Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 791
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Ivory_ , не е нетактичен въпроса ти, няма проблем. Твърде млада и неопитна - след няколко дни навършвам 21.

За огромно съжаление момичета моята бременност е почти приключила, утре съм на преглед, за да определим какво ще се случва, няма развитие и най-вероятно става дума за кухо яйце. Беше ми много приятно да обменяме информация и желая на всички ви успешен ревлив финал! Hug

Alexche, как мина прегледът? какво ти казаха?
Въобще не ми се иска да развалям хубавата тема, историята е неприятна - смених си лекаря, новия заключи вчера, че е кухо яйце и днес го махнахме. Спокойна съм, защото смятам, че открих доста добър лекар, стария възнамеряваше да ме тъпче с утрогестан, и да чакаме още цели 2 седмици, въпреки че виждаше, че развитие няма.
Благодаря ви за загрижеността момичета! Желая ви всичко най-хубаво и с удоволствие ще ви чета. Hug

# 541
Здравейте Simple Smile
Слагам кафенцето
*Alexche*, много съжалявам Sad Пожелавам ти скоро да се зарадваш и да имаш щастлив финал!

Добре дошли на новите мами, пожелавам ви леко бременеене Simple Smile

Аз хем съм в ранните седмици, хем ми личи и не става за криене. Доста рано ми се вижда, но пък ми е втора бременност и знам ли. То си е от храна и подуване, но все пак.

За храните, и на мен само кисели неща ми се хапват и ми оправят вкуса.

Да попитам за фейсбук групата, има доста мамчета които ми искаха добавяне, но не са влезли, дали има проблем или просто не са влизали във фейсбук скоро? Ако има проблем ми пишете на лични да оправим нещата Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички.

# 542
Alexche, съжалявам и аз Sad Гледай напред, ти си много млада, следващия път всичко ще бъде наред!

# 543
Здравейте бъдещи мамчета Simple Smile
Да ви се представя на 31 година, втора бременност с близнаци ( ИКСИ), сега сме в 7 г.с. и 6 д. На преглед съм на 21.11 за сърца. Много съм притеснена, първата ми бременност завърши с мисед в 9 г.с и сега много ме е страх.  Лека бременност на всички, надявам се да се подкрепяме до юни Simple Smile

# 544
Добре дошла tweety и приятен престой до юни месец Hug
Понеже гледам, че групата ни доста добре се движи искам да попитам кой ще се заеме в бъдеще с правенето на новите теми. Аз много не съм наясно как стават нещата с оформянето на първата страница, а смятам че вече ще има какво да си закачим на нея Blush
Мисля, че вече можем да почнем да си предлагаме заглавия за новата тема и да гласуваме ( поне си спомням, че беше така с предишни групи).

# 545
Относно тази тема само *Cathy* може да променя и оформя първата страница с ъпдейти, защото тя е създала темата Simple Smile Иначе изобщо нямах представа, че можем да създадем цяла група с различни теми само за Юнски Мами 2018 Simple Smile

# 546
Аз до колкото знам всяка тема се ползва до 50 страница и след това се прави следваща тема, която е с ново име, картинки и т.н зависимост човека, които я пусне как ще в моделира. Поне като гледам други теми с термини така правят още.

# 547
Благодаря Манита! Дано всички си изкараме до юни в сладки приказки Simple Smile

# 548
  • София

[/quote]
Ами посещавам д-р Тошева в МЦ Пентаграм
[/quote]
И аз се следя при нея Simple Smile Много ми харесва като отношение, винаги е усмихната. Момичета, и аз не знам нищо за болници все още, не съм мислила дори... знам, че доста болници имат ден на отворените врати и бих се възползвала, за да избера. Но има още доооста време до тогава. Аз да се похваля, че ми мина първия БХС, с таткото видяхме едно пораснало бебче, което вече прилича на малко човече и е много подвижно. Д-р Тошева се оплака, че не може да му направи хубава снимка, защото то просто не се спря. Много е вълнуващо! Резултатите за генетични заболявания са добри, т.е. рискът е много малък и казаха, че не се налага да се прави втори БХС. Няма какво повече да искам Simple Smile

# 549
Аз се чудих, чудих и накрая реших да се следя там където живея, т.е. в Асеновград, при лекарката, която следи и предната ми бременност по здравна каса. Тогава бях страшно доволна- много спокойна жена, обясняваше ми всичко. А и позна пола доста рано. Ако не се местим в Пловдив ще родя тук. Поне тук може да сложат спинална упойка при секцио за разлика от Хирургиите.

Вонди, с предната бременност и моят дребосък не се спираше. На ултразвука в 11г.с. се учудих и питах доктора дали движенията са от апарата. Невероятно ми се виждаше да прави такива салта толкова рано.  От по-късен преглед имаме снимка застанал в поза мислители подпрял брадичка с юмруче.Grinning

# 550
Мами да ви питам на тази 1 ФМ ще водители или водехте ли татковците? Искам да питам момичетата от София, във Фемина към кой доктор да се обърна за час или при който и да се падна всички обясняват добре?

# 551
  • София
Аз се чудих, чудих и накрая реших да се следя там където живея, т.е. в Асеновград, при лекарката, която следи и предната ми бременност по здравна каса. Тогава бях страшно доволна- много спокойна жена, обясняваше ми всичко. А и позна пола доста рано. Ако не се местим в Пловдив ще родя тук. Поне тук може да сложат спинална упойка при секцио за разлика от Хирургиите.

Вонди, с предната бременност и моят дребосък не се спираше. На ултразвука в 11г.с. се учудих и питах доктора дали движенията са от апарата. Невероятно ми се виждаше да прави такива салта толкова рано.  От по-късен преглед имаме снимка застанал в поза мислители подпрял брадичка с юмруче.Grinning

И аз не очаквах такова движение, все едно правеше дължини в басейн 😊 много е миличко. А за воденето на бащата, мъжът ми дойде с мен като му бях казала, че може би ще го пуснат. Преди бях виждала татковци да излизат от стаята с ехограф, затова предположих, че няма да има проблем. Лекарката се съгласи и  беше страхотно изживяване и за него. Правеше и видео с телефона си, така че сега си имам клип  как бебето се движи и си го гледам. Според мен, ако бащата има възможност,  е хубаво да присъства.

# 552
Мами да ви питам на тази 1 ФМ ще водители или водехте ли татковците? Искам да питам момичетата от София, във Фемина към кой доктор да се обърна за час или при който и да се падна всички обясняват добре?

Моя ще дойде на Феталната в края на месеца. Сам изяви желание.

# 553
Аз никъде не отивам без моя мъж Joy Колкото аз се вълнувам , толкова и той а ако съм сама без него ще ми се пръсне сърцето от емоции и вълнения така че той е винаги с мен.

# 554
  • София
Аз никъде не отивам без моя мъж Joy Колкото аз се вълнувам , толкова и той а ако съм сама без него ще ми се пръсне сърцето от емоции и вълнения така че той е винаги с мен.

И ние сме така, даже и на раждането на сина ни присъства. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт