Китен 2017г./2018г.

• 70 572
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Някое заведение с  прясно уловени и приготвени морски дарове, случайно да има и да знаете?
в което и заведение да попиташ все казват , че рибата е едва ли не току-що уловена  Laughing
в близост до Автогарата (на Странджа) и на площадчето на Атлиман има "морско" капанче,
в което се предлагат няколко вида риби (панирани и на скара), миди, калмарчета.... в общи
линии с това се изчерпва менюто им. и по кръчмите може да се намери риба , но няма голям
избор, а и за  датата на улов може да се спори. Laughing

пп. и не забравяйте да си искате касови бележки (фискален бон) !!!
Еххх "бонго" липсваше с този фискален бон Wink

# 286
  • Буркина Фасо
сезона е открит  Laughing
бая народ е на плажа и в морето.

# 287
Да няма камери бре...къде ги видя хората? Thinking

# 288
# 289
  • Буркина Фасо
повтори да видим  Laughing
направо ви завиждам за почивката.  от 21.06 до вчера все валеше  Laughing

# 290
  • близо до Кресненското дефиле
😂УжасТ! От 21.07. сме. Само живи и здрави!

# 291
Здравейте.Някой да е бил в хотел София?Може ли мнения,бива ли го?

Здравейте, ние бяхме там миналата година, беше ок.

# 292
  • Пазарджик
Здравейте вече от Китен.Радвам се ,че не отмених резервацията.Времето и плажа са чудесни.

# 293
Здравейте, някой с отзив за Емералд?
Много добро семейно хотелче!
Много чисто, добре подържано  и е  на спокойно място.
Близко е южният плаж.
Няколко години подред все в него почиваме.
На децата много им харесва.
От 15 юли сме и ние там.

# 294
Здравейте, от дете не съм плажувала в Китен, тази година смятам да го посетим. Свободни места има в малко хотели с басейни, каквито ние търсим. Имам чуденка между хотел София и хотел Китен Палас. Моля за мнение

# 295
  • Разград
Здравейте и ние тази година ще почиваме за първи път в Китен, резервирахме и ние в един доста старичък хотел на северния плаж-Атлиман Бийч, на плажа е, а това ни беше важно, с включен само обяд.Казаха че храната била много хубава, имало детска площадка и 18 дк. двор.

И аз резервих в този хотел от 23.07.
Миналото лято бяхме там и сме доволни. Старичък е хотела,но за непретенциозни като нас-става,съвсем приличен.
Близо е до всичко... Излизаш от хотела, всичко е наоколо-закуски всякакви, дюнери, палачинки, има хранителен магазин, ресторанти, плажът е на 3-4 минути.Много е удобно разположен.Дворът наистина е обширен, има място за тичане... Според мен, трябва малко да се пооправи, но и така става.Приятно е, спокойно е, не е прекалено шумно... Чува се едно-друго, но допустимо. За храната не знам, ние се хранехме по ресторантите и тази година пак така.
Надявам се на хубаво време....

# 296
  • Пазарджик
Здравейте, от дете не съм плажувала в Китен, тази година смятам да го посетим. Свободни места има в малко хотели с басейни, каквито ние търсим. Имам чуденка между хотел София и хотел Китен Палас. Моля за мнение
Миналата година наши познати бяха в китен Палас и не им даваха да ползват външния басейн.Казваха ,че не работи.Днес като минахме басейна беше празен-явно не са си сменили миналогодишната политика за басейна.

# 297
Лятното кино е отворено само началото на август ли, мярнах такава информация в сайта на общината. Ако е така...много тъпо.

# 298
Миналата година наши познати бяха в китен Палас и не им даваха да ползват външния басейн.Казваха ,че не работи.Днес като минахме басейна беше празен-явно не са си сменили миналогодишната политика за басейна.

О, че аз заради басейна смятах да резервирам там. Ще говоря днес с рецепцията. Даже пише, че е отопляем, което ме спечели заради децата.

# 299
Здравейте и ние тази година ще почиваме за първи път в Китен, резервирахме и ние в един доста старичък хотел на северния плаж-Атлиман Бийч, на плажа е, а това ни беше важно, с включен само обяд.Казаха че храната била много хубава, имало детска площадка и 18 дк. двор.

И аз резервих в този хотел от 23.07.
Миналото лято бяхме там и сме доволни. Старичък е хотела,но за непретенциозни като нас-става,съвсем приличен.
Близо е до всичко... Излизаш от хотела, всичко е наоколо-закуски всякакви, дюнери, палачинки, има хранителен магазин, ресторанти, плажът е на 3-4 минути.Много е удобно разположен.Дворът наистина е обширен, има място за тичане... Според мен, трябва малко да се пооправи, но и така става.Приятно е, спокойно е, не е прекалено шумно... Чува се едно-друго, но допустимо. За храната не знам, ние се хранехме по ресторантите и тази година пак така.
Надявам се на хубаво време....

А знаеш ли как е със свободната зона на плажа,има ли въобще такава?

Общи условия

Активация на акаунт