Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 853
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
За кашлица издълбана черна ряпа се пълни с мед или захар като стане сиропче се пие по 1 супена лъжица няколко пъти на ден има ефект и е безвредно. Консултирай се с АГ за всеки случай може да ти препоръча сироп подходящ за бременни.

# 286
Привет и от мен, дами! Нова съм във форума, с първа бременност, ПРМ - 17.09 и термин на 24 юни. Вчера бях на преглед, но за сърчице е рано, а аз съм толкова нетърпелива. Grin Засега се чувствам добре, надявам се занапред всичко да е наред.
Желая на всички безпроблемно бременеене и лятото да гушкаме здрави, пухкави бебчета! Heart 

# 287
  • Пловдив
Привет,дами! Как сте днес?

Дайте някаква  изпитана бабешка рецепта за кашлица или безвреден сироп,че вече 3ти ден се боря с някакъв вирус и се продрах да кашлям Tired  С хремата и синуита горе-долу се справям,но кашлям като магаре.

Желая на всички добри новини от прегледите и много нови тупкащи сърчица! Heart Eyes
Пробвай с боров мед. За кашлица е безпогрешен. Но не знам дали е безопасен при бременност. В нета трябва да пише. Нямам време сега да проверя

# 288
Здравейте, вече официално се включвам с термин 03 юни  Grinning Преди малко бях на доктор имам си ембрионче със сърчице 1.7см  Heart Eyes След две седмици пак ме вика да видим как вървят нещата, а междувременно ми изписа Утрогестан.
Колкото до ходенето до тоалетна и аз с първата си бременност имах проблеми, но нищо лекарствено не съм приемала. За да е всичко наред трябват повече фирби, пресни плодове и зеленчуци.

# 289
  • Велико Търново
Включвам се и аз, мили мами! Терминът ми е на 22.06.2018. Simple Smile Втора бременност.

# 290
Добре дошли на новите мами! Flowers Bouquet
Леко бременене Simple Smile
Аз имам час за 08.11. тогава ще ми е първия преглед Simple Smile дано да не откача до тогава Wink

# 291
Добре дошли на новите мами! Flowers Bouquet
Леко бременене Simple Smile
Аз имам час за 08.11. тогава ще ми е първия преглед Simple Smile дано да не откача до тогава Wink
Моят втори за сърчице ще е тогава Simple Smile Дано на този празник да ни върви Simple Smile

# 292
Привет и от мен, дами! Нова съм във форума, с първа бременност, ПРМ - 17.09 и термин на 24 юни. Вчера бях на преглед, но за сърчице е рано, а аз съм толкова нетърпелива. Grin Засега се чувствам добре, надявам се занапред всичко да е наред.
Желая на всички безпроблемно бременеене и лятото да гушкаме здрави, пухкави бебчета! Heart 

Добре дошла! И аз съм като теб! ПРМ 17.09 и термин 24 юни Grinning Другата седмица ще съм на първи преглед, дано вече не е рано за сърчице Simple Smile

# 293
Моят преглед ще е във вторник. Не знам какво да очаквам да се види. Ще съм в 7+2г.с.

# 294
Здравейте на всички и аз съм със термин 06.2018 и много силно се надявам че всичко ще е наред.Имам две неуспешни бременности и се моля този път нещата да се получат.В 6г.с.+5 вече чухме сърчице.И така лека и успешна бременност на всички

# 295
Добър дееен!
Честито зимно часове време Sad
Сутрин ми е супер, но вечер е ужас.
Как сте днес?
Ние си стоим на топло и подпираме ту диван, ту стол Simple Smile

Някой ако иска да бъде добавен във фейсбук групата, да ми пише на лични имейл и имена във фейса Simple Smile

# 296
Нямам никакви оплаквания,за сега Simple Smile нито ми се гади,нито повръщам,съвсем нищичко Simple Smile
Може би,качели съм загубила апетит,малко,само Simple Smile

# 297
Моят синковец сега е решил да ми пили нервите и да се преструва, че не му се спи. Да видим чий инат ще надделее. Grinning

Аз сутрин успявам да се нахраня, но след това става някакъв ужас. Гади ми се като за световно, макар да не повръщам. Цял ден мога да не ям. Само вечер ако успея да хапна още нещо. Хапвам по някоя ябълка или резен салам и това ми е обеда.

# 298
За сега нито ми се гади нито съм загубила апетит даже на против хапвам си каквото ми се яде. Днес поработих в къщи по прибрах играчки и изчистих въпреки забраните не мога да лежа по цял ден,но нямам болки дано на прегледа на 2ри да ми кажат, че отлепването е в миналото.
На работа прекия ми началник вече знае че съм бременна (все пак отсъствам за прегледите) и каза, че заради едно бебе няма да си търсят нова счетоводителка Grinning  ще мислим вариант колегата да води касова книга пък аз когато мога да прескачам да осчетоводявам.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 09:12 от tsveti_djukelova

# 299
Мислили ли сте за име?Аз женско имам,но за момче ще падне мислене...

Общи условия

Активация на акаунт