш теорията с практиката. В същност жени , които от дълги години са омъжени и се обръща внимание повече на кюфтетата във вечерята , отколкото на тяхната личност ... ами те изпитват много по/малко чувства при секса отколкото загрелите в дискотеката еднократки ... 
При мъжете много работи фантазията.

# 266

Няма гъбаркане. Има избиване на комплекси по най-отегчителния и популярен начин -  чрез заклеймяване на различното. Не визирам конкретно теб. Просто мисля, че е излишно да се намесва чак Дарвин Simple Smile
Лошо. Свързването на еволюцията само с Дарвин е за лоулевълите.
Цитат
Не знам някой способен да прави секс без чувства да хули неспособните. Обратното обаче е особено често срещано.
Дали? Я прочети пак темата.

# 267
Не се сърди, човече  според мен пак бъркаш теорията с практиката. В същност жени , които от дълги години са омъжени и се обръща внимание повече на кюфтетата във вечерята , отколкото на тяхната личност ... ами те изпитват много по/малко чувства при секса отколкото загрелите в дискотеката еднократки ... 
При мъжете много работи фантазията.
А ти бъркаш потребителя Joy
Къде съм казала, че жените правят секс, само ако има чувства? Въобще не мисля така.

# 268
  • Варна
Секс без чувства? Чудя се колко невзискателен и закъсал трябва да е човек, за да не изпитва нужда, когато прави секс, да има чувството, че харесва партньора си.

Е стига де, дори и само за единия секс би трябвало да ти хареса партньора, няма да забършеш някой клошар.
Само, че тогава гледаш други качества, не ти пука колко е умен, добър и одухотворен.

# 269
Казах ви вече, ако мъжете толкова прагматично подхождате към секса, намерете си също прагматични партньори- други мъже.

Общи условия

Активация на акаунт